Bönpoäng mot onda familjemönster

1
15584

 

Idag kommer vi att ta itu med bönpoäng mot onda familjemönster. Herren vill befria människor från generations- och onda förfäderprotokoll som har begränsat deras liv till ett särskilt demoniskt mönster. Vissa familjer har ingen högskoleexamen, och alla som försöker bryta det ok genom att gå i skolan, kommer sådana individer att skämmas bort från skolan. 

I andra familjer når människor inte någon viss ålder. De dör när de håller på att klocka den åldern. I vissa familjer är kargenskap dagordningen. Låt oss dra referens från skrifterna. Abraham var ofruktbar i flera år innan han hade Isak.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

På samma sätt var Isak karg innan han fick Jakob. På Jakobs tid var hans älskade fru, Rachel, karg i flera år innan hennes livmoder öppnades. Denna analogi är ett tydligt exempel på ett onda familjemönster. Jag känner inte till det strukturella mönstret i din familj, men Gud är inställd på att förstöra alla onda mönster som begränsar dina framsteg i livet. Jag föreskriver i Jesu namn. Alla onda mönster förstörs i Jesu namn. 


Denna bönguide fokuserar mer på att Gud förstör generationens förbannelse. Det finns så många familjer av afrikansk härkomst som har den ena eller den andra förbannelsen. När du väl är medlem i familjen kommer du att bli orolig för den förbannelsen, och det kommer att bli en begränsande faktor tills du bryter den. Goliat var en begränsande faktor för Davids mästerskap. Tills Goliat besegrades var David bara en annan ung herde. Tills kung Saul togs bort hade David bara varit en annan stor krigare som skulle vara kung. Gud förstör varje begränsande faktor, varje agent för mörker; varje generationens förbannelse kommer att förstöras i Jesu namn.

Bön poäng

 • Herre Jesus, jag tackar dig för nåd att leva. Låt ditt namn upphöjas. 
 • Jag möter alla onda familjemönster av misslyckande i livet, alla onda mönster som har gjort folket framför mig värdelös. Jag föreskriver att ett sådant mönster misslyckas över mig i Jesu namn. Varje demoniskt familjedödsmönster vid genomgångspunkten, brytas i Jesu namn. 
 • Jag kommer emot alla onda mönster för äktenskapssvikt. Demonen som hindrade människorna i min familj från att lösa äktenskapet, jag förordar att du kommer att förlora din makt över mig i Jesu namn. 
 • O du misslyckanden som handlade om mina föräldrar, jag kommer emot dig med lammets blod. Ty det har skrivits av smörjelsen, varje ok ska förstöras. Varje ok av familjefel, bryt mig om mig i Jesu namn. För jag har satt Herren Gud vid min högra hand, jag kommer inte att skakas, varje förfäder protokoll i min familj bryts framför mig i Jesu namn. 
 • Jag kommer emot alla onda djur som har fått i uppdrag att övervaka framstegen i min familj, låt sådana djur förstöras i Jesu namn. Varje häxmönster i min familj fångas just nu i Jesu namn. 
 • Varje demonisk plantage som har vägrat att dö kommer jag emot dig med namnet framför alla andra namn, dör i Jesu namn. 
 • O du dödsagent som verkar i min familj, jag kommer emot dig vid elden i Jesu namn. 
 • Herre står upp och ställer varje generationskläder eller klädsel som används för erkännande av fiender som plågar min familj, ställer sådana klädnader eller kläder i mitt liv idag. 
 • Från och med idag smörjer jag mig med Jesu dyrbara blod, smörjelsen som kommer att avsätta mig för excellens, smörjelsen som kommer att avsätta mig för storhet, låt den komma över mig i Jesu namn. 
 • Varje satanisk jätte i min fars hus, varje starkman i min mors hus som begränsar människors framgång, tar eld just nu i Jesu namn. 
 • Herre, stå upp och låt dina fiender spridas. Varje man och kvinna som tilldelats av djävulen för att övervaka min familjs tillväxt dör just nu i Jesu namn. 
 • Jag delar upp alla onda kedjor som fienden använde för att hålla ner mina familjemedlemmar som ingen i familjen har kunnat utmärka sig mer än den andra. Jag satte en sådan kedja i brand i Jesu namn. 
 • Herre, jag föreskriver att från och med idag blir jag ostoppbar för varje mörkerkraft i min familj i Jesu namn. 
 • Hela din agent för fattigdom i min familj som planerar att attackera mig faller och dör i Jesu namn. 
 • Ty jag bär Kristi märke, låt ingen bry mig. Jag vägrade att vara besvärad av något ont familjemönster i Jesu namn. 
 • Fader Herre, jag vill att du ska smörja mig med storhetens olja, så att ingen makt eller furstendömen kommer att kunna hålla mig nere i Jesu namn. 
 • Herre Gud, låt den högsta nåd komma över mig idag i Jesu namn. Den nåd som kommer att avsätta mig till storhet, låt den komma över mig idag av dina mäktiga händer. 
 • Alla onda mönster av familjesvagheter undantar jag mig från det i Jesu namn. För skrifterna säger att Kristus har bar alla mina svagheter, och att han har botat alla mina sjukdomar. Jag avbryter alla former av svagheter i mitt liv i Jesu namn.
 • Jag får kraften som bryter alla former av generationens förbannelse i Jesu namn. För skrifterna säger att Kristus har blivit en förbannelse för oss, jag förstör alla former av förbannelser i mitt liv i Jesu namn. 
 • Jag motsätter mig alla förfäderprotokoll i min släktlinje som har hållit människor nere. Jag förstör det genom den Helige Andens eld. Alla onda mönster som frustrerar människor vid genombrottspunkten, varje distraktionsmedel som tillåter människors välsignelser glider bort, jag förstör dig genom den Helige Andens eld. 
 • Skriften säger hur Gud smorde Jesus Kristus med den Helige Ande och kraft, och han gick omkring och gjorde gott. Herre, jag ber att du ska smörja mig med den heliga anden och kraften att ingen agent för mörkret kommer att kunna stoppa mig. Jag vill att du ska smörja mig så att ingen generationens förbannelse eller onda familjemönster kommer att ha makt över mig i Jesu namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot onda drömmar
nästa artikelBönpoäng mot onda attacker
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

 1. Guds man, vänligen, jag är en gammal man 54 och jag har problem med äktenskapet och ekonomiska problem. Jag vill att du ska hjälpa mig att be för mitt genombrott på de här områdena. Nedan är mitt namn och Gmail tack.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.