Kraftfulla deklarationer för 2021

2
16983

 

Idag kommer vi att handskas med kraftfulla förklaringar för 2021. Skriften säger, förklara en sak, och den ska upprättas. Vi har så mycket kraft som ligger i vår mun. Har du inte läst den del av skrifterna som säger: Sannerligen säger jag dig: vad du än binder på jorden kommer att vara bundet i himlen och allt du förlorar på jorden kommer att försvinna i himlen. Vi har makten att skapa och ta bort med tungan.

Vi kommer att säga någon kraftfull förklaringsbön för år 2021. Genom vår mun kommer vi att utforma hur året skulle bli.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

När 2020 slutar, händer det så många saker runt. Även om det är det bästa året för vissa, kan andra inte säga detsamma. År 2021 är dock ett helt nytt år. Det finns så många välsignelser som finns i det. Det kommer också att finnas så många katastrofer. Skriften säger dock att jag känner till de tankar jag har till dig; de är tankarna om det goda och inte om det onda för att ge dig ett förväntat slut.


Så mycket som det finns välsignelser finns det också problem med det. Det är kvar för oss att göra anspråk på välsignelserna och förhindra att ondskan kommer nära vår plats. Detta kan uppnås genom böner. Vi kommer att ge en serie förklaringsböner för oss att ha ett fantastiskt ögonblick 2021. Kom ihåg att skrifterna säger Om någon talar, låt honom tala som Guds ord. Vi kommer att göra uttalanden i våra liv som ett orakel av Gud. Jag föreskriver med himmelens auktoritet, när vi börjar använda denna bönguide, må Guds allsmäktiges välsignelser komma kraftigt över dig i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag tackar dig för livets gåva, jag tackar dig för andan på en ny dag och ett nytt år, Herre, må ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre, jag föreskriver att varje makt och furstendömen som har lovat att göra året 2021 eländigt för mig, meddelar jag deras död idag i Jesu namn.
 • Herre, jag lägger all mörkhetskraft som svävar över mitt liv i evig träldom i Jesu namn. Jag går emot fiendens planer att förstöra Guds planer över mitt liv; Jag förstör det med eld idag i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag föreskriver att år 2021 ska vara bättre än 2020 i alla förgreningar i Jesu namn. Jag har allt som jag inte kunde få 2020; Jag uppnår allt jag inte lyckades åstadkomma 2020 i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag öppnar alla dörrar av möjligheter för mig år 2021 i Jesu namn. Varje dörr till genombrott, varje dörr till upplyftande som fienden stängde mot mig 2020, jag bryter ner dem inför mig 2021, i Jesu namn.
 • Herre, jag föreskriver att kraften och nåd att göra större exploatering släpps över mig idag i Jesu namn. Jag beställer mig själv till storheten i Jesu namn.
 • Jag går emot varje begränsande makt; varje minskande faktor som kan uppstå mot mig förstörs inför mig i Jesu namn.
 • Jag lade mitt äktenskap i din vård Herre Jesus; ingen ond plan eller schema kommer att råda över den i Jesu namn. Jag motsätter mig alla fienders planer att sprida mitt äktenskap 2021 genom den heliga spöken.
 • Herre, jag föreskriver att ingen människa, jätte eller djävul kommer att kunna stå i mina vägar 2021 i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag föreskriver att det finns en öppen himmel av bön 2021. Skriften säger att min Gud kommer att tillgodose alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Fader Herre, jag ber att alla mina behov uppfylls år 2021 i Jesu namn.
 • Jag tillkännager gudomlig helande över mitt liv i Jesu namn. På något sätt som min hälsa har påverkats av djävulens kraft, föreskriver jag av himmelens auktoritet att de allmäktiga Guds händer kommer över mig just nu i Jesu namn.
 • Jag föreskriver i Jesu namn; min kropp ska inte vara hemma för sjukdom i Jesu namn. Ty det har skrivits att Kristus har bar alla mina svagheter, och att han har botat alla mina sjukdomar. Guds kraft upphäver alla fiendens planer att tillföra mig fruktansvärda sjukdomar i Jesu namn.
 • Herre, jag förklarar att den allsmäktige Guds gudomliga övertygelse ska överskugga mitt liv 2021 i Jesu namn. Bibeln säger att om en människas väg behaga Gud, kommer han att få honom att finna nåd i människornas ögon. Jag föreskriver att nådens himmel ska öppnas för mig i Jesu namn.
 • Herre, jag föreskriver att den allsmäktige Guds barmhärtighet som ersätter mänsklig förståelse kommer att överskugga mitt liv 2021 i Jesu namn. Herre, varje dörr som har stängts till följd av synd ber jag om att Guds nåd ska öppna dem för mig i Jesu namn.
 • Jag talar om min befordran till manifestation i Jesu namn. Den befordran som jag förtjänar och den som jag inte förtjänar, bestämmer jag genom den Högstes nåd att de framgår i Jesu namn.
 • Jag löser alla äktenskapliga frågor i Jesu namn. 2021 kommer jag att hitta benet på mitt ben och köttet i mitt kött i Jesu namn. Mannen eller kvinnan som du Gud har bestämt att vara min livspartner ska lokalisera mig år 2021 i Jesu namn.
 • Gud, jag föreskriver att mitt mötesbrev släpps 2021 i Jesu namn. Herre, mitt drömjobb har släppts för mig i Jesu namn.
 • Herre, jag föreskriver genom den Högsts barmhärtighet, ge min själ vila i Jesu namn. Jag vägrar att vara orolig 2021; Herre, ge min själ vila i Jesu namn.
  Jag förordar framgång för allt jag lägger händerna på 2021 i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för gudomlig riktning och vägledning 2021
nästa artikelKraftfulla böner för vardagliga mirakel
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

 1. Prisa Herren Gud all mäktig med allt som jag är...jag vill bara säga tack Jesus för att han är mitt allt...jag är här idag på grund av dig...du utgjuter ditt blod på Golgata för mig...min familj...och de förlorade...på grund av dig jag är verkligen fri ... tack tack tack tack. I love you

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.