Bönpoäng mot ondska

0
15891

 

Idag kommer vi att ta itu med bönpoäng mot ondska. Vad kommer att tänka på när du hör ett besvärjande? Trollformler är demoniska förtrollningar som används för att åberopa en demon eller förtrolla en individ. Det finns ingen uppenbar skillnad mellan en besvärjelse och en besvärjelse. De är båda demoniska uttalanden för att skapa andlig kaos. Trollformler är onda förtrollningar att besitta en individs varelse och tvinga dem att göra saker mot deras vilja eller syfte. 

Ibland kan trollformler komma i form av en förbannelse på en individ. Det är demoniska yttranden som används för att förbanna någon eller för att sätta någon i träldom. Den som arbetar under förtrollning eller förtrollning, en sådan person kommer att besattas av en ond ande som tvingar dem att göra saker som strider mot deras vilja. Men Gud handlar om att bryta alla onda trollformler i människors liv. Varje ond besvärjelse som har hållit dig nere i flera år, den ska brytas i Jesu namn. 


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Kom ihåg att skrifterna säger i boken av 12 Mosebok 3: XNUMX Och jag skall välsigna dem som välsigna dig och förbanna honom som förbannar dig; och i dig skall alla släkter på jorden välsignas. Guds kraft ska fördöma varje mun som talar ont mot ditt liv

Har du märkt någon i närheten som plötsligt ändras från gott till ont? Många gånger är det inte deras vilja eller planer på att förändras. Det är mestadels en manifestation av onda trollformler som har sagts hålla dem fängslade. Det är därför de kommer att göra saker utan deras vetskap. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att alla onda trollformler som har hållit dig nere på en plats, de bryts idag i Jesu namn. Jag förklarar absolut befrielse över ditt liv idag i Jesu namn. 

Om du någonsin märker något konstigt i ditt liv eller någon nära dig, ingen bättre tid att höja ett bönaltare åt dem. Gud befaller denna bönguide för att befria människor från en ond förtrollning som har plågat deras liv. När du börjar använda den här guiden, må Herrens ängel vara med dig, må Guds högra hand förstöra varje fiendens hand över dig i Jesu namn. 

Bön poäng:

  • Herre Gud, jag ber dig i dag att förstöra alla onda trollformler i mitt liv. Varje demonisk besvärjelse av fienden som leker med mitt liv och mitt öde ber jag att du genom den Helige Andens eld ska förstöra dem i Jesu namn. Varje ond förtrollning som har använts för att åberopa onda demoner mot mitt liv, föreskriver jag med kraft från den högsta, Herre förstör dem idag i Jesu namn. 
  • Herre Gud, varje demonisk trollformel mot min hälsa, som förvandlar mig till en evig stickler, jag föreskriver att Herrens eld kommer att bränna sådana trollformler i Jesu namn. Varje stark man i min fars hus eller mammas hus som använder onda trollformler mot min hälsa, låt sådana människor falla till döds i Jesu namn. Herre, varje tunga som talar ond förtrollning över mitt liv, ber jag att du ska skära den tungan i Jesu namn. 
  • Fader Herre, allt ont om mitt äktenskapsliv. Varje talat ord som syftar till att förstöra mitt hem. Ty det har skrivits, vem talar och det sker när Herren inte har befallt? Jag föreskriver genom den Helige Andens eld, varje tunga som talar mot mitt äktenskapsliv är avskuren idag i Jesu namn. Jag föreskriver vid den Högstes eld, varje man som talar ont mot min make och jag, Herre, låter dem falla till döds i Jesu namn. 
  • Herre Jesus, jag ber mot alla onda trollformler som har sagts över mitt liv. Varje ord som har talats mot mitt liv, som får mig att misslyckas i nästan varje försök i livet, jag förstör det genom himmelens myndighet. Ty det har skrivits, förklara en sak, och det skall fastställas. Herre, varje trollformel i mitt liv förstörs i Jesu namn. Från och med nu börjar jag verka i en annan dimension av excellens i Jesu namn. Varje försök att få ner mig förstörs i Jesu namn. 
  • Fader Herre, alla onda trollformler mot mitt andliga liv, jag kommer emot det genom kraften från den heliga spöken. Varje ord som har talats för att göra mitt andliga liv impotent bestämmer jag att det förstörs i Jesu namn. Från och med nu får jag nåd av andlig acceleration i Jesu namn. Jag kommer inte att stoppas längre i Jesu namn. Jag vägrar att vara en kallblodig bön. Elden på altaret i mitt bönliv får mer kraft att brinna i Jesu namn. 
  • Herre, jag förstör alla onda trollformler som har sagts under mina barns liv för att förstöra deras framtid. Ty det har skrivits, mina barn och jag är för tecken och under. Jag går emot varje talat ord mot deras öde i Jesu namn. De kommer inte att misslyckas Guds syfte för sina liv i Jesu namn. 
  • Jag överlämnar Herrens dom över alla jättar i min släkt som försöker förstöra mitt liv med en ond trollformel. Varje ond förbannelse som har lagts på mig, jag förstör dem genom den heliga andens eld. Och jag välsignar dem som välsigna dig och förbannar honom som förbannar dig; och i dig skall alla släkter på jorden välsignas, säger hærskaren. Var och en som öppnar sin för att förbanna mig ska dömas i Jesu namn. Jag föreskriver att dödsängeln besöker varje man som plågar mitt liv med en ond förtrollning i Jesu namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönen pekar mot ondska
nästa artikelBönpoäng mot onda bossar
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.