Bön för gudomligt skydd 2021

6
12619

 

Idag kommer vi att handla med en bön om gudomlig gynnning 2021. Vi behöver alla Guds nåd och välsignelse. När det nya året närmar sig är det viktigt att be för gudomlig gynnning år 2021. En tjänst är ett sällsynt tillfälle eller privilegium som någon ges. Gudomlig fördel betyder ett sällsynt privilegium av möjligheter som möjliggörs av Gud.

Gudomlig fördel kommer att bryta mot protokollet eller standarden som har avsatts av män. Låt oss använda berättelsen om Esther som en fallstudie. Drottning Esther var en slav innan hon blev drottning. I Esterboken 2:17 Nu lockades kungen mer av Ester än någon av de andra kvinnorna, och hon vann hans fördel och godkännande mer än någon av de andra jungfruerna. Så han satte en kunglig krona på hennes huvud och gjorde henne till drottning istället för Vashti. Bibeln antecknade hur Ester gick in i kungens närvaro utan att bli inbjuden. Under tiden är lagen att ingen kommer in i kungens hov såvida de inte är inbjudna. Esther tog sig dock till kungens närvaro utan en inbjudan, och istället för att hon dödades krönades hon.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det är vad gudomlig tjänst skulle göra. Ibland behöver du inte kämpa för allt. Du behöver bara veta rätt bönpunkter som den här. Gudomlig fördel kommer att ha blivit befriad från skam och göra dig värdig en höjd även när du inte förtjänar det. Har du någonsin sett någon i en position som ingen trodde eller trodde att han kunde komma dit? Det är vad gudomlig tjänst skulle göra. Skriften säger, om en människas väg behaga Gud, kommer han att få honom att finna nåd för människors ögon. Jag föreskriver att det gudomliga skyddet av Gud den Allsmäktige kan komma över dig i Jesu namn när du börjar studera denna bönguide.


 

Jag föreskriver att Guds allsmäktige på alla sätt som du har avvisats kommer att börja tala för dig i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Fader Herre, jag förstår för dina välsignelser, din försörjning och skydd över mitt liv. Jag tackar dig för årets första dag fram till nuvarande ögonblick. Skriften säger att det är genom Herrens barmhärtighet att vi inte förintas. Jag upphöjer dig Jesus. 
 • Herre, jag ber om gudomlig nåd i mitt liv. Din tjänst som kommer att bryta av konstgjorda protokoll. Den favör som kommer att katapultera mig till en nivå som ingen trodde att jag skulle komma till, Herren släpp den över mig i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag vill att du ska överraska världen genom att välsigna mig. Herre, jag vill att du öppnar himmelens fönster och utgjuter din välsignelse över mig. Mer än jag någonsin föreställt mig välsignar Herren mig i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag ber att du ska välsigna mig med oförtjänstfull nåd. De välsignelser som jag inte förtjänar, den tjänst som jag inte förtjänar vare sig genom styrka, ålder eller kvalifikationer, Herre, släpp den till mig i Jesus. 
 • Fader Herre, jag söker din tjänst. Den gudomliga favör som gör mig allmänt acceptabel för alla goda saker. Guds nåd som får människor att välsigna mig med sin substans. Guds gudomliga tjänst som skulle få människor att älska mig villkorslöst, släppa den över mig i Jesu namn. 
 • Fader Lord, om min karriär, låt mig vara mycket gynnad. Låt hela världen kalla mig välsignad. Jag ber att jag kommer att accepteras även i organisationer eller institutioner som jag inte förtjänar. Guds nåd som skulle tillkännage mig för excellens låter det komma över mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att dina händer ska vara över mig från och med idag. Var som helst jag får låta folk se dig, ber jag att människor alltid ska känna din atmosfär runt mig i Jesu namn. 
 • Den nåd som skulle tillkännage mig världen, smörjelsen som skulle göra mig till en global ära fader släppa den över mig i Jesu namn. 
 • Herre, jag stöter på alla begränsningar, varje stötesten, varje hinder i min väg till framgång tas bort i Jesu namn. 
 • Jag släpper elden av det heliga spöket över varje demonisk jätte som sitter på min ära. Jag tillkännager deras död idag i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag ber om min verksamhet, låt mig vara mycket favoriserad i Jesu namn. Bland alla mina tävlingar, låt mig bli utpekad för excellens i Jesu namn. 
 • Herre, jag vägrar att minska med fiendens begränsningar. Jag föreskriver med kraften i Jesu namn, låt mig lyfta mig högt över alla utmaningar eller svårigheter i Jesu namn. 
 • Varje stängd dörr bryts sönder i Jesu namn. Fader Herre, varje dörr som har stängts mot min välsignelse, varje dörr som har stängts mot mitt genombrott, jag bryter ner dem genom den Helige Andens kraft. 
 • Herre, varje makt i min fars hus, varje makt i min mors hus som dominerar mitt liv, gör mig gömd för min hjälpar, jag förstör sådan makt i Jesu namn. 
 • Ty det har skrivits, förklara en sak, och det skall fastställas. Herre, jag förklarar att jag är stor under det nya året 2021. Jag förklarar att min välsignelse och befordran inte ska försenas i Jesu namn. 
 • Jag föreskriver genom den högsta barmhärtigheten allt jag jagat i åratal, och jag fick dem aldrig, låt Guds favör frigöra dem åt mig just nu i namnet Jesus. 
 • Guds favör som skulle få mig att göra stora saker utan stress, far, jag släpper den över mig själv idag i Jesu namn. Från och med idag blir allt bra för mig att uppnå i Jesu namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelThanksgiving bönpoäng för det nya året 2021
nästa artikelBÖN MOT PLANKRASSA 2021
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

6 KOMMENTARER

 1. Låt Guds nåd rädda mig från alla skulder, allt mörker, all stagnation, kalla fattigdom och osynlighet i det mäktiga namnet på Jesus Kristus, min frälsare och befriare, amen!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.