Bönpoäng mot fångenskap

0
12284

Idag kommer vi att hantera bönpoäng mot fångenskap. Det är inte lätt för en troende att tjäna Gud medan de är i fångenskap, och till och med Gud förstår att människan behöver någon nivå av dominans för att människan ska kunna tjäna Gud väl. Skriften i boken av 8 Mosebok 1: XNUMX Då sade HERREN till Mose: ”Gå till Farao och säg till honom: Så säger HERREN: Låt mitt folk gå, så att de kan tillbe mig. Gud förstår att Isreals barn inte kan tjäna honom väl när de hålls i fångenskap i Egypten, så Gud planerade att befria dem från deras fångenskap så att de kan tjäna honom väl.

Även i våra liv behöver vi någon nivå av dominans för att vi ska kunna tjäna Gud väl. Medan vi har fysisk fångenskap, så existerar också andlig fångenskap. Vi kanske inte hålls fångna fysiskt, men vissa så många människor har hållits fångna av djävulen, och de kämpar för att frigöra sig från denna kraft som har hållit dem nere. Gud vill befria människor från fångenskapens kraft; han kommer att bryta varje kedja som används för att hålla dig nere.

Vi, som troende, ska utnyttja. Kristus instruerade att vi skulle ockupera tills han kommer; Men om vi hålls bundna av mörkerriket kommer vi inte att kunna utnyttja; det är därför vi måste vara fria från alla former av fångenskap. Jag föreskriver att Guds kraft kommer att bryta alla onda kedjor som har använts för att hålla oss ner till en plats i Jesu namn. Varje form av slaveri bestämmer jag med namnet som är framför alla andra namn att sådant slaveri förstörs i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag tackar dig för den nåd du har gett mig att bevittna en ny dag som denna; Jag upphöjer ditt heliga namn.
 • Herre Gud, ditt ord sa när Gud återvände Sions fångenskap, vi var som de som drömmer. Herre, jag ber att du ska återföra mitt livs fångenskap i Jesu namn.
 • Jag ber att genom kraften i Jesu namn kommer alla goda saker som har stulits bort från mitt liv just nu. Varje begränsning som har tagits över mig av fiendens makt förstör jag sådana begränsningar i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber att du kommer att bryta varje kedja av slaveri i mitt liv genom den Helige Andens eld. Varje slaveri som har kastats på min rygg som begränsar min framgång, föreskriver jag att de bryts i Jesu namn.
 • Jesus sade, lös honom och låt honom gå, jag föreskriver med himmelens myndighet alla fiendens fäste som har bundit mig, släpp mig och låt mig gå i Jesu namn.
 • Varje föremål för slaveri, varje föremål av träldom som fienden har kastat in i mitt liv, låt dem ta eld just nu i Jesu namn. Skriften säger att han som sonen frigjort är fri; ja, jag meddelar min frihet i Jesu namn. På varje plats som jag har bundits ner talar jag min frihet till existens i Jesu namn.
 • Ty det har skrivits, förklara en sak, och det skall fastställas. Varje mörkerkraft som har vägrat att låta mig fånga eld i Jesu namn.
 • Jag föreskriver att Herrens åska ska gå ut nu och slå mina fiender ihjäl. Varje man och kvinna som talar slaveri i mitt liv faller till döds nu i Jesu namn.
 • Jag föreskriver att Herrens ängel nu ska gå ut och bryta alla mörker i mitt liv i Jesu namn. Varje form av generationsslaveri i min släkt slår jag loss i Jesu namn. Hela mörkets fäste i mitt familjehus som har fäst människor i min släkt förlorar din makt över mig i Jesu namn. Alla djur i mörkret som arbetar mot mitt framsteg i livet faller till döds i Jesu namn.
 • Alla demoniska hundar som skäller på mig när jag lyckas dör i Jesu namn. Den Helige Andens eld kommer över dig nu i Jesu namn.
 • Varje form av andlig slaveri, varje form av mental slaveri som hindrar mig från genombrott, bryter jag fri idag i Jesu namn. Varje mörkerfängelse som mörkerriket har hållit mig i, låter Herrens ängel lokalisera mig och befria mig idag i Jesu namn.
 • Alla ni enhetlighetens kraft, jag frigör er från er alla i Jesu namn. Herre stå upp och låt dina fiender spridas, varje man och kvinna som arbetar mot mitt genombrott, arbetar mot min framgång, faller till döds i Jesu namn.
 • Jag tar avstånd från varje mörkerkraft, varje sataniskt emblem eller embargo som har lagts på mig som ett tecken för slaveri, jag bryter mig fri i Jesu namn. För jag bär Kristi märke, låt ingen bry mig, varje demonisk tunga som arbetar mot mig är bruten i Jesu namn.
 • Ty med smörjelsen skall varje ok förstöras. Varje slaveris ok, slaveriets ok bryts i Jesu namn. Herre, jag vill att du smörjer med oljan av excellens så att jag kommer att överträffa långt över alla mina samtida i Jesu namn.
 • Bibeln säger, och de övervann honom genom lammets blod och genom deras vittnesbörd. Jag övervinner slaveriet genom lammets blod.
 • Åh Återställelsens Gud, jag ber att du på ett mirakulöst sätt återställer allt som jag har förlorat till slaveri i Jesu namn.


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot charm
nästa artikelBönpoäng mot spindelnät
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.