Bönpoäng mot onda bossar

4
16342

 

Idag har vi leds av Guds ande att engagera oss med bönpoäng mot onda chefer. En ogudaktig skiljer sig inte från en slavmästare och kan liknas med en modern farao som kommer att hålla sina anställda fångna så länge de arbetar för honom. 

Ditt arbete under ett ont kommer att vara mindre produktivt eftersom du kommer att bli överväldigad av rädslan för att göra misstag som kommer att göra din chef arg. I praktiken kommer du att tillbe din chef och älska honom. Om du inte tar hand, kommer en sådan chef nästan att ta Guds plats i ditt liv. Men du vet, skrifterna får oss att förstå att människans och kungens hjärta är i Herrens händer, och han leder dem som ett flöde av vatten. Kom ihåg historien om Ester, hur Gud förändrade kungens hjärta mot henne. Gud kan också ändra hjärtat på din onda chef mot dig. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Om det inte finns någon förändring kommer du att bli förtryckt på arbetsplatsen av din chef. Gud kommer att bryta ner alla onda förtrollningar över din chef som får honom / henne att agera som de gör, och du kommer att se en märkbar förändring. När Gud lovar att göra något kommer han att stoppa för ingenting förrän han får den saken gjort. Jag ber av den högstas nåd, Gud kommer att röra din chefs hjärta, och han kommer att mildra sitt härdade hjärta mot dig i Jesu namn. 


När du börjar studera denna bönguide kommer Gud att besöka den här chefen i sömnen, han kommer att se Gud på alla sätt, och detta kommer att leda till en ny vändning på det sätt och sätt han behandlar sina arbetare på. 

Bön poäng:

 • Herre Gud, jag tackar dig för nånen att säkra detta jobb. Jag tackar dig för att du gav mig det sällsynta privilegiet att kunna säkra anställning hos en uppskattad organisation som denna. Låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. 
 • Herre Gud, jag ber dig idag över min chefs liv. Jag ber att du kommer att röra vid honom genom din kraft i Jesu namn. Alla onda råd som han ska arbeta mot mig i den organisationen, jag bryter sådana råd idag i Jesu namn. Fader, jag ber att du kommer att röra hjärtat hos min chef. För skrifterna säger att du har människors och kungens hjärta i dina händer, och du riktar det som vattenflödet. Jag ber med himmelens auktoritet att du kommer att röra hjärtat hos min chef idag i Jesu namn. Ge honom ett kärleksfullt hjärta för honom att behandla sina anställda väl i Jesu namn. 
 • Varje projektion av fienden i livet för min chef för att frustrera, kommer jag emot dig genom den Helige Andens kraft. Varje fiendeplan att använda min chef som ett medel för frustration för mig i denna organisation förstör jag sådana planer i Jesu namn. Jag upphäver alla fiendens planer mot mig i Jesu namn. Jag tillkännager med kraft av den Högste att Herrens råd ensam kommer att stå över mitt liv.
 • Varje starkman eller jätte som har förtrollat ​​min chef mot mig, frustrerar jag dina planer idag i Jesu namn. Jag föreskriver att den Högstas kraft kommer att röra min chef idag och bryta alla onda slöjor som har använts för att täcka hans öga mot förnuft, varje kedja av slaveri som har fått honom för att hålla sina anställda fångna, jag bryter en sådan kedja idag i Jesu namn. Jag strider mot varje häxförbund i mitt liv i denna organisation. Jag förstör deras planer genom den Helige Andens eld. 
 • Jag möter varje demonisk makt som min onda chef använder för att skrämma mig på arbetsplatsen. Jag tändde dem i dag i Jesu namn. Jag sätter mig från min onda chefs fäste, jag bryter ner alla hans demoniska krafter över mig, från och med nu tar jag min frihet med våld. Jag föreskriver absolut librering för mig i Jesu namn. Aldrig mer kommer jag att skrämmas av hans plan eller krafter i Jesu namn. 
 • Jag förlamar varje ond makt som används mot mig på arbetsplatsen. Ty det har skrivits, inget vapen som är format mot mig ska blomstra. Varje makt som används mot mig av min onda chef upphävs i Jesu namn. Lammets blod förstör mina onda chefs krafter i Jesu namn. 
 • Lord Jesus, på grund av det blod som du utgjuter på Golgata korset bryter jag alla onda förbund som jag omedvetet har undertecknat med min onda chef. Varje ondt förbund som jag okunnigt har ingått med min onda chef, som han nu använder mot mig, kommer jag emot det med lammets blod. På grund av lammets blod som talar rättfärdighet än Abels blod bryter jag alla onda förbund mellan min chef och mig idag i Jesu namn. 
 • Herre, jag bryter varje inflytande från min onda chef på min karriär i Jesu namn. Jag befriar mig från hans inflytande i Jesu namn. Ty det har skrivits att han som sonen befriar är fri. I själva verket tillkännager jag min frihet idag i Jesu namn. 
 • Herre, stå upp och låt dina fiender spridas. Låt varje ond man och kvinna som omger mig förtäras av den Helige Andens eld. Herre, stå upp för min skull idag och befria mig från min chefs fäste i Jesu namn. 
 • Varje djävulsk kraft som används mot mig på arbetsplatsen upphör att fungera från och med idag i Jesu namn. För jag bär Kristi märke, låt ingen bry mig, jag kommer emot all makt som har varit stationerad för att skada mig i Jesu namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot ondska
nästa artikelBönpoäng mot ond mat
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

4 KOMMENTARER

 1. Jag tackar dig för denna bön. Min chef är så elak. Jag förstår bara inte hur någon kan bära ett hjärta av ondska med sig varje dag, hur ledsen. Snälla hjälp mig att inte hata den här personen, jag sa dessa hatord idag Herre förlåt mig. De här kvinnorna fick mig att gå ut i fickan för ett evenemang för mina seniorer som hon skulle betala för. Ondska ren ondska, än bad kunde hon hjälpa efter att jag betalat för maten. Jag kan bara inte förstå att detta elaka onda kvinnor. Herre snälla, ge mig styrkan att komma till jobbet varje dag för mina äldre. Det tråkiga är att hon brukade vara min vän och jag älskade henne verkligen. Men när hon väl blev arg på mig ändrades hon till en ond person.

 2. Tack för dessa böner. Jag har varit så sjuk, utan arbete sedan 17 september 2021 och återvände 17 januari 2021 och nu känns det som att min chef ändrade regler och gav min position till någon under mig. Jag har varit tillbaka nästan 2 veckor och jag jobbar fortfarande som slav medan alla står runt.

 3. Min mans chef har lovat att få honom sparkad mellan 1 juni och 30 november trots alla hans ansträngningar att placera henne... om hon inte ångrar sig ber jag att hon går ner för hans skull i Jesu mäktiga namn.

 4. Min chef har diskriminerat på grund av mitt kön. Han ger mig ett uppdrag att slutföra inom en deadline men sedan träffar han mig varje vecka och låter mig behandla kontroller. Han satte alla hinder så jag inte kan slutföra mitt jobb. Han säger elaka saker till mig. Han använder min kollega för att spionera mot mig genom att låta honom komma till mitt skrivbord för att se vad jag jobbar med. Min arbetskamrat och chef sitter med varandra och är artiga mot mig på olika arbetsuppgifter. Min chef bråkar konstant med mig varje vecka, han försöker hitta något som håller mig kvar i möten med honom. Han är så ond och han bryr sig inte i världen om mig. Min arbetskamrat kan gå i en timme för att äta lunch utan att min chef letar efter honom. Min chef ger honom inga hårda arbetsuppgifter eller så behöver han inte behandla betalningar. Min chef har den högsta ledningen som tror att jag inte kan mitt jobb och att jag är lat. Han subjektivt dömer mig och han gillar att göra mitt liv surt. Inget jag gör är rätt och han förhörde mig på möten. Jag ber att min chef och min medarbetare visar sin sanna karaktär för den högsta ledningen och kommissionären.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.