Bön poäng mot attack

1
6060Idag kommer vi att hantera bönpoäng mot attack. Som troende är djävulen alltid på väg att orsaka allvarliga förödelser i våra liv. Kom ihåg att i skrifterna står Var uppmärksam och nykter. Din fiende, djävulen, rusar runt som ett brusande lejon och letar efter någon att sluka. Fienden vill inte se att vi gör något bra, så han är alltid på väg att slå oss.

En attack kan komma på olika sätt; detta är inte en fysisk attack som du blir mobbad av arga människor; detta är en andlig attack. Kom ihåg att skriften berättade att vi inte brottades mot kött och blod utan mot makter och furstendömen, härskare över mörka platser. Så ofta kan attacken vara på ditt äktenskap, hälsa, ekonomi, relation, familj, jobb eller vad som helst. Fienden kan attackera något eller någon som är mycket viktig för oss. Det kan vara vårt jobb eller liv. Men Gud har lovat att förstöra varje fiendens attack; det var därför han instruerade denna bönguide.

I den här bönguiden kommer vi att be några krigsböner mot fiendens attacker, och du bör vara beredd att se farliga resultat. Fienden som har vägrat låta dig gå, jag förordnar på grund av detta ögonblick att Gud förstör dem i Jesu namn. Varje förfäders ande som tillkännager dig för fienden som belägrar ditt liv, jag förordnar att den Helige Andens eld förtär dem just nu i Jesu namn. Gud kommer att vred på förundran, fiendens attacker är på väg att förstöras, Gud är på väg att starta en motattack på den fienden som inte låter dig få fred.

Bön poäng:

Fader Herre, jag ber att du ska förstöra alla onda attacker över mitt liv i Jesu namn. Jag vet att skrifterna aldrig lovade att de inte skulle samlas, men skriften lovar att de inte ska lyckas. Jag föreskriver i Jesu namn att varje attack över mitt liv görs värdelös i Jesu namn.

Jag föreskriver med himmelens myndighet att angrepp kommer att döda och förstöra livet för den som attackerar mig i Jesu namn. Herre, stå upp och låt mina fiender spridas. Låt de som inte vill ha frid för mig också känna ingen frid, för Psalmens bok sa när jag ropar till Herren, mina fiender ska fly. Jag föreskriver att varje fiende i mitt liv ska fly från detta ögonblick i Jesu namn.

Fader Herre, varje synd och missgärning i mitt liv som har gjort mig sårbar för fiendens attacker, jag ber att du genom din barmhärtighet ska förlåta mig i Jesu namn. Jag ber att du på grund av det blod som utgjutits på Golgata korset ska ta bort den synden i Jesu namn.

Fader Herre, varje hål i mitt liv som fienden har kapitaliserat på för att starta attacker i mitt liv, ber jag att den Helige Andens eld kommer att blockera den i Jesu namn.

Jag avbryter varje attack över min ekonomi i Jesu namn. Varje attack som har gjort min ekonomi värdelös, varje attack som har blockerat det fria flödet av min inkomst, ber jag att en sådan attack förstörs i Jesu namn.

Jag avbryter varje attack över min hälsa, varje attack som har gjort att min hälsa försämrats. Jag föreskriver genom den Helige Andens eld sådana attacker förstörs. Varje satanattack som har orsakat mig fruktansvärda sjukdomar ber jag om att Guds högra hand som gör under kan läka mig just nu i Jesu namn.

Jag förstör varje fiendens attack över mitt äktenskap, varje fiendeplan för att förstöra mitt äktenskap, jag ber att den Helige Andens eld förstör det i Jesu namn. Skriften säger vad Gud har sammanfogat, låt ingen bryta sönder. Jag kommer mot varje attack av fienden för att sprida mitt äktenskap. Jag förstör sådana attacker med den Helige Andens eld.

Herre Gud, jag kommer emot alla attacker mot mina akademiker, varje attack av fiender i min hjärna som har minskat min nivå av assimilering, jag går emot det i Jesu namn. Skriften säger att om någon saknar visdom, låt honom be från Gud som ger rikligt utan fläckar. Jag ber att varje fiende mot mina akademiker får hämnden från Gud.

Varje fiendeanfall som ger mig fruktan, kommer jag emot dig med lammets blod. Skriften säger, för jag har inte fått fruktanens ande utan adoptionens ande för att gråta Ahba Fader. Låt varje attack i mitt liv ta eld just nu i Jesu namn.

Varje fiendeanfall på mina barn, för skrifterna, säger att mina barn och jag är för tecken och under. Kraften förstör varje attack för att avsluta deras liv i Jesu namn. Barn är Guds arv, så mina barn är Guds arv. Varje attack mot deras liv förstörs i Jesu namn.

Låt varje fiende som planerar att attackera mig döda sig idag. Precis som Haman dör av fällan han har satt för Mordokaj, låt alla som planerar att attackera mig dö av sina egna attacker i Jesu namn. Jag uppmanar himlens värd, det omätliga antalet änglar av Herren, att uppstå just nu för strid och hämnas på alla fiender som har hotat min sinnesfrid i Jesu namn.

Varje attack för att avskriva mitt andliga liv, varje attack av fienden för att distrahera mig andligt, jag kommer emot det i Jesu namn. Jag ber om nåd att förbli stadig i din närvaro, varje attack på mitt andliga liv avslutas i Jesu namn.
https://youtu.be/cSBPyaOmctc

 

tidigare artikelBönen pekar mot sjukpilar
nästa artikelBönpoäng mot attacker
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

  1. Baalzebub är en ond angripare. Varje gång o bara gå fram slår han ner mig. Han har övertrasserat mitt bankkonto två månader i rad. Han stjäl mina viktiga pappers telefonnummer och hackar sig in i min telefon och förstör min kommunikation och mitt internet avlyssnar mina samtal som skulle hjälpa mig. Jag har bett för tills det försöker förstöra mitt liv oavsett vad jag gör. månader över den här skithögen och det är s

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.