Bönpoäng mot mörkret

1
3690

Vi har leds av Guds ande att engagera våra läsare med bönpunkter mot mörkret. I boken av 1 Petrus 5: 8 Var nykter, var vaken; för att din motståndare djävulen går som ett brusande lejon och söker vem han kan förtära: Om du någonsin undrar varför vi kommer varje dag med en bönguide, beror det på att djävulen inte vilar. Skriften säger att han går som ett sårat lejon och letar efter vem han ska sluka. Så om mörkernas kraft inte vilar dag och natt, varför ska du vila dem? Inte undra på att skrifterna instruerade att vi ber utan säsong.

Mörkets makt är världens härskare, makter och furstendömen på höga platser. Och om du tror att de är fysiska fiender som du kan övervinna med din fysiska styrka, kom ihåg att skrifterna säger att med styrka ska ingen segra. Boken av Efesierbrevet 6:12 säger för vår kamp är inte mot kött och blod utan mot härskarna, mot myndigheterna, mot denna mörka världs krafter och mot de onda andliga krafterna i himmelska världar. De är härskare över mörkret, omätliga antal osynliga andar som terroriserar människors liv.

Det finns så många människor vars liv har störts av mörkret; Herren är på väg att befria dig idag. Skriften Johannes 1: 5 Och ljuset lyser i mörkret; och mörkret fattade det inte. Guds ljus kommer att lysa framträdande i ditt liv idag, och mörkets fäste som plågar ditt liv kommer att fly i dag. Du måste ta på dig din andliga krigföring eftersom vi kämpar en andlig strid. Jag föreskriver med himmelens myndighet att Gud ska krossa din fiende till döds i Jesu namn. Människor går i mörkret. Många människors liv har präglats av grovt mörker, men lyssna idag, säger skrifterna i boken om Jesaja 9: 2 De människor som vandrar i mörkret kommer att se ett stort ljus; De som bor i ett mörkt land, ljuset kommer att lysa över dem. Du kommer att se ett stort ljus idag; himlen kommer att meddela dig till din hjälpare som inte har kunnat hitta på grund av det mörka mörkret över dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Jag meddelar dig idag att den Helige Andens eld kommer att förstöra mörkets kraft som arbetar i ditt liv. När du börjar studera denna bönguide kommer den högstas kraft att komma över dig, och du kommer att bli ostoppbar för varje kraft i mörkret som plågar ditt liv i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Herre Gud, den stora monarken i Isreal och världen. Jag ber att du ska sträcka ut dina mäktiga händer och att du kommer att förstöra mörkets kraft som plågar mitt liv med dina mäktiga händer i Jesu namn.
 • Himlens auktoritet förstör Fader Herre, varje moln av mörker över mitt liv. För det har skrivits, ljuset lyser och mörkret fattade det inte. Fader Herre, låt ditt ljus belysa mitt livs mörker i Jesu namn.
 • Mörkets kraft som har gjort mig dold för varje ödehjälpare faller till döds just nu i Jesu namn. Från och med nu blir jag uppenbarligen synlig för varje man och kvinna som hjälper mig att växa fysiskt, mentalt, andligt och ekonomiskt.
 • Varje sjukdomspil som har skickats in i mitt liv från mörkerriket, tar eld i Jesu namn. Åh mörkerkraft som inte låter mig gå in i mitt Kanaanland dö just nu i Jesu namn.
 • Varje mörkrets djur som svävar runt min miljö, tar eld i Jesu namn. Jag förklarar min frihet från mörkret i Jesu namn.
 • Skriften säger Psaltaren 114: 1-4 När Israel drog ut ur Egypten, Jakobs hus från ett folk med underligt språk; Juda var hans helgedom och Israel hans herravälde. Havet såg det och flydde: Jordan drevs tillbaka. Fjällen hoppade över som baggar och de små kullarna som lamm. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att varje mörkerkraft på mitt sätt flyr framöver i Jesu namn.
 • Jag blir en förbrukbar eld till mörkerriket idag i Jesu namn. Varje mörker som försöker tillföra mig sjukdom faller till döds i Jesu namn. Jag föreskriver Guds läkning på alla organ i min kropp; Jag talar om min helande till existens i Jesu namn.
 • Varje mörkerhärskare som kontrollerar min ekonomi faller till döds i Jesu namn. Jag frigör min handväska från ditt grepp i Jesu namn. Från och med nu är min ekonomi fri i Jesu namn.
 • Herre, varje demon av misslyckande i mitt liv tar eld i Jesu namn. Skriften säger som han är, så är jag också. Det betyder att jag är som Kristus är. Jag ber att jag inte kommer att misslyckas genom himmelens myndighet eftersom misslyckande finns och inte kan hittas i Jesu namn. Från och med nu ska allt jag lägger händerna på blomstra i Jesu namn.
 • Åh, ditt mörkerrik som skrämmer mig, jag frigör mig från dig idag genom Kristi blod. Varje ängel av en demon som plågar mig i min sömn, den heliga elden kommer över dig idag i Jesu namn. Det har skrivits för vi har inte fått andan av fruktan utan av sonskap att gråta Ahba Fader. Herre, varje anda av rädsla från helvetets grop förstörs i Jesu namn.
 • Skriften säger, och de övervinner honom genom lammets blod och genom orden i deras vittnesbörd. Jag krossar mörkret i mitt liv genom lammets blod.

 


tidigare artikelBönpoäng mot modlöshet
nästa artikelBön för det nya året 2021
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har gett varje troende med en underlig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 -timmars bönegrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

 1. Prisa Herren bror
  Mitt namn är Ramkrishna Klar Jag är från Indien bror snälla förlåt mig bror snälla en gång bön för mig jag har inte pengar nu måste jag börja ära elnamnverksamhet Jag fick inga beställningar jag tömmer nu jag hoppas att du bror en gång du be mig, jag får definitivt order om mig i Jesus Kristus av Nasaret.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.