Bön för framgång 2021

0
11883

 

Idag kommer vi att behandla bön för framgång 2021. Det nya året är bara några dagar kvar. Om ett par dagar nu firar hela världen ett nytt år. Det är viktigt att börja be för det nya året från och med nu. Varje år har sina välsignelser, och det tar dem som verkligen har förberett sig för att kunna utnyttja det nya årets välsignelse.

Du kommer att bli förvånad över att veta att trots de blodiga upplevelserna i år 2020 hade vissa människor de bästa ögonblicken i året. Detta förklarar att oavsett hur ondt ett år är, finns det fortfarande välsignelser som är dolda i det. Som troende bosätter vi oss på platsen för bönen. När vi dröjer på bönens plats faller saker automatiskt på plats med liten ansträngning.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Framgång är inte dramatisk. För så många av oss som har en skicklighet eller arbete för människor, när framgångens nåd kommer över oss, lyckas vi med allt vi gör. Skriften säger att godhet och barmhärtighet ska följa mig alla dagar i mitt liv. Jag föreskriver genom den Högstas barmhärtighet, när du reser in i år 2021, må Guds allsmäktiges välsignelser vara med dig i Jesu namn.


Skriften säger, se en man som är flitig i sina gärningar; han kommer att stå inför kungar och inte bara män. Nåd att lyckas, jag föreskriver att himlen släpper den över dig idag i Jesu namn. I 26 Moseboken 12: XNUMX såde Isak i det landet och skörde samma år hundra gånger. HERREN välsignade honom. När Herrens välsignelse över en man spelar ingen roll när eller var han sådd, kommer Guds välsignelse att få honom att skörda rikligt. Nåd att överträffa dina samtida, jag föreskriver att Gud släpper den över dig idag i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Herre, jag upphöjer ditt heliga namn för denna vackra dag; Jag tackar dig för att du sparat mitt liv för att se en annan otrolig dag som du har gjort. Herre, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag kommer inför dig idag för att be om riklig välsignelse år 2021. Herre, jag ber att du genom din barmhärtighet ger mig nåd att lyckas i Jesu namn.
 • Herre, jag kommer emot varje makt som har gjort min ansträngning värdelös år 2020; Jag ber att de inte ska korsa mig till år 2021 i Jesu namn. Herre, varje kraft som frustrerar människors ansträngningar, jag kommer emot dig idag i Jesu namn.
 • Herre Gud, skrifterna säger att det är Herrens välsignelser som gör rikedomar och tillför ingen sorg. Herre, jag ber att du välsignar mig rikligt år 2021 i Jesu namn. Jag smörjer mina händer med framgång. Allt jag lägger händerna på år 2021 ska blomstra i Jesu namn.
  Herre, Malakias bok 3:12 säger att alla nationer ska kalla dig välsignade, för du kommer att vara ett land av glädje, säger HERREN Sebaot. Jag föreskriver att nationer ska gynna mig 2021 i Jesu namn. Herre, mitt land kommer inte att vara öde längre i Jesu namn, kraften att utmärka, nåd att lyckas, jag föreskriver att det kommer över mig i Jesu namn.
 • Fader Herre, jag ber att du ska välsigna mina händer för stor framgång, för skrifterna säger att de som känner till sin Gud ska vara starka och ska utnyttja. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att nåd att göra ett stort utnyttjande kommer över mig 2021 i Jesu namn.
 • Herre, alla goda saker jag jagade år 2021, alla goda saker som jag strävade efter att få 2021, men jag kunde inte, jag ber att din nåd kommer att släppa den över mig 2021 i Jesu namn. Nåd att uppnå stora saker utan stress, kraften att bli framgångsrik i allting, far, jag ber att du tar det över mig i Jesu namn.
 • Herre, jag möter alla demoniska djur som begränsade min framgång 2020; Jag går emot dem år 2021. Varje begränsande makt som begränsade mig från att uppnå storhet år 2020, befri mig och låt mig gå i Jesu namn. Jag föreskriver att den Högstes kraft ska komma över mig idag, och jag ska bli ostoppbar i Jesu namn.
 • Fader Herre, alla onda vakter som tilldelats för att övervaka mina välsignelser år 2021, jag föreskriver att du blir blind i Jesu namn. Herre, skriftstället säger att jag kommer att gå före dig och jämna ut upphöjda platser, jag kommer att skära genom dörrarna eller stryka och bryta ner dörren eller lödda. Fader Herre, jag ber att du ska gå före mig år 2021 och förstöra alla problem som fienden har ställt på min väg i Jesu namn.
 • Herre Jesus, står det i skrifterna, jag kommer att vara barmhärtig över vem jag kommer att ha barmhärtighet och medkänsla med vem jag ska ha det. Fader Herre, jag ber om att bland dessa människor kommer att vara barmhärtiga under 2021, räkna mig värdig i Jesu namn.
 • Varje makt som attackerar människor vid framgångspunkten, varje jätte som står i genomgångskorridoren för att besegra människor, faller till döds idag i Jesu namn.
 • Herre Gud, skriftstället säger förkunna en sak, och den skall fastställas. Jag föreskriver med kraft från den Högsta, när jag går in i år 2021, går jag i Guds fulla nåd. När jag går in i år 2021 bryter jag gränsen. Jag blir ostoppbar för någon begränsande makt i Jesu namn. Herre, när jag går in i 2021, kommer den allsmäktige Guds nåd att följa med mig i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot ond mat
nästa artikelBön för genombrott 2021
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.