Bönpoäng mot förvirring

0
13101

 

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot förvirring. Ofta tar människor det inte på allvar när de är förvirrade över vad de ska göra eller var de ska vända sig. Förvirring är en ond ande som träder in i en människas liv när de slutar höra från Gud. Guds ande är gudomlighet. Det berättar för oss vad som ska komma som förklaras i boken av Johannes 16:13 Men när han, sanningens ande, kommer, kommer han att vägleda dig till hela sanningen. Han talar inte på egen hand; han kommer bara att tala vad han hör, och han kommer att berätta vad som är kvar. Skriften säger att anden kommer att vägleda oss och berätta vad som ännu kommer att komma; detta förklarar varför människor blir förvirrade när de slutar höra från Gud.

Kung Saul blev så förvirrad när kommunikationskedjan mellan honom och Gud bröts. Han visste inte vad han skulle göra nästa gång och vart han skulle vända sig för att få hjälp. Förvirring är en mycket farlig ande som påverkar sinnet och hjärnan samtidigt. Vi ställer ofta olika frågor i vårt sinne. Dessa frågor kan skapa förvirring, särskilt när vi inte får svar på dem. Vår nyfikenhet kommer att få det bästa av oss, särskilt när vi behöver veta vad vi ska välja mellan vad som är rätt och vad Gud vill att vi ska göra. För varje människa som skapas finns det ett syfte med det, men när en människa inte vet Guds syfte med sina liv, börjar förvirring inträffa.

Med andra ord kan förvirring betyda brist på syn och ljud för vad Gud säger, och när syn och ljud saknas i en människas liv blir en sådan person sårbar för djävulens bedrägeri. Det är därför den här bönehandboken är mycket viktig för varje man och kvinna. Jag ber när du börjar använda den här böneguiden; andan av förvirring förstörs över ditt liv. Varje form av förvirring som fienden kanske vill skicka din väg förstörs i Jesu namn.

Bön poäng:

  • Fader Herre, jag upphöjer dig för en annan stor dag som denna, jag förstorar dig för att du har räknat mig värdig att vara bland de levande idag, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.
  • Herre Gud, jag kommer inför dig denna dag för att bestraffa förvirringens ande; Jag vägrar att vara förvirrad över livet och att hitta syfte, Herre, hjälp mig i Jesu namn.
  • Jag kommer emot varje förvirringskläder i mitt liv, varje förvirringsdräkt som fienden har lagt på min kropp tar eld i Jesu namn. Jag vägrade att vara förvirrad över att hitta syfte i livet. Herre, jag ber att din ande ska vägleda mig om att uppnå mål i Jesu namn.
  • Herre, jag kommer emot alla former av förvirring som kan få mig att välja och slå mig ner med fel partner. Herre, jag ber att ditt ljus ska lysa upp mitt förstånds mörker och att du ska lära mig vad jag ska göra när tiden är rätt i Jesu namn.
  • Fader Herre, jag förstår att när en man är förvirrad kommer han att vara sårbar för fiendens bedrägeri. Jag vägrar att bli förvirrad i livet i Jesu namn. Jag ber att jag hör av dig varje gång. När jag behöver en vårdnadshavare ber jag att din ande leder mig. För skrifterna säger att de som leds av Guds ande kallas Guds söner. Från och med nu tillkännager jag mig själv som din son, jag vill att din ande ska leda mig om vad jag ska göra och beslut att fatta i Jesu namn.
  • Herre Gud, jag ber om att genom den Högstes barmhärtighet tas allt förståndsmarknad i mitt liv bort i Jesu namn. Den Helige Andens kraft läker alla former av andlig dövhet, varje form av andlig blindhet. Jag kommer emot alla former av hinder som kan komma mellan mig själv och den Helige Ande. Jag bryter varje barriär i Jesu namn.
  • Varje kvinna som vill ge mig förvirring, jag ber att de ska förväxlas i Jesu namn. Herre stå upp och skicka förvirring tillbaka till fiendens läger i Jesu namn. Jag kommer emot varje pil av förvirring som riktas och skjuts mot mig i Jesu namn. Låt den som vill attackera mig med förvirring bli förvirrad i Jesu namn.
  • Jag förordar att den Helige Ande som avslöjar djupa saker för människan blir min vän och självsäker idag i Jesu namn. Jag bryter alla former av barriärer mellan Guds ande och mig i Jesu namn. Jag löser varje tvist mellan den Helige Ande och mig i Jesu namn.
  • Fader Herre, syftet med min existens måste uppfyllas i Jesu namn. Jag ska inte bli förvirrad när det gäller att välja en karriär i Jesu namn. Gudomens ande, kallar jag dig idag, vänder mitt liv till din bostad i Jesu namn. Jag ersätter alla former av förvirring med sinnesro i Jesu namn.
  • Fader Herre, jag vägrar att leva mitt liv baserat på försök och misstag. Jag vill att din ande ska vägleda mig hela tiden. Jag vill inte fatta beslut baserat på min mänskliga kunskap. Jag vill följa din vilja för mitt liv, prata med mig hela tiden i Jesu namn. Herre Jesus, jag vägrade att pressas runt min storm av osäkerhet; varje beslut jag tar om mitt liv och mitt öde. Jag ber att du ska vägleda och lära mig vad jag ska göra. Jag vägrar att göra saker på samma sätt som andra gör något; Jag vill göra saker i linje med din vilja och ditt syfte för mitt liv; hjälp mig, Herre Jesus.

tidigare artikelBönpoäng mot spindelnät
nästa artikelBönpoäng mot stängda dörrar
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.