Thanksgiving bönpoäng för det nya året 2021

1
13389

Idag kommer vi att hantera Thanksgiving Prayer-poäng för det nya året 2021. Vi måste lära oss att tacka Gud i alla situationer. Sanningen är att vi kanske inte frågar enligt faderns vilja. Vi kan dock inte tacka i fel riktning. I själva verket låser tacksägelsen upp många välsignelser. Låt oss snabbt ta en hänvisning från skrifterna, berättelsen om de tio spetälska.

Jesus Kristus botade tio spetälska, men bara en kom tillbaka för att tacka Gud. Det finns ett betydande tillskott av välsignelser när vi tackar. Medan brinnande kraftfulla böner kan låsa upp våra välsignelser, gör tacksägelsen dessa välsignelser permanenta. Att lovorda Herrens namn är något som alla måste efterlikna.

Gud kallade Abraham sin vän för att Abraham offrade ett offer och han sa att han inte skulle göra någonting utan att berätta för sin vän Abraham. Man skulle tro att Abraham kommer att vara den man som har den bästa platsen i Guds hjärta efter Gud, hans vän Jesaja 41: 8 Men du, Israel, min tjänare, Jakob, som jag har valt, Abrahams, min vän, avkomma. Det finns dock en egenart i Davids liv. Gud sa att David är en man efter sitt hjärta. Medan Abraham är en vän till Gud, fick David till och med en närmare plats i Guds hjärta. Apostlagärningarna 13: 22 Efter att ha tagit bort Saul gjorde han David till deras konung. Gud vittnade om honom: 'Jag har hittat David, Isais son, en man efter mitt eget hjärta; han kommer att göra allt jag vill att han ska göra. ' Beröm till Gud öppnar dörren till stora möjligheter och gör en närmare Gud.

Gud värnar om en person med hjärtat av tacksägelse. Det finns ingen karg kvinna i Isreal utom den som förolämpade kung David när han berömde Gud på ett roligt sätt. Du och jag måste också försöka glömma de saker dåliga saker som händer runt oss och fokusera på de goda saker som Herren har gjort. När du börjar tacka Gud, må din tacksägelse vara godtagbar i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Himmelske far, jag upphöjer dig för ditt skydd över mitt liv. Jag tackar dig för att du inte lät fiendens plan råda över mig. Jag tackar dig för att du är mitt livs beskyddare. Jag förstorar dig för att du är Gud och din barmhärtighet är för evigt, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Fader, jag tackar dig för frälsningens gåva. Jag tackar er för min själs återlösning som möjliggjordes genom Kristi död och återupplivning. Jag tackar dig för att jag är räddad av Jesu Kristi dyrbara blod. 
 • Fader, jag tackar dig för att du aldrig tillät fienden att vinna seger över mig. Jag upphöjer dig för att du har hållit löften om ditt ord att de säkert kommer att samlas men för min skull ska de falla. Jag upphöjer dig för att du förödmjukade fienden över mitt liv, Herre låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. 
 • Herre, jag tackar dig för att jag har sett det nya året 2021. Jag tackar dig för att min familj också har gått igenom. Jag tackar dig för att du aldrig låter mig eller någon familjemedlem bli offer för Covid-19. Jag tackar dig för att dina läkarhänder kom över mig när jag var sjuk. Jag upphöjer dig Jesus för att du är för trogen för att misslyckas med mig. 
 • Fader Lord, jag tackar dig över mitt land Nigeria. Jag tackar dig för att du inte har låtit detta land härjas av krig. Jag tackar dig för att du höll kärleken till detta land i människors hjärta, jag upphöjer dig för att du kommer att hjälpa våra ledare att priora folks välbefinnande, far låt ditt namn förstoras. 
 • Herre Gud, skrifterna säger att vi borde vara oroliga för ingenting, men i allt genom bön, böner och tack tack bör vi göra vår begäran känd för Gud. Herre, jag tackar dig för att du kommer att lösa allt som berör mig år 2021. 
 • Jag tackar dig för att mitt äktenskapliga problem är avgjort 2021, jag tackar dig för att min karriär fullbordades 2021, jag tackar dig för att du har gett mig ära, jag tackar dig för att dina händer med hög kvalitet är över mig. 
 • Herre Jesus, skrifterna säger tacka Herren för att han är god och hans barmhärtighet varar för evigt. Herre, jag tackar dig för att du har varit trogen mot mig och min familj. Jag tackar dig för trots din otrohet höll du oss fortfarande borta från fiendens snara. 
 • Herre Jesus, jag förstorar dig för att uppfylla ditt löfte i skrifterna, du sa att inget vapenmode mot mig ska lyckas. Jag tackar dig för att du aldrig låter någon pil som skjutits av fienden ha makt över mig. Jag tackar dig för att du gav mig seger på alla områden som jag mötte problem. 
 • Jag tackar dig för försörjningen, du sa att du kommer att tillgodose mina behov enligt din rikedom i ära. Jag tackar för uppfyllandet av detta ord. Jag förstorar dig för välsignelserna. Jag tackar dig för de otaliga välsignelserna, jag tackar dig för de oräkneliga välsignelserna. 
 • Herre, jag tackar dig specifikt för livets gåva. Jag tackar dig för att dina skyddshänder var över mig. Även om jag går genom dödens skuggdal, fruktar jag inget ont eftersom du är med mig. 
 • Herre, jag tackar dig för 2021. Jag tackar dig för att du har brutit alla dörrar av begränsningar. Jag tackar dig för att jag kommer att göra större utnyttjande år 2021. 
 • Jag upphöjer dig för att du kommer att låta uppnå alla mina uppsatta mål enligt din vilja och ditt syfte med mitt liv. 
 • Fader, jag tackar dig för att du kommer att arbeta med mig på ännu större sätt än du gjorde 2020. Jag tackar dig för 2021 kommer du att avslöja dig ännu mer för mig än du gjorde 2020. 
 • Jag tackar dig för att förhållandet mellan dig och jag kommer att göras ännu hjärtligare än alla tidigare, Herre låt ditt namn upphöjas. 

tidigare artikelBön för affärsframgång 2021
nästa artikelBön för gudomligt skydd 2021
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

 1. I Jesu namn och genom kraften av hans blod tackar jag för Jesu Kristi kyrka som han så älskar, jag tackar för att portarna i helvetet inte kan råda mot Kristi Jesu kropp, var starka och modiga bröder och syster, och be, han kommer att sända sina hänglar av änglar för att mörda fienden, så att de inte segrar. Vi tackar att Herren är vår överste befälhavare, för han kämpar för vår kamp för oss. Beröm och hedra vår Herre när vi upphöjer Jesu namn framför alla namn. Ära vare Jehova Gud.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.