Bönpoäng mot svek

0
14610

 

Idag kommer vi att hantera bönpoäng mot svek. Du måste veta innebörden av svek innan vi fortsätter. Förräderi definieras som att ge någon i fiendens händer på förrädiska sätt. Den här guiden med titeln bönpoäng mot förräderi kommer att delas upp i två, vilket är: Bön mot förräderi och bön att säga när du förråds. Anledningen är att vem som helst kan förråda, och vem som helst kan förråda vem som helst också. Även om det är viktigt att vi ber mot svek, är det också viktigt att vi ber att Gud ska ge oss nåd att inte förråda andra människor som har anförtrott oss sina liv.

Många anser inte Judas Iskariot som en apostel eftersom han förrådde Jesus Kristus. Även om det kanske inte var Judas Iskariots avsikt att förråda Jesus från början, men längs linjen kunde djävulen fresta honom med pengar för att få honom att förråda Jesus Kristus. Det är därför vi måste be mot svikens anda som kanske vill komma till andra människor vi älskar eller oss. Vi ger också en bön för dem som har förrådts.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Ingen gillar att förrådas, särskilt av de människor de älskar och litar på så mycket. Men vad är förräderi? Om det inte kommer från de människor vi älskar och bryr oss om. Endast Gud kunde förstå de tankar som pågår hos Josef när hans bröder förrådde honom. Smärtan och smärtan som följer med svek räcker för att fullständigt bryta ner någon. Jag ber med himmelens myndighet; du ska inte förrådas i Jesu namn. Och genom himmelens myndighet kommer du inte att förråda det förtroende som människor har för dig i Jesu namn.


Det är också möjligt att män förråder Gud. Vi förråder Gud genom att inte vara ansvariga på en plats där vi borde vara ansvariga för Gud. Jag ber genom den högstas barmhärtighet, du kommer inte att hittas där du ska stå för Kristus i Jesu namn. När du studerar denna bönguide kommer du att se en tydlig inverkan på ditt liv i Jesu namn.

Bönpoäng mot svek:

  • Fader Herre, jag ber att du ska fylla mig med din heliga ande och kraft, ge mig nåd att uthärda lidande med dig. Fader, jag vill inte förråda dig som Judas Iskariot gjorde mot Kristus Jesus. Jag vill inte förneka dig som aposteln Peter gjorde när du stod inför plågor. Herre, ge mig nåd att vara med dig till slutet i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag kommer emot varje känsla av svek i mitt sinne. Jag ber att den Helige Andens eld ska släcka den känslan i mitt hjärta i Jesu namn. Herre, förräderi mot mitt land, jag kommer emot det med lammets blod. Ditt ord förmanar oss att vi ska fortsätta att be för Jerusalems bästa att de som älskar det ska lyckas. Herre, jag vill alltid söka fred för min nation. Jag ber att du ska ge mig nåd att vara trogen.
  • Fader Herre, när det gäller mitt förhållande, kommer jag emot alla former av svek i mitt hjärta. Precis som du Herre har ordnat detta förhållande, ber jag att du ska hjälpa mig att vara trogen mot det i Jesu namn.
  • Fader Herre, över mitt äktenskap kommer jag emot förräderi i Jesu namn. Jag förstår att äktenskapet är en institution som grundades av Gud. Det är därför skriften sa, av denna anledning ska en man lämna sin faders och mammas hus och hålla fast vid sin fru, och de två kommer att bli ett kött. Herre, vad som helst som kanske vill krypa in i mitt liv för att få mig att förråda mina äktenskapslöften, jag förstör sådana andar i Jesu namn.
  • Fader, jag ber att den Helige Andens eld ska falla ner på varje orm av svek som har skickats till mitt liv för att få mig att falla, låt himmelens eld förstöra sådana ormar i Jesu namn.

Bönpoäng för ett förrådt sinne:

  • Fader Herre, jag kommer före dig idag eftersom jag har förrådts av någon som jag älskar och litar så mycket på. Mitt hjärta blöder av svåra smärtor. Herre, jag ber att du ska läka mig i Jesu namn. Lord Jesus, när jag ska gå vidare med livet ber jag att du ska hjälpa mig att glömma det förflutnas smärta och sorg och hjälpa mig att komma ihåg lärdomarna från det. Jag ber att du ska vägleda mitt hjärta så att jag inte kommer att straffa andra människor som kommer in i mitt liv på grund av det svek jag har lidit.
  • Herre, jag ber att du hjälper till att lita på människor fortfarande, ge mig modet att alltid älska människor varmt i mitt liv. Jag är redo att ersätta problem i mitt sinne för fred. Jag ber att du ska ge mig din frid. Skriften säger att min frid har jag gett dig, inte som världen ger dig. Fader, låt mitt sinne finna frid i det faktum att du älskar mig varmt, låt mig hitta min stolthet och prestige i det faktum att du har en bättre plan för mig eftersom skrifterna fick mig att veta att du känner till dina tankar till mig de är tankarna om det goda och inte om det onda för att ge mig ett förväntat slut. Herre, jag vänder min smärta och kval mot dig; hjälp mig att ta hand om det.
  • Herre Jesus, jag tackar dig för att du gav mig nåd att se bortom ärret som har orsakats i mitt sinne av svek från människor jag älskar mycket. Tack för det mod du gav mig att gå vidare med livet, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot sängvätning
nästa artikelBönpoäng mot förtrollning
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.