Bön för gudomligt skydd 2021

0
11078

 

I dag kommer vi att behandla en bön för gudomligt skydd 2021. Så mycket som det nya året 2021 kommer att fyllas med massor av välsignelser, kan vi inte bestrida det faktum att det nya året också kommer att fyllas med faror. Det är därför det är viktigt att be för gudomligt skydd. Skriften säger utom Herren vakar över staden; vakten bara tittar förgäves. Vår flit och försiktighet är inte tillräcklig för att skydda oss från det onda som är anpassat till 2021.

Låt oss dra en hänvisning från skrifterna med hjälp av israeliterna som referens. Guds gudomliga skydd kom över Isreals barn även när de hölls fångna i Egyptens land. Trots de blodiga upplevelserna och den dödliga pesten som drabbade egyptierna, var Guds Allsmäktiges gudomliga skydd över Isreals barn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Kom ihåg att när dödsängeln besökte Egyptens land och dödade alla egyptiernas första frukter, undantogs Isreals barn på grund av Guds gudomliga skydd över deras liv. Detta är vad Guds skydd skulle göra i vårt liv. Inte för att utmaningar inte kommer att uppstå, inte att problem inte kommer att uppstå, men skyddet av Gud kommer att skydda oss. Psaltaren 91: 7 Även om tusen faller vid din sida, även om tiotusen dör omkring dig, kommer inte detta ont att röra dig. Skriften har lovat att inget ont kommer att drabba oss, och det är säkert orsaken till att det som Gud har lovat inte blir ouppfylld.


Oavsett vad 2021 har i beredskap, har Herren lovat att skydda oss från allt ont. Inget ont kommer att inträffa, och inte heller kommer en pest nära vår bostad år 2021. Jag föreskriver med himmelens myndighet varje ondska som har blivit utsatt för att påverka dig under det nya året; Jag föreskriver att de förstörs i Jesu namn. Varje övervakningskraft, varje demoniskt djur som har skickats för att bita dig, låt den Helige Andens eld förstöra dem idag i Jesu namn. När du börjar använda den här bönehandboken, kan skyddsängeln vara med dig vart du än går 2021.

Bön poäng:

  • Herre Gud, jag tackar dig för den nåd du har gett mig att se denna dag. Jag upphöjer ditt heliga namn för att du är Gud. Låt ditt heliga namn upphöjas i Jesu namn. Jag förstorar dig för att du är Gud över mitt liv, jag tackar dig för det hälsosamma livets nåd, jag tackar dig för det sunda sinne du har gett mig, Herre låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
  • Fader Herre, jag tackar dig för ditt skydd över mitt liv och min familj under värmen 2020. Du skyddade min familj och mig under utbrottet av Covid-19. Du lät inte pesten drabba någon familjemedlem, far, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag ber om 2021, jag ber om ditt gudomliga skydd över mitt liv och min familj 2021, Herre låt det vara tillräckligt i Jesu namn. I Thessalonikerbrevet 3: 3-5 står det, men Herren är trogen, och han kommer att stärka dig och skydda dig från den onda. Herre, jag ber att ditt skydd kommer att ligga över mitt liv i Jesu namn. Jag ber att du ska rädda min familj och mig från det onda som strövar omkring på dagen och den pest som flyger på natten i Jesu namn.
  • Herre, skrifterna säger att Herren kommer att gå före mig och höja upp upphöjda platser. Fader Herre, jag ber att du ska gå före mig till 2021 och ta bort alla faror i min väg i Jesu namn. Ty det har skrivits att inget vapen som bildas mot mig ska lyckas. Herre, jag kommer mot alla onda attacker som fienden planerar för mitt liv 2021. Jag förstör sådana attacker av den Helige Andens eld, i Jesu namn.
  • Boken i Psaltaren 17: 8-10 säger: Håll mig som ditt ögons äpple; dölj mig i skuggan av dina vingar 9 för de ogudaktiga som är ute efter att förgöra mig, från mina dödliga fiender som omger mig. 10 De stänger sina svåra hjärtan och deras mun talar med arrogans. Fader Herre, jag ber att du ska hålla mig som ditt ögon så att inget ont kommer att drabba mig eller någon familjemedlem. Jag ber att din makt och ande ska vägleda mig och skydda mig från varje ond ondska som kommer 2021.
  • Herre Jesus, vad som än är fiendens plan att förändra den goda ridningen 2021 till sorg och klagan, jag förordar att den förstörs i Jesu namn. Skriften säger vem som talar, och det sker när Gud inte har talat. Herre, jag ber att ditt råd ensamt kommer att stå över 2021 i Jesu namn.
  • Herre, jag ber att du ska ge mig din heliga ande och kraft. Herrens ande som kommer att antända min dödliga kropp och berätta om det som kommer, den ande som kommer att vårda och vägleda mig, jag ber att du släpper den över mig i Jesu namn.
  • Ty det är skrivet i Jesaja 41: 10-12, så frukta inte, ty jag är med dig; var inte förskräckt, ty jag är din Gud. Jag kommer att stärka dig och hjälpa dig; Jag kommer att stödja dig med min rättfärdiga högra hand. ”Alla som rasar mot dig kommer säkert att skämmas och skämmas; de som motsätter dig kommer att vara som ingenting och förgås. Även om du söker efter dina fiender kommer du inte att hitta dem. De som strider mot dig kommer att vara som ingenting alls. Herre, du sa till mig att jag inte skulle vara rädd, för du är med mig, och jag ska inte bli förskräckt för att du är Gud. Jag står på löften om ditt ord. Du lovar att stärka mig. Jag ber att du släpper din styrka över mig i Jesu namn. Ditt ord säger att jag kommer att hitta min fiende, och de kommer inte att hittas. Jag föreskriver att du ska förstöra alla mina fiender i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för finansiella mirakel 2021
nästa artikelBön för gudomlig riktning och vägledning 2021
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.