Bönpoäng mot olyckor

0
5229

 


Idag kommer vi att hantera bönpunkter mot olyckor. När ordet olycka dyker upp, vad är det första som kommer att tänka på? automatisk krasch, eller hur? Eftersom det är den vanligaste typen av olyckor som vi upplever. Under tiden är en olycka mer än bara en auto-krasch, olyckor är sorgliga händelser som inte är Guds vilja för oss, men fienden iscensatte den. Så många människor har gått bort till följd av en olycka, oavsett om det är väg, vatten eller luft. Idag kommer våra bönpunkter mot olycka att fokusera mer på skyddet av Gud. När skyddet av Gud sker på en individs liv skulle en sådan person inte bli offer för några onda omständigheter.

Ta till exempel Davids liv; vid flera tillfällen flydde David döden i kung Sauls händer bara för att Guds skydd var över hans liv. På samma sätt i denna nuvarande värld kommer vissa krafter att sträcka sig för att se till att de utgjuter människors blod. Vi har hört vittnesmål från vissa människor som var djävulens förvaltare, de erkände att de vid flera tillfällen har orsakat stora olyckor i Nigeria. Vi kommer också att be en våldsam bön mot sådana krafter. Jag föreskriver att du genom de högstas kraft kommer att undantas från varje olycka i Jesu namn.

Skriften varnade för att fienden inte kommer för att inte stjäla, döda och förstöra. Vi måste förstå att förstörelse alltid är en av fiendernas många planer för en troendes liv. Vid auktion av himlen, kan fiendens planer och dagordning förstöras över ditt liv i Jesu namn. När vi kommer att använda denna bönguide ber jag att Jehovas hjälp kommer att hitta våra liv; Jag föreskriver att himmelens skyddsfaner kommer att vara över dig och familjen i Jesu namn.

Bön poäng

  • Fader Herre, jag motsätter mig alla former av olyckor som fienden har arrangerat på min väg; Jag förstör det genom kraften i Jesu namn. Skriften ber oss att återlösa varje dag med Kristi blod, för varje dag är fylld med ondska. Jag löser in varje dag denna vecka, varje dag i denna månad och varje dag i år med Kristi dyrbara blod. Jag kommer emot alla former av en olycka, vare sig på väg, land eller luft. Jag förstör dem genom de högstas barmhärtighet i Jesu namn.
  • Herre Gud, skrifterna säger att Herrens ögon alltid är på de rättfärdiga; Jag ber att från och med idag kommer dina ögon alltid att vara på mig i Jesu namn. Jag ber om Jehovas vägledning och skydd. Jag ber att din ande ska vägleda och skydda mig på alla mina sätt i Jesu namn. När jag går ut, får Herrens änglar vägleda mig på alla mina sätt i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag kommer emot någon djävulens makt eller plan som kanske vill avsluta livet för någon familjemedlem. Jag föreskriver att påskens kraft blir framträdande i våra liv i Jesu namn. Ty vi har bära Kristi märke, låt ingen göra är ont. Jag ber med kraften i Jesu namn att varje död eller grav som har lagts på vägen för mig eller någon familjemedlem, jag ber att Guds eld förstör den i Jesu namn.
  • Skriften säger, även om jag går genom dödens skuggdal, fruktar jag inget ont eftersom du är med mig, din stav och personal de tröstar mig. Herre, även om jag ska gå ut för mitt dagliga stress, ber jag att ingen skada ska komma före mig. Skriften lovade att Herren skulle gå före mig och jämna ut upphöjda platser. Jag ber att varje berg av en olycka framför mig förstörs i Jesu namn. Jag föreskriver att varje olycksdal förstörs i Jesu namn.
  • Ty det har skrivits att något träd som min far inte har planterat ska huggas ned från roten. Eftersom det inte är dina planer för mitt liv att dödas av en olycka som iscensattes av djävulen, ber jag att du ska skära ner deras planer över mitt liv i Jesu namn.
  • Herre Jesus, jag ber för varje medlem i mitt liv. Du sa till Isreals barn att sätta lammets blod på deras överliggande och när dödsängeln ser blodet kommer det att passera över. Herre, på samma sätt smörjer jag mig själv och familjemedlem med lammets blod, blodet som talar rättfärdighet än Abels blod, jag ber att när en olycka ser oss, kommer det att försvinna i Jesu namn. 
  • Skriften säger att jag inte ska dö utan leva för att förkunna Herrens gärningar i de levandes land. Jag föreskriver med makt i Jesu namn att varje fiendes agenda för att ta mitt liv genom en olycka förstörs i Jesu namn. Eftersom Gud sa till mig att jag känner till de tankar jag har till dig, är de bra och inte onda för att ge dig ett förväntat slut. Död av misstag är inte ett förväntat slut, Herre Jesus, jag ber att allt som inte ingår i dina planer för mitt liv som fienden har iscensatt, ber jag att du förstör det genom den Helige Andens eld.
  • Skriften säger att jag inte vilar för Sions skull. För Jerusalems skull ska jag inte hålla tyst. Herre Jesus, när det gäller mitt liv, Herre, jag ber att du inte ska tysta. Jag smörjer vägen med Kristi blod för min skull. Jag avbryter alla former av olyckor på vägen i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

 


tidigare artikelBönpoäng mot lidanden
nästa artikelBönen pekar mot sjukpilar
Jag heter Pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har gett varje troende med en underlig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 -timmars bönegrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.