Bön för ny månad och självständighetsdag

0
12374

Idag kommer vi att behandla bön för ny månad och självständighetsdagen. Idag är inte som varannan dag, det är början på en ny månad och också en dag att fira dagen Nigeria blev en fri stat. Det finns många meddelanden att predika den här dagen, men det viktigaste är frihet och dominans. Frihet är en del av Guds planer för varje människa. Gud förstår vikten av frihet och hur det kan hjälpa en man att tjäna Gud väl. Inte undra på att Gud instruerade Mose att åka till Egypten och beordra farao att låta Isreal-folket gå så att de kan tjäna honom väl.

Gud förstår att människan behöver en viss nivå av frihet och dominans innan en människa kan tjäna Gud väl. Dessutom förstår Gud att det inte är möjligt för folket i Isreal att tjäna honom väl medan de är i fångenskap, det var därför som Gud behövde göra något åt ​​Isrealens barn. Som nation är det också omöjligt för oss att trivas när vi är i fångenskap. Även om kolonisering inte är helt fångenskap, kommer den koloniserade nationens fria vilja att begränsas till en rimlig utsträckning tills de får självständighet. På samma sätt i våra liv finns det vissa prestationer som inte kommer förrän vi blir fria från synd och slaveris träldom.

Det finns otaliga människor som ber varmt till Gud för att hans löften ska uppfyllas. Hinder i deras liv förblir emellertid deras fångenskap till synd och orättfärdighet och tills de bryter loss kommer de bara att be ingenting kommer att hända. Må Gud frigöra dig i Jesu namn genom barmhärtighet från de högsta. Varje makt som har hållit dig bunden länge är det dags för dig att gå, jag feber av kraften i Jesu namn att sådan makt faller och dör just nu i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Dessutom står det i 6 Moseboken 5: XNUMX ”Och jag har också hört stönningen av Israels barn som egyptierna håller i slaveri, och jag kommer ihåg mitt förbund ”  Denna del av skrifterna förklarar hur han kom ihåg hans förbund. I åratal var Isreals barn i fångenskap och Gud lämnade dem där. Men dagen de klagade till Isreals stora monark, den dagen de ropade till Abrahams, Isaks och Jakobs Gud, det var dagen då Gud kom ihåg sitt förbund och började göra handlingsbara åtgärder för deras frihet. Idag kommer vi också att ropa till Gud, idag eftersom vi är en dag som landet firar den dagen det blev gratis, kommer vi att gråta till Gud. Det är viktigt för Gud att komma ihåg hans förbund om våra liv. Jag ber genom Guds barmhärtighet, alla långvariga löften, varje gammalt förbund mellan dig och Gud som har förfallit till fullgörelse, på grund av denna bön må Gud komma ihåg allt detta i Jesu namn. Det svar som du har förväntat dig i evigheter, föreskriver jag att Gud kan föra dem till verklighet i Jesu namn genom firandet av denna dag.


Det är också viktigt att vi börjar den nya månaden med bön. För varje ny månad finns en välsignelse knuten till den. Den tionde månaden som är oktober är mycket betydelsefull. Under den tionde månaden minskar vattennivån efter att Gud översvämmade jorden och bergstopparna sågs. 8 Moseboken 5: XNUMX Och vattnet sjönk kontinuerligt fram till den tionde månaden; i den tionde månaden, på den första dagen i månaden, sågs bergstopparna. Jag föreskriver med kraften från den högsta, allt problem som har svalt dig, du befrias i Jesu namn. Det finns en välsignelse knuten till denna månad och Gud är inställd på att göra en ny sak i den här månaden, må den goda saken aldrig försvinna dig i Jesu namn.

Slutligen, innan vi går in i böner, markerar vår kära nation Nigeria 60 år efter självständighet och den progressiva är ännu inte synlig. Det finns ett stort behov av oss att be för vår nation idag. Den 1 oktober är ett speciellt datum i landets historia, vi måste ägna denna dag åt att be för landet. Kom ihåg skrifterna som instruerats att vi ber för Jerusalems bästa att de som älskar det ska lyckas. På samma sätt kommer vi att höja ett bönaltare för Nigeria och jag tror att Gud kommer att svara på våra böner.

Bönpoäng för Nigeria

 • Herre Jesus, vi kommer inför dig denna dag på grund av vår nation Nigeria. För den kärlek som vi har till denna nation är så stor att vi inte kan blunda för de avvikelser som händer i landet. Gud, Nigeria tillhör dig, vi ber att du tar över denna nation i Jesu namn.
 • Herre Gud, idag ber vi för fred i Nigeria, fred för varje fred, varje lokal regeringsområde, varje stad, varje region i landet, må Guds fred börja bo i Nigeria i Jesu namn.
 • Fader Herre, vi ber att du ska förstöra alla fiender i detta land. Varje man och kvinna vars avsikt arbetar mot de planer och agendor som ni har för Nigeria, ber vi att ni ska förstöra dem i Jesu namn.
 • Fader Herre, vi överlåter landets ekonomi i dina skickliga händer. Landets ekonomi är grunden för varje nation, far vi ber att du hjälper oss att upprätthålla den i Jesu namn. Varje demonisk kankerorm som har ätit upp, kan den heliga andens eld förstöra sådan kankerorm i Jesu namn.
 • Fader, vi ber att du ger våra ledare rätt hjärta att styra detta land i rätt riktning. Vi ber att du ska ge dem svaghet där de misslyckas, visdom i strategiska punkter att de behöver det, Herre, vi ber att du kommer att vara med dem i Jesu namn och du kommer att hjälpa dem att styra detta land på rätt sätt i namnet Jesus.
 • Skriften står i boken i Jesaja kapitel 60: 1 Stå upp och lys för ditt ljus har kommit och Guds härlighet har uppstått över dig. Varhelst fienden har bundit härligheten i detta land, förordar vi frihet i Jesu namn. Det har skrivits, förklara en sak och det ska fastställas, vi förordnar att Nigeria ska resa sig i Jesu namn. Denna nation får Jehovas andliga hjul för att arbeta till ära i Jesu namn.

Bön för den nya månaden

 • Fader Herre, eftersom denna nya månad betyder frihet för Nigeria, föreskriver jag frihet i mitt liv i Jesu namn. På alla sätt som jag har hållits fången föreskriver jag frihet i Jesu namn. Kristus sa, förlora honom och låt honom gå, jag ber att varje kraft som har bundit mig till en plats, förlorar mig och låter mig gå i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag låser upp den nya månadens välsignelse i Jesu namn. Varje välsignelse som du Gud har för avsikt för oktober månad, jag använder det i Jesu namn. Jag förklarar att denna månad kommer att fyllas med skratt, den ska fyllas med glädje, den ska fyllas med rikliga välsignelser.
 • Jag kommer emot alla fiendens gärningar i den nya månaden, jag förstör alla onda planer som rör mitt liv i den nya månaden, jag förstör det genom eld i Jesu namn.
 • Fader Herre, alla långvariga löften som ska fullgöras, bestämmer jag genom de högstas kraft att de ska uppfyllas i denna månad i Jesu namn. Min ära kommer att lysa fram i denna nya månad i Jesu namn.
 • Oktober är den tionde månaden, och i den tionde månaden gick översvämningen ner och Noa såg bergen för första gången på länge. Varje problem som har gömt mig från mina välgörare, säger jag att de förstörs av eld i Jesu namn. Från och med idag kommer jag uppenbarligen vara synlig för mina välgörare i Jesu namn.

Bön för nigerianer

 • Herre Jesus, jag ber att du ger nigerianerna hjärtat att vara mer patriotiska för denna nation. Nåd för dem att älska det här landet, den nåd som ger dem möjlighet att alltid söka efter nationens tillväxt och utveckling ger det alla i Jesu namn.
 • Fader Herre, eftersom vi är människor av olika stammar och religioner, ber jag att du ska skapa din kärlek i nigerianernas sinne. Nåd för oss att älska oss själva precis som Kristus älskade kyrkan, jag ber att du ska skapa denna kärlek i våra hjärtan i Jesu namn.
 • Herre Jesus, ge alla nigerianer nåd att aldrig förlora hoppet i den här nationens storhet, nåd för oss att hålla hoppet vid liv att den tandade sonen kommer att återuppstå, jag ber att du ger oss detta hopp i Jesu namn.
 • Herre Jesus, jag ber att du ska lära oss frihetens mening och essens så att vi aldrig kommer att göra drag för att återvända till slaveri, lära oss hur vi ska förstå vikten av demokrati så att vi inte återvänder till fångenskap i namnet av Jesus.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelPengeböner som fungerar direkt
nästa artikelBönpoäng mot lidanden
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.