Kraftfulla böner för min son att sluta röka

0
18794

Idag ska vi ta itu med böner för min son att sluta röka. En av de mest fruktansvärda attackerna mot det manliga barnet av djävulen är exponering för droganvändning. Många öden har förstörts på rökarens altare. Trots att hälsoinstitutionen varnade för att rökare förväntas dö unga är det fortfarande en förvånande sak för mig att många unga män fortfarande är fångade i rökboken. Men idag har Gud lovat att rädda alla som är beroende av att röka, Guds händer kommer att komma över dig och det kommer att förändra allt om dig.

Som andlig ledare har jag gett råd och bett med så många föräldrar vars söner är en stark rökare av cigaretter, marijuana, cannabis och alla sökt efter hårda droger. Vad jag har märkt är att många av de manliga barnen som åt sig att röka började göra det plötsligt. De flesta av dem hade också stora potentialer för livet innan de började röka. Men när de började hänge sig åt lagen, började de förlora alla medvetande om livet och de kommer att glida iväg av rökningens eufori. Jag ber att Gud i dag kommer att befria din son från att röka.

Du undrar om de pojkar som har förvandlat sig till en icke-enhet i samhället på grund av rökning skapades av Gud på det sättet. Nej, Gud skapade alla speciella och för ett syfte. Det är därför det är viktigt för föräldrar att be för sina barn, särskilt när de fortfarande är små och sårbara. Det är att göra eller ångra en förälder om deras barn skulle bli något negativt för Gud och samhället.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Men jag ber att genom de högstas barmhärtighet kommer varje dött öde att återupplivas i Jesu namn. Jag föreskriver med himmelens myndighet, din son är en gåva från Gud, han är en välsignelse, Gud gjorde honom till en källa till glädje inte för sorg. Varje makt som har fortsatt att få dig att gråta över din son, jag förstör sådana krafter med lammets blod. Jag ber för en total befrielse idag, kan den sonen få ett oförglömligt möte med Jehova idag, ett möte som han inte skulle återhämta sig från på ett ögonblick, ett sådant möte som kan förändra en hel varelse, jag ber för den typ av möte som Saul hade med Gud på väg till Damaskus som bytte namn och liv för gott. Jag ber att din son får ett sådant möte i Jesu namn.


När du börjar använda den här bönehandboken, som har fått titeln kraftfulla böner för min son att sluta röka, ber jag att hjälp ska lokalisera din son och han ska räddas av Guds frälsande högra hand i Jesu namn.

Bön poäng:

Herre Jesus, jag kommer före dig idag om min son, jag tappar honom snabbt till djävulen. Fienden har besatt hans varelse och vi förlorar gradvis honom till rökning. Jag kommer före dig denna dag eftersom jag vet att det inte finns något du inte kan reparera. Jag ber att du genom din barmhärtighet ska reparera min son i Jesu namn. För du är Gud av möjligheter och det finns inget omöjligt för dig att göra, jag ber att du genom din kraft kommer att ändra min son i Jesu namn.

Jag kommer emot varje makt som slösar bort människors öden. Varje makt som har lovat att förstöra det goda ödet som du har skapat son med, ber jag att sådan makt förstörs i Jesu namn. Herre Gud, för dig, har inte skapat den demon som du inte kan kontrollera, jag ber att du ska jaga bort demonen att röka ur min son i Jesu namn.

Fader i himlen, jag ber att du får ett möte med min son idag. Ett livsförändrande möte, mötet som kommer att förändra hela hans varelse, jag ber att du har det med honom idag. Herre, jag vill att du ska visa min son själv, jag vill att han ska få en uppenbarelse av din dag i Jesu namn. Uppenbarelsen som kommer att förändra hans uppfattning om rökning, uppenbarelsen som kommer att förändra hans tankar mot rökning, jag ber att du ska visa det för honom idag i Jesu namn.

Fader Herre, du sa i ditt ord att barn är Guds arv, Herre, jag ber att du ska rädda min son från rökens demon i Jesu namn. Jag ber för en gudomlig åtskillnad mellan honom och alla kamrater som djävulen har placerat sig på. De vänner som fördärvar honom absolut, jag ber att du skiljer dem idag i Jesu namn. Herre, den typ av åtskillnad som hände mellan Abraham och Lot, jag ber att den typen av åtskillnad sker mellan honom och alla hans dåliga vänner i Jesu namn.

Herre Jesus, jag ber att du genom din barmhärtighet får marijuana, cigaretter, ogräs och alla former av droger till gift för min son. Jag ber att du byter tunga och att du investerar din ande i honom idag. Din ande som kommer att vägleda och vårda honom, den levande Guds ande som kommer att ge honom seger över frestelsen att röka, jag ber att anden kommer över honom idag i Jesu namn.

Fader Herre, jag ber att du ska hjälpa min son att komma ut ur denna ledsna situation. Precis som skrifterna säger att anden är villig men köttet är svagt. Jag ber att du hjälper hans dödliga kropp att motstå lusten att röka i Jesu namn. Jag ber att du kommer att stärka honom från i dag, du kommer att ge honom styrkan att motstå djävulen när frestelsen kommer igen i Jesu namn.
På samma sätt ber jag för varje pojke ute på gatan vars liv har störts av rökning, jag ber att du hjälper dem att komma ur det tillståndet i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för befrielse från rökning
nästa artikelBön för mannen att sluta röka
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.