Bön för skyddsängel skydd

1
17596
Bön för skyddsängel skydd

Idag kommer vi att ta itu med en bön för skydd av änglar. För varje man finns en skyddsängel som Gud har gett en skyldighet att skydda. Skriften upptecknad i Psaltaren 8: 5 Ty du har gjort honom lite lägre än änglarna och krönt honom med ära och ära. Denna del av skrifterna får oss att förstå att Gud har krönt människan med ära och ära, även om vi är lite lägre än änglarna men Gud gav oss herravälde över dem. Änglar tjänar människor till människor, Gud skickar en ängel till en man i de flesta fall. Historien om Maria är ett perfekt exempel, när Gud ville meddela Maria att hon kommer att föda ett ärabarn, skickade Gud ängeln Gabriel.

I Psaltaren 91: 11-13 Ty han skall ge sina änglar befallning över dig för att bevara dig på alla dina vägar. De ska bära dig i sina händer, så att du inte stöter din fot mot en sten. Du ska trampa på lejonet och huggaren: det unga lejonet och draken ska du trampa under fötterna. Denna del av skriftstället förklarar hur ängeln fungerar. Jag föreskriver genom auktion av himlen att Gud kommer att stärka din skyddsängel i Jesu namn.

Du kommer att trampa på skorpionen, du kommer inte att slå dina fötter mot stenen, för Gud kommer att ge sina änglar över dig. Vi kan inte börja förklara änglarnas verk i en människas liv. Hur att en man kommer att bli det enda överlevande offret för en bilkrasch, hur att Gud kommer att hindra en man från att åka på en resa som kan kräva sitt liv, alla dessa jobb utförs av Gud genom våra skyddsänglar. När Daniel bad till Gud, skickade Gud en ängel för att svara på sina böner, och eftersom ängeln hade försvagats, höll prinsen av Persien den ängeln bunden och lät honom inte komma till Daniel. Medan Daniel inte slutade be för att han inte har fått svar ännu, uppmanades det att undersöka ärendet och upptäcka att ängeln som skulle ge svar till Daniel har hållits fången av prinsen av Persien. Gud var tvungen att skicka en annan ängel, som var starkare och hårdare för att befria ängeln från fångenskapen av Persiens prins. Jag ber att med styrkan från den högsta varje vårdnadshavare som har blivit svag, beslutar jag att Gud börjar stärka dem i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Jag uppmanar skyddsängeln att Gud har gett dig befogenhet att resa sig och utföra sina uppgifter i Jesu namn. Ingen mörkerkraft kommer att ha makt över ditt livs skyddsängel i Jesu namn. När du börjar använda den här guiden om bön för en skyddsängel ber jag att Jehovas styrka kommer att komma över din skyddsängel och ditt skydd kommer att förseglas i Jesu namn.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazon 


Medan vi tror att alla skyddsänglar kommer i form av andliga varelser kan de också vara människor som vi. Din förälder kan vara din skyddsängel. I Samuels liv använde Gud sin mor Hannah och översteprästen Eli som sin skyddsängel. Hannah överlämnade Samuel till Guds saker medan Eli vårdade honom att växa i Herrens hus. Jag förordar att oavsett form eller form som din skyddsängel har, får de aldrig uppleva några svårigheter att utföra sina uppgifter i Jesu namn.

Bön poäng:

Fader Herre, jag kommer idag för att be om skyddet för min skyddsängel. Ty det har skrivits att du kommer att ge dina änglar över oss, att de ska bära oss i sina armar så att vi inte slår vår fot mot klippan. Fader Herre, jag ber att skyddet av skyddsängeln som du har instruerat att vägleda mig, jag ber att det ska vara starkt i Jesu namn.

Jag möter alla former av prins av Persien som kan försöka hindra min skyddsängel från att uppfylla Guds vilja för mig, jag förstör en sådan prins av Persien genom den Helige Andens eld. Herre stå upp och låt dina fiender spridas, var och en för hinder eller hinder som min skyddsängel kan möta som kan begränsa deras verk över mitt liv, jag ber att du kommer att förstöra sådana hinder i Jesu namn.

Från och med nu beslutar jag att min ängel får Jehovas styrka, jag ber att de får Guds allsmäktiges kraft i Jesu namn. När jag går, ber jag att de ska vägleda mig, de ska bära mig i sina händer så att jag inte slår mina fötter mot klippan i Jesu namn.

Jag föreskriver att ingen mörkerkraft kommer att ha makt över min skyddsängel. Du går ut är välsignad i Jesu namn och mitt inträde ska vara fruktbart i Jesu namn. Jag vägrar att bli offer för onda omständigheter i Jesu namn. Jag kommer emot varje olycksmakt, varje fiendes plan och dagordning för att slå mig med en obotlig sjukdom förstörs av den Helige Andens eld.

Fader Herre, jag ska inte bli offer för kidnappning i Jesu namn. Överallt där jag går bestämmer jag att dina händer som är min skyddsängel följer med mig i Jesu namn. Jag ber om att den Allsmäktige Guds ande som gör den dödliga kroppen snabbare kommer över mig, och jag kommer att bli uppmärksam på all ondska eller fara på min väg i Jesu namn.

Jag ber om härlighetens änglar, låt dem vägleda på mina vägar. När jag går genom dödsskuggans dal, ber jag att min skyddsängel ska vara vid min sida för att förstöra varje fara på min väg i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

1 KOMMENTAR

  1. Eu adoro as orações mais a noite não consigo fazer pq fica em inglês gostaria que fosse em português direto será que é possível preciso de uma oração pra mim arrumar um esposo pq estou invisível ninguém é me enxoisse exist sega ém

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.