Bön för att Gud ska tillgodose alla mina behov

1
18257
Idag kommer vi att ta itu med en bön för att Gud ska tillgodose alla mina behov. Vem har inget behov? Alla gör. Det finns en skillnad mellan att vara förmögen och att Gud levererar allt du behöver.

Idag kommer vi att ta itu med en bön för att Gud ska tillgodose alla mina behov. Vem har inget behov? Alla gör. Det finns en skillnad mellan att vara förmögen och att Gud levererar allt du behöver. När Gud tillgodoser alla människors behov blir allt smidigt och enkelt för en sådan person. Kung Salomo välsignades utöver mått, bibeln antecknade att före och efter honom kommer det inte finnas någon man som blir rikare än kung Salomo. Trots Salomos rikedom slutade han fortfarande inte bra som sin far kung David.

Kung David var inte lika rik som kung Salomo, men han är den största kungen som någonsin har regerat på jorden. Davids behov levererades exakt av Gud både rikedom och rikedom inklusive den undergivna viljan att alltid lyssna på Guds instruktioner. Kung Salomo saknade viljan att följa Guds anvisningar. Salomo varnades att inte gifta sig från ett främmande land, men till slut gifte han sig med en kvinna från det land där Gud har varnat honom för att inte gifta sig från och det ledde till att en stor kung föll. David å andra sidan vet det bästa sättet att alltid återvända till Gud varje gång han syndade mot Gud, nåd att alltid återvända till Gud är en sak som kung Salomo behövde mest. Om Gud tillgodoser alla människors behov, kommer en sådan person inte att finnas i något. Jag föreskriver i Jesu namn att Gud kommer att tillgodose alla dina behov i Jesu namn.

Ty det har skrivits i Filipperna 4:19, men min Gud ska tillgodose allt ditt behov enligt hans rikedom i härlighet av Kristus Jesus. Gud har lovat att tillgodose alla våra behov enligt hans rikedom i härlighet. Detta betyder att vårt behov inte kommer att tillgodoses i den andel som vårt dödliga sinne kan tänka sig, men de kommer att tillgodoses i enlighet med rikedomen i Guds härlighet. Och du kommer att hålla med mig om att det inte finns något så tillräckligt som Guds ära. Jag föreskriver med kraften i Jesu namn, må Gud tillgodose alla dina behov idag i Jesu namn. Från och med nu, när du tar farväl av brist och brist i Jesu namn, skapar jag fiendskap mellan dig och fattigdom i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Fortfarande pratar om tillräckligheten i Guds ära, havet såg Guds härlighet i Psaltaren 114, i skriften antecknades att havet såg honom och flydde, Jordan drog sig tillbaka, bergen hoppade som väddare och de små kullarna som lamm. Detta är de saker som genom Guds ära. Jag föreskriver att Guds härlighet ska vara tillräcklig för dig idag i Jesu namn. Jag kommer emot varje kraft av brist och brist i din, varje anda av fattigdom besegras i Jesu namn.


Bön poäng:

Herre Gud, jag ber idag när jag står på löften om ditt ord i Filipperna 4:19 som säger att Gud kommer att tillgodose mina behov enligt hans rikedom i härlighet. Fader, jag nycklar in i förbundet i detta ord, jag ber att alla mina behov ska tillgodoses i Jesu namn.

Herre Jesus, du är Gud av alla möjligheter, du är Gud av all tillräcklighet, jag ber att du kommer att tillgodose alla mina behov i enlighet med din rikedom i härlighet i Jesu namn. Jag kommer emot varje ande av brist och brist, varje kraft av fattigdom i mitt liv förstörs av den Helige Andens eld.

Från och med idag föreskriver jag att jag inte kommer att sakna något bra. Jag ber att hjälp ska uppstå för mig när och var jag behöver det i Jesu namn. För skrifterna säger, om en människas väg behaga Gud, kommer han att låta sina fiender vara i fred med honom. Fader i himlen, jag ber att du ska låta mina fiender vara i fred med mig i Jesu namn. Varje man och kvinna som vill ha mig för ondska, ber jag att ni ska röra deras hjärtan i Jesu namn. Oavsett vad som vägrar att beröras, ber jag att du ska förstöra dem genom den Helige Andens eld.

Fader Herre, jag förstår att vi inte har det för att vi inte ber för att Bibeln säger fråga och det ska ges till dig. Herre, jag ber om ditt skydd över mig och familjen, jag ber att dina skyddshänder ska vara över mig och familjen i Jesu namn. Skriften säger att Herrens ögon alltid är riktade mot de rättfärdiga och att hans öron alltid tar hand om deras böner. Jag ber att dina ögon kommer att vara på mig och från och med denna dag kommer du att vägleda mig på rätt sida för att ta emot samma av Jesus.

Herre Jesus, du sa i ditt ord att du frid har du gett oss, inte som världen gav det. Jag behöver din fred i min familj, jag behöver din fred över mitt förhållande. Jag står på ditt ords löfte att du ska tillgodose mina behov enligt din rikedom i ära, jag ber att du ska ge mig sinnesfrid i mitt förhållande i Jesu namn.

Fader Herre, du sa i ditt ord om någon saknar visdom, låt honom be från Gud som ger rikligt utan fläckar. Herre Jesus som student Jag behöver din visdom, kunskap och förståelse uppifrån, Herren ger mig det i Jesu namn. Visdom att uttrycka mig grundligt i provsalen, visdom att svara på frågor korrekt, och i grund och botten ber jag att du ger mig det i Jesu namn.

Herre Jesus, jag ber om fred över min hälsa, jag föreskriver att Guds händer kommer att beröra varje situation som rör min hälsa i Jesu namn.

 

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för skyddsängel skydd
nästa artikelPengeböner som fungerar direkt
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

1 KOMMENTAR

  1. Tack för bönen när du hörde Guds röst. Jag kände beröringen av Guds närvaro när jag bad.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.