Pengeböner som fungerar direkt

0
3126

Idag kommer vi att hantera pengabön som fungerar direkt. Vem vill inte ha pengar? Till och med de rikaste av alla män arbetar fortfarande för mer pengar. Detta har gjort det uppenbart att pengar är ett viktigt behov i en människas liv. Jag har läst en serie inlägg på nätet, särskilt från kristna, och de anser att roten till allt ont. Det påståendet är bara rätt i den ena sanningens fas, men i den andra fasen är det fel. Bristen på pengar är den största orsaken till ondska bland män. Det är därför det är viktigt att ha pengar. Jag ber att Gud välsignar dig rikligt när du fortsätter att läsa den här bönehandboken.

Gud förstår att människan behöver en nivå av tröst för att människan ska kunna tjäna honom bättre. Det är därför det är i Guds vilja att välsigna varje människa därefter. 28 Moseboken 11: 12-XNUMX Och HERREN skall göra dig rikligt med gods, i din kropps frukt och i din boskap och i din jord, i det land som HERREN har svurit åt dina fäder att ge dig. HERREN ska öppna för dig sin goda skatt, himlen för att ge ditt land regn på sin tid och välsigna allt du gör i din hand; och du ska låna ut till många nationer och inte låna. Gud har lovat oss rikedomar i överflöd, det är kvar för oss att ingå i detta förbund.

När du börjar använda den här guiden för pengaböner som fungerar direkt ber jag att Gud ska göra dig rikedom i Jesu namn. Skriften säger att det är Gud som lär oss hur man gör rikedom. Det betyder att pengar är en tjänare för oss, vi har herravälde över pengar. Efter skapelsen skapade Gud människan sist och gjorde honom härskare över alla andra som har skapats inklusive pengar. Men det är ganska olyckligt att vissa människor styrs av pengar istället för att de är härskare över pengar. Jag föreskriver att Gud ska höja dig till den nivå som Gud har förordnat för dig i Jesu namn. Du kommer att stiga över alla utmaningar och ta den verkliga positionen som Gud har bestämt för dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

En fattig man kommer naturligtvis att vara arg, han kommer att vara deprimerad och bara komma ihåg för ondska. Kom ihåg historien om Obed-Edom, han kom ihåg av kung David när förbundsarken inte kunde tas till palatset eftersom den har dödat en av kungens förvaltare. Men jag föreskriver att när Gud ändrade berättelsen om Obed-Edom, förordar jag att din berättelse kommer att ändras i Jesu namn. De pengar som du förväntar dig och de du inte förväntar dig ska ges i dag i Jesu namn. När du kommer att gå ut idag, kan alla Herrens änglar som är ansvariga för rikedom börja arbeta för din skull.

Bön poäng:

Herre Gud, jag ber att när jag går ut idag kommer pengar att svara mig. Jag föreskriver att eftersom du har gjort människan till en ledare, eftersom du har bestämt människan att vara härskare över allt som har skapats, ber jag att pengar ska börja svara mig idag i Jesu namn. Herre Jesus, jag löser fiendskapen mellan mig och pengar idag. Varje lång kamp mellan pengar och jag vilas i dag i Jesu namn.

Fader Herre, när jag går ut på jobbet idag, föreskriver jag att pengar kommer att komma min väg i Jesu namn. Jag föreskriver att Herrens händer kommer att röra hjärtan hos alla som är skyldiga mig, jag ber att deras hjärtan kommer att beröras för att betala mig idag i Jesu namn. Herrens välsignelser gör rikedomar och tillför ingen sorg. Herre, jag ber att dina välsignelser kommer över mitt liv. Jag låser upp tillgången till denna nations rikedomar i nationen i Jesu namn.

För skrifterna säger, se en man som är flitig i sina gärningar, han ska stå inför kungar och inte bara män. Herre, jag föreskriver att du tillkännager mig för världen genom mina händers gärningar i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens myndighet när jag knackar på dörrarna ska vara öppna för mig i Jesu namn. När jag behöver pengar ska det komma i Jesu namn.

Herre Gud, ditt ord säger att du lär våra händer att göra rikedomar, far, jag ber att du ska lära mina händer hur jag kan tjäna pengar i Jesu namn. Jag förstår att allt gott kommer från dig, jag ber att du ska ge mig en uppfattning som världen behöver nu i Jesu namn. Från och med idag ska det inte vara svårt för mig att göra rikedomar i Jesu namn.

O ni pengar, hör Herrens röst, ty Bibeln sade att förkunna en sak och det skall fastställas, jag ber att ni alltid ska svara mig i Jesu namn. Herre, jag bryter varje hinder som har hindrat mig från att göra rikedom, jag förordar att sådana hinder bryts i Jesu namn. Varje snubblar som har placerats på ett sätt som hindrar pengar från att komma till mig förstör jag sådana block genom den Helige Andens eld.

Från och med nu beslutar jag att allt jag lägger på mina händer ska uppgå till enorma pengar i Jesu namn. Oavsett vad jag har kämpat med ett tag får jag tillgång till komfort över den saken just nu i Jesu namn. Jag föreskriver genom den högsta barmhärtighet att alla mina företag får Guds beröring i Jesu namn. Från och med nu kommer de att ge stora pengar i Jesu namn.

 


LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här