Bön för Gud att tala genom mig

0
16950

Idag kommer vi att ta itu med en bön för Gud att tala genom mig. Gud är allsmäktig och han gör sakerna på det sätt och sätt som behagar honom. När du hör uppenbarelse från en smord Guds man och uppenbarelsen skedde, kan du inte annat än avundas gåvan. Under tiden, i motsats till tron ​​att Gud bara talar genom sin smorde ensam, kan Gud tala genom vad som helst, kom ihåg att Bileams kamel talade.

Denna bön guide som kallas bön för Gud att tala genom mig kommer att öka din profetiska tjänst, människor kommer att höra Gud genom dig. Skriften säger att den som talar i en tunga uppför sig själv, men den som profeterar uppför kyrkan. Du vet vad det betyder att säga så säger värdens herre, den här gången i morgon kommer detta att hända. Gud utför fortfarande sådana under genom sitt folk. Kom ihåg berättelsen om Saul när han befann sig mitt i profeterna, profetiens ande kom över honom och han profeterade, jag föreskriver med himmelens auktoritet att profetiens ande kommer att komma över dig just nu i namnet på Jesus.

Gud som talar genom en man kräver att en uppenbarelse avslöjas för en man och mannen som talar om det som har uppenbarats för honom. Matteus 16: 16-17 Simon Petrus svarade och sade: Du är Kristus, den levande Guds Son. Jesus svarade och sade till honom: Välsignad är du, Simon Petrus, för kött och blod har inte uppenbarat det för dig utan min Fader i himlen. Gud talade genom Simon Peter i Mathews bok när Kristus frågade sina lärjungar vem de tror att han är, alla sa olika saker tills aposteln Petrus sa till Jesus att du är Kristus, den levande Guds Son.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Det måste finnas en uppenbarelse innan Gud kan tala genom en man, den som profeterar talar om vad som har uppenbarats för honom eller henne. Jag föreskriver med Guds allsmäktiges kraft att uppenbarelsens portal öppnas för er just nu i Jesu namn. Det är något mycket skamligt för en man att inte vara i en position där Gud kan tala genom honom att det tog Gud att tala genom ett djur. Om Gud talar genom dig kan inte bön ensam göra det. Du måste se till att du står i linje med Guds vilja och att du står rätt med Gud. Genom att göra detta kommer Gud att se dig som ett kärl som kan användas för att föröka hans verk i de levandes land. Jag ber att Gud ständigt ska använda dig i Jesu namn, du ska inte bli öde i Guds närhet.


Bön poäng:

Fader Herre, jag överlämnar dig själv till din vilja och kraft idag. Jag vill att du ska ta hand om mitt liv och använda mig för din vilja. Jag föreskriver att du, genom din kraft, ska ödmjuka mitt hårda hjärta och att du kommer att tränga in i mitt väsen med din mäktiga kraft och att du kommer att börja använda mig till din ära i Jesu namn.

Herre Jesus, jag ber att du kommer att falla ner på mig din ande, för jag vill vara ett kärl för ära. Jag vill att du ska använda mig för ditt arbete. Fader Herre, jag ber att du ska tala genom mig i Jesu namn.

Herre Gud, ditt ord säger i slutet att du kommer att utgjuta din ande på oss, våra söner och döttrar ska profetera, våra gamla män ska drömma drömmar och våra unga män ska se syn. Herre Jesus, jag föreskriver att din ande ska komma över mig. Din uppenbarelsens ande, din anda av profetior, jag föreskriver att du ska hälla den över mig i Jesu namn.

Från och med idag, Lord Jesus, överlämnar jag mig helt till din makt, jag vill ha mer av dig och mindre av mig i Jesu namn. Jag vill att du ska ta över mitt liv, jag vill ta över hela mitt väsen i Jesu namn.

Herre Jesus, jag vill inte hamna som kung Saul som började med dig och slutade med djävulen. Jag vill inte vara en man som brukade höra från dig tidigare men plötsligt började höra från djävulen. Fader, hjälp mig att vara flitigt konsekvent i din närvaro. Jag vill inte bli svängd av den spännande synen på världen. Jag kommer emot alla former av distraktion på mitt sätt, jag förstör dem genom den Helige Andens eld.

Fader Herre, jag vill inte att ett djur eller något annat väsen som är mindre ska ta min plats i din närvaro. Jag vill inte drabbas av den typ av skam och skam som Ballam led i din närvaro när du lämnade honom och talade genom en kamel. Jag vill alltid förbli ditt fartyg, jag föreskriver att du hela tiden ska prata genom mig i Jesu namn.

Fader Herre, jag bryter alla former av barriärer mellan dig och mig, jag kommer emot alla former av hinder som kan hindra mig från att höra från dig, jag ber att du förstör dem i Jesu namn. Från och med nu aktiverar jag mitt andliga sinnesorgan, mina ögon och öron får andlig vakenhet i Jesu namn. När jag öppnar min mun för att tala, låt mig tala ditt sinne i Jesu namn.

Herre Jesus, jag vill att du alltid ska avslöja saker för mig, för skrifterna säger att Herrens hemlighet är med dem som fruktar honom. Fader, för jag fruktar dig, ber jag att inget ska döljas för mig i Jesu namn. Jag föreskriver att du kommer att öppna uppenbaringsportalen för mig, du kommer att avslöja för mig saker som ännu inte kommer i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för mannen att sluta röka
nästa artikelBön att höra Guds röst tydligt
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.