Bönpoäng mot charm

0
13873

 

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot charm. Som troende måste vi lära oss att bygga vårt böneliv, och det bästa sättet att göra det är att inte sluta be. Det finns män och kvinnor från djävulen som kan använda onda charmar som förtrollning och besvärjelser för att tillföra oss sjukdom, smärta eller förtrollning, vilket kan få oss att göra något mot våra planer. Alla som djävulen ser som ett hot, sådana laster kan användas mot dem. Inte konstigt, i skrifterna sägs att vi inte kämpade mot kött och blod för mot krafter och härskare i mörkret på höga platser. Detta förklarar varför vårt andliga liv måste vara för hackigt.

Fienden slutar aldrig attackera oss. Flera charm har använts mot oss, men oftast är det Gud som räddar oss från olika attacker. Det är dock också på vår egen plats att stå högt på platsen för bön och förstöra djävulens verk. Bönaltaret vi höjer under våra goda dagar hjälper oss mot onda charmar under de dåliga dagarna. Jag föreskriver med himmelens myndighet; varje ond charm och förtrollning som har utformats mot dig förstörs i Jesu namn.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

Människor kan gå i valfri längd för att se till att vi faller. Ibland går de till graven, stannar under månen eller står nakna under solen bara för att se till att vi misslyckas. Det är inte konstigt att skrifterna säger att många är de rättfärdiges lidanden, men Gud befriar honom från dem alla. Jag har hört fall av människor som orsakats av fruktansvärd sjukdom efter att de trampat på något som en charm på marken, men jag föreskriver i Jesu namn, alla onda charmar och förtrollningar som har ställts åt dig, jag förstör dem genom eld av den Helige Anden. När du börjar studera denna bönguide kommer den Helige Anden att förstöra varje ond charm som har utformats mot dig i Jesu namn.

 

Bön poäng: 

 

 • Lord Jesus, säger jag, alla som står nakna under himlen för att använda luftens och sonens kraft mot mig, för att få mig att inte uppnå den höjd du bestämde mig, jag förstör sådan person i Jesu namn. Herre Jesus, precis som svärdet smälter inför ett inferno, låt onda människor förstöras i Jesu namn. 
 • Åh, ni måne, hör Herrens röst; du är en av de saker som Gud skapade till mitt bästa. Jag föreskriver den som står under dig att ge mig smärta och sorg, låt dem förstöras i Jesu namn. Varje man och kvinna vars hjärta utvisar ett stort ont mot mig, jag förstör dem i Jesu namn. 
 • Ty det har skrivits, inget vapen som är format mot mig ska blomstra. Varje tunga som stiger upp mot mig i dom låter dem förtäras i Jesu namn. Varje ond hand som skickar pilar av sorg in i mitt liv går sju gånger tillbaka till avsändaren i Jesu namn. 
 • Jag kommer emot varje form av förtrollning varje form av ont som har gjorts mot mig, förstör dem i Jesu namn. Fader Herre, låt min fiendes planer förstöras i Jesu namn. Herre, låt mina fiender dö av deras hjärtas ondska i Jesu namn. 
 • Varje man eller kvinna som har spillt blod från ett djur för att skada mig, gör sina ansträngningar värdelösa i Jesu namn. Låt deras planer och arbete gå emot dem i Jesu namn. Varje ond charm som har placerats på golvet för att jag ska matcha dem förstör jag dem med lammets blod. 
 • Varje ondt förbund som fienden har ingått på grund av mig, jag förstör ett sådant förbund i Jesu namn. På grund av det nya förbundet som blivit framstående genom Jesu blod, låt varje förbund mot mig förstöras i Jesu namn. 
 • Jag föreskriver med himmelens myndighet; solen borde stå emot varje man och kvinna som bar ont i hjärtat för mig i Jesu namn. Låt solen från öst, nord, väst och söder stiga upp och sveda min fiende ihjäl i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, alla onda charmar som har begravts i marken för att skada mig, jag förstör dem i Jesu namn. 
 • Varje ond charm som har designats av fienden för att skapa stor förödelse i mitt liv skickar jag dem tillbaka till avsändaren i Jesu namn. Låt deras hjärtas ondska förtära dem mot mig i Jesu namn. 
 • Varje jätte i min fars hus, varje demonisk kvinna i min mors hus, som skapar kaos i mitt liv med charm, låt en sådan man och kvinna falla till döds i Jesu namn. 
 • Alla onda charmar som har begravts i marken på min arbetsplats, för att få mig att förlora min position, jag förstör dem i Jesu namn. 
 • Varje förtrollning som används mot mig för att orsaka min förnedring, jag förstör den genom kraften i Jesu namn. Herre, jag krossar varje charm av misslyckande, varje charm av sjukdom i mitt liv den Helige Andens eld. 
 • Stå upp, Herre, och låt dina fiender spridas, låt varje man och kvinna som står upp mot mig i dom dömas inför mig i Jesu namn. 
 • Åh, ni jord hör Herrens röst, skrifterna säger att jorden är Herren och dess fullhet, världen och de som bor där. Varje man och kvinna som står på jorden och tänker på ont mot mig, låt dem förstöras i Jesu namn.
 • Jag täcker mig själv och familjen med Jesu blod, all ond förtrollning och magi av trolldom eller magi mot mig förstörs i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, varje ond fälla som fienden har satt åt mig, jag förstör dem i Jesu namn. 

 

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot olycka
nästa artikelBönpoäng mot fångenskap
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.