Daglig bön för mina barn

0
15845

Idag kommer vi att hantera daglig bön för mina barn. Skriften säger att barn är Guds arv, de är Guds gåvor och välsignelser till sina föräldrar. Fienden vet att Gud alltid sätter in några talanger och gåvor i barnens liv när de föds, varför fienden alltid är vaken för att attackera något barn. Som föräldrar är du inte bara skyldig din barn en omsorgsplikt genom att köpa saker åt dem, du är alltid skyldig dem en bön. Varje barns framgång ligger i hans / hennes föräldrars händer. När det finns en slapphet i bönens plats för barnen, kommer fienderna inte att vara för långt att slå.

Låt oss ta Samuel liv som en fallstudie. Innan Hannah fick Samuel var hon en karg kvinna. Hon blev hånad för att vara karg och det tog verkligen en tung vändning på henne. Hon resulterade i att be för livmodern, Hannah slutade aldrig be förrän hon fick resultatet av sina böner och år av väntan. Under tiden, redan innan Samuel föddes, hade Hannah ingått ett förbund med Gud att om hennes skam och smälek tas bort och hon blir gravid, kommer barnet att tjäna Herren. Hannah var en typisk brandmärkt mamma som vet att barnet hon bär är ett förbund och hon slutade aldrig be för sitt barn. Djävulen kunde ha manipulerat Samuels öde om Hannah hade slappnat av på platsen för bönen. Jag ber av himmelens myndighet att fienden inte ska ha makt över dina barn.

Elis barn är ett mycket bra exempel på ett manipulerat öde, deras far var präst men barnen saknade det. Eli var så upptagen med prästadömsuppgifter att han glömde omsorgen att han var skyldig sina barn, djävulen fick tillgång till deras liv och slutet på dem var en bekant historia. Tyvärr föll de inte ensamma utan de gick ner med sin far, den stora prästen Eli. Detta innebär att när vi misslyckas med vår skyldighet att be för våra barn som föräldrar, kommer fienden att slå oss genom de barn vi inte lyckades be för. För så många som läser denna bönguide ber jag att fienden inte ska få tillgång till dina barns liv i Jesu namn. Jag motverkar fiendens planer och dagordning angående dina barn genom lammets blod och jag föreskriver att Guds råd ensam kommer att gälla dina barn i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Kom alltid ihåg att dina barns framgång eller misslyckande ligger i dina händer som föräldrar. När du misslyckas med att be kommer fienden att byta dina barn. Jag föreskriver att djävulen aldrig kommer att byta dina barn i Jesu namn.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazon 


Bön poäng:

Herre Jesus, jag kommer före idag på grund av de barn du gav mig, eftersom de kommer att gå ut idag, ber jag att ditt skydd ska vara över dem. sa Herrens ögon alltid på de rättfärdiga och hans öron är alltid uppmärksamma på deras böner. Herre Jesus, jag ber att dina ögon ska vara riktade mot dem i Jesu namn. Jag föreskriver att dina händer kommer att skydda mina barn även när de går ut idag i Jesu namn.

Ty det har skrivits att ingen ska bry mig om att jag bär Kristi märke. Jag föreskriver att när mina barn ska resa ut idag, ska de inte vara oroliga. Oavsett vilken fiende eller makt som fienden mot dem bryts i Jesu namn. Du har i ditt ord lovat att jag och mina barn är för tecken och förundran, jag ber att du ska börja manifestera dina härliga under i mina barns liv i Jesu namn. Inget vapenmode mot mina barn kommer att blomstra i Jesu namn.

Herre Jesus, jag ber om mina barns öde, jag föreskriver att fiender inte ska makt över det i Jesu namn. Herre, alla onda seare som har sett mina barns ljusstyrka och har beslutat att låta deras ljus svaga, ber jag att du gör en sådan fiende värdelös i Jesu namn. Herre Jesus, alla onda gäng eller möten som är emot mina barns tillväxt och utveckling, sprider jag en sådan insamling i Jesu namn. Herre stå upp och låt dina fiender spridas, låt de som uppstår mot mina barn i dom dömas i Jesu namn.

Från och med nu ber jag att allt som mina barn lägger händerna på ska lyckas i Jesu namn. De som fortfarande är i skolan, jag för kunskap om visdom och förståelse för dem att utnyttja, jag ber att du ska ge det till dem i Jesu namn. Du är skaparen av allt genom källan till ljus och visdom, du är grundaren till allt, jag föreskriver att ljuset från din förståelse kommer att lysa upp mitt barns förståelse, du öppnar deras huvuden för att assimilera sig snabbare i Jesus namn.

Jag ber för mina barn som redan har vågat sig in i arbetskraften, jag ber att allt de lägger händerna på ska lyckas i Jesu namn. I allt som de har förkastats, föreskriver jag att den högstas nåd kommer att tillkännage dem för framgång i Jesu namn.

Fader Herre, vad ska det gynna en man som vinner hela världen men förlorar sin själ? Skriften antecknade det att det inte finns något som kan användas för utbyte av en förlorad själ. Jag ber för mina barn att du ska ge dem nåd att stå med dig till slutet, vad som helst, de kommer att vara fasta i din närvaro i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för min dotters framgång
nästa artikelBön för befrielse från rökning
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.