Kraftfulla böner för vardagliga mirakel

7
17270

 

Idag kommer vi att hantera en kraftfull bön för vardagens mirakel. Vem vill inte ha ett mirakel? Ett mirakel är en händelse som hände när vi minst förväntade oss det. Har du någonsin varit i en situation där allt verkade fungera mot dig? Just när du tror att saker och ting inte kan bli bättre, kom hjälp var du minst väntade dig.

Mötet mellan änkan till Sarfat och profeten Elia är inget annat än ett mirakel. Den stackars änkan och hennes son skulle ta sin sista mat när profeten kom in i deras hem. Elia bad att änkan först skulle laga sin måltid. En sak som vi måste förstå om mirakel är lydnad. Medan vi ber varmt om ett dagligt mirakel är det också viktigt att vi lär oss att följa givna instruktioner. Om änkan från Sarfat inte hade lydt Elia hade hon inte blivit välsignad så mycket. Hon förberedde Elias måltid och precis när hon trodde att det var över för henne välsignade Herren henne rikligt.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det finns några av oss som vi bara har upplevt mirakel kanske en eller två gånger i vårt liv. Gud är alltid inställd på att utföra sina under i våra liv varje dag. Ett dagligt mirakel är sådant att du inte skulle kämpa för att få saker gjort; du skulle inte lida för att uppnå enastående prestationer. Även där andra avvisades kommer du att firas där. Det är ett mirakel. Viktigast, när vi går in i det nya året skulle vi behöva alla mirakel vi kan få.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazon 


Romanen Covid-19 ökar för närvarande i nästan alla länder i världen. Många länder funderar redan på att fortsätta en andra låsning eftersom de förväntar sig att den andra vågen av viruset kommer att slå mer än den första. Vi behöver Guds mirakel för att leva ett bekvämt liv år 2021. Jag föreskriver med himmelens auktoritet; Gud kommer alltid att tillgodose dina behov i Jesu namn. På alla områden i ditt liv som du behöver ett mirakel, kan Guds allsmäktiges kraft överraska dig i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag tackar dig för livets gåva, jag tackar dig för den nåd som du har gett mig att se en annan vacker dag som du har gjort, Herre låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Fader Herre, med allt det onda som händer runt, utbrottet av ett virus, ekonomisk nedbrytning, far, jag ber att din nåd kommer att upprätthålla mig i Jesu namn.
 • Herre Jesus, på alla sätt som mitt liv förtjänar ett mirakel, far, ber jag att du ska göra dina under i Jesu namn. På varje plats som jag har avvisats, Herre, nåd att fira, låt den falla över mig i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att du ska se ner från himlen med barmhärtighet och att du ska läka alla mina sjukdomar i Jesu namn. Jag ber att din kraft och nåd kommer att beröra alla områden i mitt liv som behöver beröras i Jesu namn.
 • Herre Jesus, du har fört alla våra svagheter till korset. Jag ber att du ska läka alla mina svagheter i Jesu namn. Herre, varje form av sjukdom eller sjukdom tas bort i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber för ett gudomligt jobb. Skriften säger att min Gud kommer att tillgodose alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Jag säger mitt anställningsbrev till manifestation i Jesu namn. I varje organisation som jag har blivit avvisad, låter den nåd som kommer att meddela mig för excellens komma över mig i Jesu namn.
 • Herre, jag ber att på alla sätt som jag behöver vägledning och vägledning för mitt liv ber jag att du ska ge dem till mig i Jesu namn. Jag vägrar att driva mitt liv baserat på min mänskliga kunskap; Jag vägrar att driva mitt liv baserat på försök och fel; Jag ber att du ska ge mig din ande som lär och vårdar mig, låt den komma över mig i Jesu namn.
 • Herre Jesus, skriftstället säger När Israel drog ut ur Egypten, Jakobs hus från ett folk med konstigt språk; Juda var hans helgedom och Israel hans herravälde. Havet såg det och flydde: Jordan drevs tillbaka. Fjällen hoppade över som baggar och de små kullarna som lamm. Jag föreskriver med kraft från den Högste att varje problem på mitt sätt ska fly i Jesu namn. Den Helige Andens eld förstör varje hinder som står emot mig.
 • Herre, jag ber för äktenskaplig framgång. Mina barn är välsignade i Jesu namn. Jag föreskriver på alla sätt att jag har sett upp till Gud för ett mirakel angående mitt äktenskap; Gud löser det just nu i Jesu namn.
 • Herre Jesus, på alla sätt som jag ser upp till dig för välsignelser, far, ber jag att du välsignar mig rikligt i Jesu namn. Jag föreskriver öppen himmel för välsignelse. Jag föreskriver att dina välsignelser faller över mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, på alla sätt som mitt liv behöver din tjänst, gynnar Herren mig i Jesu namn. Låt mig hitta nåd när jag vetter mot öst. När jag möter väster, låt din välsignelse följa mig när jag går norrut, låt din nåd vara med mig i Jesu namn.
 • Ty det har skrivits, jag kommer att vara barmhärtig över vem jag kommer att vara barmhärtig över och medkänsla med vem jag kommer att ha det över. Fader Herre, jag ber att bland dem som kommer att ha din barmhärtighet Herre ska betrakta mig som värdig i Jesu namn.
 • Herre Jesus, på alla sätt som mitt liv behöver ditt mirakel, vare sig det gäller min hälsa, äktenskap, karriär eller utbildning, Herre, ber jag att du ska göra dina under i Jesu namn. Gud, du är en mirakelarbetande Gud. Jag ber att miraklet från den elfte timmen händer i mitt liv idag i Jesu namn.
 • Herre Jesus, varje dag i mitt liv, låt dina händer vara över mig i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelKraftfulla deklarationer för 2021
nästa artikelBön för affärsframgång 2021
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

7 KOMMENTARER

 1. Amen 🙏 i Jesus namn vi hävdar och förordnar och föreskriver och är beröm och ära far besvara våra böner i Jesus mest kraftfulla och värdefulla namn vi berör håller med och tar emot det amen halleluja Amen prisa Herren

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.