Bönpoäng mot olycka

0
12875

 

Idag kommer vi att ta itu med bönpunkter mot olycka. Vad är katastrof? Vad tänker du på när du hör ordet Calamity? En katastrof är en händelse som medför stor olycka eller förlust. Förlusten av ett barn, jobb eller någon älskad person eller sak är en stor olycka. En stor olycka drabbade kung Saul när hans son Jonathan dog i strid; vid den tiden var kung Saul så förstörd att allt han kunde göra var att ta sitt eget liv. Ibland när vi stöter på stor olycka kan vi bli så deprimerade att vi inte skulle se en lösning komma.

Katastrof är aldrig Guds plan för sitt folk. Gud skulle inte göra det mot de människor han kallar sitt eget; djävulen orkestrerar många olyckor på människan. I den här bönhandboken kommer vi att be mot olyckan, för du kommer aldrig att veta hur förödande det är förrän du upplever en sådan. Under tiden behöver du inte uppleva en innan du lär dig hur man ber mot den; det är därför den här bönen är väsentlig. När du börjar studera denna bönguide ber jag att Gud ska förstöra varje olycksmoln och sväva runt dig i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Ett bra exempel var Job i skrifterna. Inom ett ögonblick förlorade Job allt han har arbetat för hela sitt liv; elden förstörde hans affärsimperium, alla hans barn krossades av de hemska dödshänderna som inte visade någon nåd. Som om det inte var tillräckligt slogs han, Job, av en svår sjukdom som hotade hans liv och välbefinnande. Det var så illa att hans fru sa till honom att förbanna Gud och dö åtminstone det är bättre än att leva ett meningslöst liv med smärta och ångest. Jag förordnar varje olycka som fienden har arrangerat för ditt liv för att få dig att förbanna Gud. Jag förstör sådan olycka genom den Helige Andens eld.


Bön poäng:

 • Herre Gud, jag tände varje tunga och handdesignade av fienden för att ordna olycka i mitt liv i Jesu namn. Varje plan och dagordning för fienden för att skämma bort mig förstör jag dem i Jesu namn.
 • Varje man och kvinna som har lovat att skämma mig, varje man och kvinna som har lovat att ge mig anledning att tvivla på Guds existens, jag förstör dem idag i Jesu namn.
 • Varje Jezebel i min fars hus, varje Haman i min mors hus som fienden har anställt på grund av mig, faller och dör just nu i Jesu namn. Kristus har blivit en förbannelse för oss, för förbannad är han som hängs på trädet. Varje mun som lägger förbannelser på mig förstörs i Jesu namn. Fader Herre, låt en sådan mun ta eld just nu i Jesu namn.
 • Varje orm som har skickats från mörkerriket för att förstöra mina långa arbetstid, förstör jag den genom den Helige Andens eld. Varje fiendeplan för mig att uppleva en stor olycka, bestämmer jag genom kraften i Jesu namn att de förstörs i Jesu namn.
 • Herre Gud, alla fiendens planer att ge mig en fruktansvärd sjukdom, jag förstör sådana planer i Jesu namn. Varje form av sjukdom som har deponerats i mitt liv av fienden slänger jag ut den i Jesu namn. För skrifterna får mig att förstå att min kropp är den levande Guds tempel, jag ber att lammets blod förstör fiendens laster för att ge mig en obotlig sjukdom.
 • Skriften säger, och de övervann honom med lammets blod och genom deras vittnesbörd. Jag förstör alla fiendens verk i mitt liv i Jesu namn. Fader, på grund av blodet som utgjutits på Golgata kors, varje ond fågel som har tilldelats i mitt liv för att övervaka mig, jag förstör dem i Jesu namn.
 • Herre Gud, stå upp nu och för ett krig i mina fienders läger. Låt varje man och kvinna som står upp mot mig fördömas; låt dem inte ha sinnesfrid alla som vill ta bort min frid i Jesu namn.
 • Varje form av skam och smälek i mitt liv förstör jag dem genom kraften i Jesu namn. Herre, låt varje föremål av förlöjligande och skam i mitt liv ta eld just nu i Jesu namn. Varje hand av smädelse i mitt liv och öde, sådana händer bör torka i Jesu namn.
 • Jag kommer emot alla former av katastrofer som kan uppstå mot mig i Jesu namn. Ditt ord får mig att förstå att vi ska återlösa varje dag med Kristi blod, för varje dag är fylld med ondska. Jag löser in varje dag i år med ditt dyrbara blod; Jag undantar mig från alla former av olyckor i Jesu namn.
 • Varje fiendeplan som ska tillföra mina barn en envishet, jag kommer emot den genom lammets blod. Kraften förstör varje plan de har för att få mig att gråta över mina barn i Jesu namn.
 • Varje förtrollningsobjekt i mitt liv som kan drabbas av olyckor över mitt liv och mitt öde förstör jag dem genom den Helige Andens eld i Jesu namn.
 • Herre Gud, jag ber om styrka när livets storm raserar på mig med full kraft; Jag ber för nåd att stanna kvar i din närvaro. Jag söker nåd att hålla modigt på min tro och tro på dig; Jag ber att du ska ge mig denna nåd i Jesu namn. Och tills du kommer och rädda mig från den pågående katastrofen, ge mig nåd att inte förlora min tro på dig i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot hinder
nästa artikelBönpoäng mot charm
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.