Bön för finansiella mirakel 2021

5
14030

 

Idag kommer vi att behandla en bön för ekonomiska mirakel 2021. Ett ekonomiskt mirakel betyder ett ekonomiskt genombrott. Under så många år har din ekonomi plågats av djävulen. Ett av de många sätt djävulen frustrerar en troende är att ta över deras ekonomi. Vid den tiden kommer du bara att märka ditt hårda arbete, och det kommer inte att finnas något att visa för det. I själva verket kommer du inte att kunna uppfylla ditt öde på grund av ekonomiska begränsningar.

Låt oss ta Jakobs liv. Till exempel gjorde problemet med Jakobs liv honom ojämlik med Esau. Det var dock Jakob som hade Guds löfte över sitt liv och inte Esau. Trots alla hans ansträngningar att bli stora är fienden alltid ett steg före honom. Tills Jacob kunde bryta det oket hade hans liv ingen mening.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Ofta likställer vi ansträngningar med framgång. Vi försöker på vårt lilla sätt att mäta vår framgång enligt den ansträngning vi har investerat i den. Skriften säger att det är Herrens välsignelser som gör rikedomar och tillför ingen sorg. Vår ansträngning kommer att uppskattas mycket när Herrens välsignelser har kommit över oss. De makter som höll din ekonomi i år 2020, det är viktigt att du bryter loss från dem, annars kan du sjunga samma gamla sång år 2021. Det är viktigt att du ber varmt om Herrens välsignelser över ditt liv. Annars kan ingenting förändras 2021. Jag talar som ett orakel av den Högste, varje makt som har hållit din ekonomi, sådana krafter bryts idag i Jesu namn.


Tillräckligt med att du arbetar som en elefant och äter som en myra. Skriften säger se en man flitig i sina verk; han kommer att stå inför kungar och inte bara män. Den jätten som försenar ditt ekonomiska mirakel måste dö i år; det får inte sträcka sig in under det kommande året. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att varje jätte saktar ner ditt ekonomiska mirakel, sådana krafter faller till döds i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Fader Herre, jag upphöjer dig för välsignelser över mitt liv. Jag tackar dig för den fysiska välsignelsen. Jag förstorar för den andliga välsignelsen. Jag upphöjer dig för att du är Gud, far, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber in i det nya året, jag bestämmer genom kraften i Jesu namn, varje kraft som försenar mina ekonomiska mirakel, sådana krafter ska falla till döds i Jesu namn. Herre, jag föreskriver, varje jätte som står mot mitt ekonomiska genombrott, varje makt som stiger mot mitt mirakel som fördröjer det att inte manifestera, låt den Helige Andens eld förtära dem i Jesu namn.
 • Herre, jag föreskriver med himmelens auktoritet, mitt ekonomiska liv får en andlig acceleration i Jesu namn. En ostoppbar hastighet, låt den komma över mitt andliga liv idag i Jesu namn. Bibeln säger att det är Herrens välsignelser som gör rikedomar och inte tillför någon sorg till den. Fader Herre, jag ber att du ska välsigna mig rikligt, år 2021 ber jag att du ska välsigna mig utanför gränserna i Jesu namn.
 • Herre, jag överför mina finanser i dina händer år 2021. Herre, jag ber att du tar kontroll över den i Jesu namn. Fader Herre, jag överlåter ratten till min ekonomi i dina skickliga händer. Jag ber att du genom din barmhärtighet seglar den till en säker strand i Jesu namn. Jag kommer emot varje demonisk kankerorm som äter upp min välsignelse, låt den Helige Andens eld bränna dem till aska i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag kommer emot alla slags slukare som har skickats av fienden för att förstöra min ekonomi. Herre, låt dem fånga eld i Jesu namn. Herre, jag kommer emot alla onda djur från helvetets grop som har skickats för att fånga min ekonomiska välsignelse, låt den heliga andens eld förtära i Jesu namn.
 • Herre, alla onda ormar som skickas till mig från helvetets grop för att svälja min välsignelse, jag kommer emot dig genom den heliga andens kraft. Varje demoniskt djur som har fått i uppdrag att förstöra min ekonomi släpper jag den Helige Andens eld över dig just nu i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag föreskriver att allt jag lägger händerna på 2021 ska lyckas i Jesu namn. Jag föreskriver att välståndets nåd kommer över mig i Jesu namn. Jag motsätter mig alla former av förseningar i mitt sätt att finansiera genombrott; varje kraft som fördröjer mina ekonomiska mirakel förstörs av den Helige Andens eld.
 • Herre, jag söker ditt ansikte över min ekonomi för det nya året. Jag ber att det ska höjas i Jesu namn. Varje makt som hållit den fängslad i evigheter lät dem förlora sin makt just nu i Jesu namn. Jag tillkännager min ekonomiska dominans. Jag tillkännager mitt ekonomiska genombrott i Jesu namn. Från och med nu till jag börjar 2021 är min ekonomi fri från demoniskt slaveri i Jesu namn.
 • Herre, jag befriar mig från alla former av finansiella skulder. Jag ber dig ge mig nåd att rensa alla mina ekonomiska problem. varje skuld som jag är skyldig regleras i Jesu namn. Jag ber om ekonomiskt överflöd över mitt liv; Herre välsigna mig ekonomiskt i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att du tar bort bristen i mitt liv. Varje form av brist förstör jag den genom eld i Jesu namn. För skrifterna säger: Gud kommer att tillgodose alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus. Herre, jag ber att alla mina behov tillgodoses i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för genombrott 2021
nästa artikelBön för gudomligt skydd 2021
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

5 KOMMENTARER

 1. salama, aoka isika hivavaka ho an'ny fiainana andavanandron'ny tsirairay amin'izao fotoana sarotra taorian'ny Covid izao. Maro ary mino aho fa ny ankamaroantsika dia mandalo fotoan'tsarotra daholo (indrindra ara-bola).

 2. Jag ber om gudarnas hjälp att få kontroll över min ekonomi och att bli av med att förstöra demoner. Snälla stöd mig med en bön för min skull

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.