Bönpoäng mot sängvätning

2
14809

 

 

Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot sängvätning. Roligt som det här ämnet kan tyckas, så många människor kämpar i hemlighet mot denna demon. I våra liv, inom vissa åldrar, förväntas vi lägga oss våta, men när vi börjar närma oss någon ålder, och vi fortfarande lägger oss våta, blir det en skam och skam. En demon orsakar sängvätning i ett försök att skämma en individ. Hur en fullvuxen vuxen fortfarande kommer att vara sängvätande är verkligen en skam. En sådan person kommer inte att sova ute på grund av rädslan för sängvätning som vuxen vuxen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Gud är på väg att befria sitt folk från den skamliga demon av sängvätning som har plågat dem. Det är fortfarande bättre när du bor i ditt föräldrars hus men när det är dags att gå i skolan och du inte kommer hem varje dag, eller det är dags för dig att gå till National Youth Service Corp, det är då du kommer att veta att det är en riktig kamp. Psaltaren 25:20, bevara min själ och rädda mig; låt mig inte skämmas; ty jag litar på dig. Gud är på väg att befria människor från sängens skamvätning, eftersom den demon som plågar dig kommer att fånga den heliga spökens eld på grund av din bön idag.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazon 


Gud instruerade denna bönguide, och när Gud instruerar något liknande detta betyder det att Gud är inställd på att utföra underverk. Jag bryr mig inte hur många år du har kämpat ensam; vad jag vet är att vi har en stor krigsherre som bor i Sion; han kommer att ta upp striden i din plats och vinna striden åt dig. Det finns en läkare som är den stora monarken i Sion. Han kommer att läka dina svagheter idag med styrkan i hans högra hand. Din skam ska tas bort, och du kommer att vara fri i Jesu namn.

Bön poäng:

 • Herre Jesus, jag kommer före dig idag för att rapportera om den onda demonen som ibland har plågat mig, jag har försökt alla möjliga medel för att övervinna den, men den har visat sig vara abort. Jag ber om din hjälp över sängvätningens demon, jag ber att du ska hjälpa mig att övervinna den genom din kraft i Jesu namn. 
 • Herre, jag kommer emot varje ande och demon av sängvätning som har tilldelats mitt liv från mörkerriket för att skämma mig. Jag ber att du ska förstöra sådana demoner i Jesu namn. 
 • Varje makt i min fars hus som vägrade att släppa mig, varje demon i min släktlinje som alltid har lovat att skämma mig, beslutar jag genom himmelens myndighet att de ska förstöras. Varje osynlig ande, vare sig den är i en jordisk ande eller marin ande som har fått i uppdrag att skämma mig, ber jag att de tar eld i Jesu namn. 
 • Herre Jesus, varje lidande av fienden som arbetar i mitt liv, förordar jag att de ska få eld i Jesu namn. Varje förfäders makt som tilldelats för att skämma mig, varje stark man och kvinna i min familj som har plågat mitt liv, ber jag att när draken förstördes före förbundets ark, låt dem förstöras i Jesu namn. 
 • Varje ond ond och sjukdomar som fienden har orsakat mig med som får mig att lägga mig våta varje gång jag stänger ögonen för att sova, ber jag att lammets blod förstör sådana lidanden. Skriften säger att lidanden inte kommer att stiga igen för andra gången, varje demonisk lidande av skam, jag föreskriver att de börjar ta eld i Jesu namn. 
 • Jag efterlyser förstörelse av varje ond tunga som talar ont i mitt liv, varje ond mun som spottar ont till min existens, jag förordnar att de förstörs i Jesu namn. Herre stå upp och låt dina fiender spridas, låt varje man och kvinna som samlas för att beväpna mig skämmas i Jesu namn. 
 • Varje orm av smädelse som har krypt in i mitt liv ber jag att de ska fånga den Helige Andens eld i Jesu namn. Fader Herre, jag ber att du förvandlar min skam till ära i Jesu namn. 
 • Skriften säger, för jag vet vilka tankar jag har till dig, de är tankarna om det goda och inte om det onda för att ge dig ett förväntat slut. Jag ber att allt i mitt liv som aldrig är din plan för mig; Jag ber att de tas bort i Jesu namn. 
 • Jag kallar Guds hämnd mot draken av skam och smälek som har tilldelats mitt liv från mörkerriket. Jag ber att en sådan drake tar eld i Jesu namn. Ditt ord lovade mig att jag inte skulle skämmas, jag föreskriver att varje makt vill skämma mig, låt den allsmäktige Guds eld börja bränna dem till aska i Jesu namn. 
 • Åh, din demon som får mig att lägga mig våt, hör Guds ord, det har skrivits att jag är för tecken och under för Herren, så jag kommer emot dig som sängvätningsdemon i Jesu namn. Skriften säger att varje träd som min far inte har planterat ska dras ur roten. Jag föreskriver att Guds eld går till roten till detta problem och förstör det helt i Jesu namn. 
 • Skriften säger förklara en sak, och den skall fastställas; Jag förklarar att jag är fri från demonen som får mig att bli våt i sängen i Jesu namn. Skriften säger att han att sonen har befriat är fri. Jag är verkligen fri från din sängvätningsdemon i Jesu namn. 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBönpoäng mot efterblivenhet
nästa artikelBönpoäng mot svek
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

 1. Denna bönpunkt är en stor välsignelse för mig ... allt om det är bara för mig ... ..jag vill bara säga tack ... ... vår Gud sover aldrig, det är därför han gjorde detta tillgängligt för mig ...… ..Jag kan inte tacka dig nog ... ..Jag ber om ny smörjelse på dig och din tjänst varje dag i Jesus Mighty Name !!!!!!! glöm mig inte i dina dagliga böner genomgår mycket ... och är så säker på att vår Gud mer än kan se mig 2ru i Jesus makalösa mäktiga namn !!!!! AMEN!!

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.