BÖN MOT PLANKRASSA 2021

0
9752


Idag kommer vi att hantera bön mot flygolycka 2021. 

Ära till Gud för en annan dag år 2021. Herren är barmhärtig och vänlig mot oss. Han har varit vår Gud sedan tiderna, han är vårt hopp i många år framöver. Vi erkänner hans mäktiga hand över oss. Han har varit vår sköld och guide. Psa 103: 1-2 säger ”Välsigna HERREN, min själ! Och allt som finns i mig, välsigna hans heliga namn. Välsigna HERREN, min själ, och glöm inte alla hans fördelar.

Idag kommer vi att be om skydd hela året 2021. Vi kommer också att be och lita på Gud för svar. Vi kommer att begå vår resa i Faderns hand, att han ska vara vår sköld och vägledning. Vi kommer att be mot flygolycka under hela året. När vi ber litar vi på Gud för svar för detta är det förtroende som vi har på Kristus Jesus att vad vi än ber om i hans namn, han hör oss och han kommer att göra mot oss allt som vi ber honom.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det är viktigt att vi erkänner Gud och förbinder oss till alla våra vägar oavsett hur oändligt det ser ut för oss. Vi inser att djävulen är ute och arbetar mot män, men vi kan få honom att vila med våra böner. Vi kan göra hans verk värdelösa. Vi gör det genom att ta ansvar på platsen för bönen. Vi har en Gud som är all kraftfull och mäktig men vi måste också inse att saker inte kommer att förändras om vi inte tar ansvar som kristna. Vi har myndighet och kraft i Jesu namn att släcka djävulens planer, stänga honom ur våra vägar och göra hans gärningar ogiltiga.


Vårt största fokus kommer att ligga på bön om skydd; bön mot flygolycka; luftkatastrofer som det var, bön mot alla former av skada, attacker och ondska, säkerhetsbön för våra familjer, vänner och alla som är anslutna till oss. Förändringar görs i Anden när vi ber. Saker händer när vi ber.

2Tim.2: 1 säger: "Jag uppmanar därför att först och främst bön, böner, förbön och tack ska göras för alla människor."

Ytterligare hänvisning i Skrifterna, Rom.12: 12, ”Glädje i hopp; patient i svårigheter; fortsätter ögonblick i bön. ” 1Thes. 5:17 säger också att vi ska be utan upphör.

Så vi ser från skrifterna att det finns ett bud för kristna att be. Och när vi ber, görs makt tillgänglig. Bröder, bön ger förtroende. Bön ger fred i vårt hjärta och tar bort fruktan som inte är från Gud.

Människor skulle resa från stat till stat, från ett land till ett annat, inom städer och inom staten också, vi hör av olyckor i nyheterna, vi hör av flygolycka där människor tappar liv och familjer förlorar sina nära och kära. Olyckorna vi hör om på Otedola Bridge är inte av Gud. Olyckor på större vägar är inte av Gud. Även i våra hem är hushållsolyckor inte av Gud eftersom Gud inte kan hittas i det onda. Varje god och perfekt gåva kommer från ovan, olyckor är inte gåvor, katastrofer är inte perfekta, de är av Djävulen. Luftkatastrofer är inte av Gud. Bröder, vi kan avvärja alla former av ondska inför året. Vi kan ta ansvaret och be djävulen att rygga av och röra vid ingen av Guds egna.

Bön poäng

 

 • Psa. 50:14 säger: ”Erbjud Gud tacksägelse; och betal dina löften till den Högste. ” Låt oss tacka Gud för hans godhet i våra liv, tacka honom för hans oföränderliga kärlek till oss i Jesu namn.
  Psa. 68:19 säger: "Välsignad vare Herren, som dagligen belastar oss med fördelar, vår frälsnings Gud." Fader, vi tackar dig för att du dagligen ger oss fördelar. Tack för att din trofasthet varar i alla generationer. Med hjärtat av tacksamhet säger vi tack Fader i Jesus namn.

 • Fader tack för att du aldrig har övergivit eller övergett oss. Tack för att du har skyddat våra liv hittills och våra familjer och alla som är anslutna till oss i Jesu namn.

 • Fader i Jesu namn, vi begår år 2021 i dina mäktiga händer, vi ber att du tar ansvar från början till slutet i Jesu mäktiga namn.

 • Psa. 91: 1 säger: "Den som bor på den Högsts hemlighet ska stanna i den Allsmäktiges skugga." Fader, vi tackar dig för att vi i år bor i säkerhet av dig i Jesu namn.

 • Fader i Jesu namn, vi kommer emot varje flygolycka år 2021. Vi avbryter varje satanisk plan för luftkatastrofer i år i Jesu mäktiga namn. Vi föreskriver att alla våra resor in och ut ur landet är skyddade i Jesu namn.

 • Vi förbinder våra flygningar i dina händer, både inrikes och internationella resor, de förklaras säkra för oss och våra nära och kära i Jesu namn.

 • Fader i Jesu namn, vi ber att du ska hålla och vägleda oss genom året i Jesu namn. Flygkrasch avbryts och säker landning är vår hela året i Jesu namn.
  Fader i Jesu namn, vi möter alla former av olyckor i våra hem i Jesu namn.

 • Fader i Jesu namn, vi ber att du ska bygga en mur av skydd runt våra hem i Jesu namn.

 • Fader i Jesu namn, vi ber att vi och våra hålls i din kärlek, skyddade från alla attacker i år i Jesu namn.

 • HERREN är din vaktare; HERREN är din skugga på din högra hand. Vi ber i Jesu namn, enligt Herrens ord i Psa. 121: 5, vi hålls från skada, våra familjer hålls från skada, våra nära och kära hålls från skada hela året i Jesu namn.

 • Psa. 121: 8 säger: "HERREN ska bevara din utgång och din inresa från och med nu och till evighet." Fader i Jesu namn, vi ber att du ska bevara vårt ut och komma in, våra rörelser, resor, utflykter, resan bevaras hela året i Jesu namn.

 • Psa. 121: 3 säger: "Visst, han ska rädda dig från fågelns snara och från den bullriga pestilensen." Fader i Jesu namn, vi ber att vi ska räddas från det onda, vi räddas från djävulens snaror hela året i Jesu namn.

 • Himmelske Fader, vi välsignar ditt namn för att du är Gud, vi tackar dig för att vi, som vi har talat i dina öron, ska göra mot oss i Jesus mäktiga namn vi ber.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för gudomligt skydd 2021
nästa artikelTio saker att be om 2021
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.