Bönpoäng mot försening i befruktningen

0
11901

 

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot fördröjning av befruktningen. Det är Guds plan för människan att föröka sig och ockupera jordens yta. Kom ihåg när Jesus instruerade att ockupera tills jag kommer, en av de saker som Kristus talade om är att människan ska underkasta världen, att människan ska bo på hela jordens yta. Men hur kommer det att bli när du kämpar för att bli barn? Barrenness är aldrig Guds plan för ditt liv. Faktum är att fienden har gjort detta, inte Gud. Fördröjning i befruktningen sätter press på en kvinna; även om både mannen och kvinnan kommer att sättas under tryck kommer en större del av trycket att monteras på kvinnan.

Din livmoder har skapats och välsignats av Gud för att bli gravid. Det är inte bara för dekoration. Det finns människor vars livmoder har berörts av mörkerens händer, och det är därför det är mycket svårt för dem att bli gravid, och när en kvinna inte kan bli gravid, betyder det att kvinnan kommer att förbli barnlös hela sitt liv. I boken av Psaltaren 113: 9, sa skrifterna  Han ger den karga kvinnan ett hem, vilket gör henne till den glada barnmor. Prisa Herren!. Vad Bibeln menade med hemma där är livmodern. Detta förklarar att Gud inte kommer att vila någon med oförskämdhet.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Hannah var karg i flera år, i åratal kunde hon inte bli barn, men en dag åkte hon till Shiloh och bad till Gud att öppna hennes livmoder och göra henne till en mamma. Gud hörde Hannas böner och välsignade henne med ett barn. På samma sätt kommer Gud att lyssna på ditt rop idag i Jesu namn. Det här är din Shiloh, och det är din tid att bli mamma. Jag föreskriver genom auktion över himlen, varje mörkhet som har gjort det omöjligt för dig att bli gravid, jag bryter sådana krafter genom den Helige Andens eld.

Gud kommer att utföra konstiga under genom denna bönguide, om du bara tror. Om Gud har instruerat något, kommer han att göra det för att han inte är en man att ljuga; han är inte heller en människoson att omvända sig. När du börjar använda den här bönhandboken ber jag att Gud ska lyssna till din bön och ge dig enligt ditt hjärts begär.

Bön poäng:

  • Herre Gud, jag tackar dig för att du gjorde mig till kvinna, jag tackar dig för att du skapade mig i arten av att vara den födelse till en annan varelse till jorden, jag upphöjer ditt heliga namn. Herre, det är din plan att vi förökar jorden, och det är därför du aldrig kommer att pröva oss med oförskämdhet; Herre, jag ber att genom din barmhärtighet ska du öppna min livmoder och få mig att bli gravid i Jesu namn.
  • Jag kommer emot alla former av fördröjning av befruktningen i mitt liv. Varje makt och furstendömen som försenar befruktningen i min livmoder faller och dör i Jesu namn.
  • Herre, ditt ord säger i Psalm 128: 3 & 4 Din fru kommer att vara som en fruktbar vinstock i ditt hus; dina barn kommer att vara som olivskott runt ditt bord. Se, så skall den man välsignas som fruktar Herren. Du lovade att jag skulle vara fruktbar, jag kommer emot varje kraft som hindrar min fruktbarhet i livet, varje kraft som vill hindra mig från att vara fruktbar, förstörs i Jesu namn.
  • Fader Herre, precis som du hörde Isaks böner över Rebekka och du tar bort hennes oförskämdhet, ber jag att du kommer att förstöra okarnas oförmåga i mitt liv i Jesu namn. För skrifterna säger: Barn är Guds arv, jag föreskriver att jag ska vara fruktbar i Jesu namn.
  • Varje kraft som suger ut min livmoders frukt, faller till döds i Jesu namn. Varje mörkerkraft som har placerats vid livmodern i mörkerriket faller till döds i Jesu namn. Jag släpper frukten av min livmoder från mörkerförbundet. Jag släppte dem fria i Jesu namn.
  • Jag förblindar alla onda ögon som har tilldelats för att övervaka mitt liv och för att ge en rapport tillbaka till mörkret, låt sådana ögon förlora mig i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag ber om nåd. Om det finns någon synd eller missgärning i mitt liv som orsakar fördröjning av befruktningen, ber jag att du förlåter mig i Jesu namn. I kraft av det blod som utgjutits på Golgata kors ber jag att ni ska bevaka mina synder och missgärningar i Jesu namn.
  • Herre, jag ber om nåd över mitt liv. Varje form av omoral som jag har gjort tidigare som fienden nu använder mot mig för att fördröja min uppfattning, ber jag att du tar bort sådana omoraliteter i Jesu namn. För skrifterna säger, för vi har inte en överstepräst som inte kan beröras med våra svagheter. Låt oss därför frimodigt komma till nådens tron ​​så att vi kan få barmhärtighet. Herre, jag kommer till din tron ​​idag, ge mig barmhärtighet i Jesu namn.
  • Fader Herre, ditt ord säger att du vet vilka planer du har mot mig, de är planen för det goda och inte det onda för att ge mig ett förväntat slut. Jag ber att din plan och dagordning för mitt liv och äktenskap börjar utvecklas i Jesu namn. Jag bryter ok av förseningen av befruktningen över mitt liv genom Kristi blod.
  • Jag föreskriver med auktoritet, strömmen av barn från nådens tron ​​rinner in i min livmoder idag i Jesu namn. Precis som du förvandlade Hannah till en mamma som du svarade på Rachels böner, hör mitt rop idag Herre och bevilja mig enligt mitt hjärta i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot stängda dörrar
nästa artikelBönpoäng mot distraktion
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.