Bönpoäng mot onda drömmar

0
13141
 1. Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot onda drömmar. En dröm är ett sätt genom vilket Gud kommunicerar med människan. Det finns tider i våra drömmar medan vi sover att uppenbarelsens portal kommer att öppnas och vi ser saker som ännu inte kommer. I Johannes 33: 14-18 Ty Gud talar på ett sätt och i två, även om människan inte uppfattar det. I en dröm, i en vision om natten, när djup sömn faller på män, medan de sover på sina sängar, öppnar han människornas öron och skrämmer dem med varningar, så att han kan vända människan bort från sin gärning och dölja stolthet från en man; han håller tillbaka sin själ från gropen, hans liv från att förgås av svärdet. I de flesta fall är de saker vi ser i drömmar en uppenbarelse av saker som skulle hända.

Det finns tillfällen som saker händer oss i livet, medan de har avslöjats i drömmen, men eftersom vi inte lyckades be mot dem, så kommer de så småningom att ske. Jag föreskriver med kraft från den Högste, varje ond dröm förstörs i Jesu namn. Under tiden ser vi ibland något hemskt i drömmen som påverkar vår sömn. Vissa människor kan inte ens stänga ögonen för att sova på natten på grund av de många fruktansvärda drömmarna. Men skrifterna säger att vi inte har fått andan av rädsla utan av sonskap att gråta Ahba Fader. Idag kommer Gud att förstöra varje ond dröm i Jesu namn. 

Bön poäng

 • Herre Jesus, jag tackar dig för de goda saker du har gjort i mitt liv, jag tackar dig för att du har sparat mitt liv för att bevittna en annan sådan dag, Herre låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag tackar dig för den nåd och det privilegium som du har gett mig att sova och drömma drömmar. Jag tackar dig för att du ökar min andliga känslighet även när jag blundar för att se, Herre, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. 
 • Herre Gud, jag ber om varje ond dröm som jag har haft. Jag ber att du ska återställa dem i Jesu namn. Jag ber att du ska avbryta alla fiendens planer för att skada mig. Jag ber att sådana planer förstörs i Jesu namn. 
 • Jag kommer emot varje makt och furstendömen som alltid tar med mig onda drömmar. Jag kommer emot dem med lammets blod. Varje ond kraft som alltid har lovat att förstöra min natt med fruktansvärda och rädda drömmar, jag förstör er alla i Jesu namn. 
 • För skrifterna säger att jag inte har fått andan av rädsla utan av sonskap att gråta Ahba Fader. Herre, jag ropar till dig idag för att rädda mig från rädslan för onda drömmar i Jesu namn. 
 • Boken av Prob. 3 vs 34 säger När jag ligger, ska jag inte vara rädd, och min sömn ska vara söt. Varje makt som vill göra mig rädd i sömnen, varje makt som vill få mig att ha fruktansvärda drömmar, jag förstör dig genom den heliga spökens eld, förbrukas i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, jag ber att du ska ge mig nåd och förmåga att sova och vakna i fred i Jesu namn. Skriften säger att jag vet vilka tankar jag har till dig; de är tankarna om det goda och inte om det onda för att ge dig ett förväntat slut. Herre Jesus, all makt som vill ändra dina planer för mitt liv, låt sådan makt ta eld i Jesu namn. 
 • Alla onda djur som har skickats av fienden för att komma dyker upp i mina drömmar för att skrämma mig. Jag släpper ut den heliga andens eld över dig just nu i Jesu namn. 
 • Varje satanisk hund, get, orm eller ko som dyker upp i min dröm, dör just nu i Jesu namn. 
 • Jag föreskriver att Herrens ängel ska bevaka mig när jag sover, det kommer att vägleda mig i sömnen att ingen djävulens maskerad kommer nära min bostad i Jesu namn. 
 • Herre, säger skrifterna, och de övervinner honom genom lammets blod och genom deras vittnesbörd. Jag föreskriver att fienden förstörs i Jesu namn. Varje fiendekraft som vill förorena min sömn med fruktansvärda drömmar, du förstörs i Jesu namn. 
 • Jag kommer emot varje ond dröm; varje dödsdröm upphävs i Jesu namn. Ty dina ord säger att jag inte kommer att dö utan leva för att förkunna Herrens gärningar i de levandes land. Jag föreskriver genom Guds nåd att döden förstörs över mitt liv i Jesu namn. 
 • Varje ond ande som har tilldelats mitt liv för att förorena min dröm tänder eld just nu i Jesu namn. Varje dröm om en olycka förstörs i Jesu namn. Jag föreskriver att det inte ska ske i Jesu namn. Ty det har skrivits, vem som talar och det sker när Herren inte har talat, lammets blod upphäver alla onda drömmar. 
 • Alla onda djur som har fått i uppdrag att övervaka min sömn kallar jag på det heliga eld på dig just nu i Jesu namn. 
 • Varje ond täckning, varje demonisk makt som kontrollerar territoriet där jag bor, släpper jag den heliga andens eld över dig just nu i Jesu namn. Varje onda attack, för skrifterna, säger att inget vapen som är format mot mig ska lyckas; varje onda attack upphävs i Jesu namn. 
 • Jag föreskriver att min sömn från och med idag kommer att välsignas med söta drömmar: inte mer maskerad, inga fler ormar i Jesu namn. 

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot ondska
nästa artikelBönpoäng mot onda familjemönster
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.