Bön för min dotters framgång

0
18531

Idag ska vi ta itu med en bön för min dotters framgång. Gud har lovat att höja många unga flickor genom denna bönehandbok och din dotter kan vara en av dem. Man tror ofta att allt som har att göra med framgång huvudsakligen ska tillskrivas endast det manliga könet. Denna stereotypa tro har länge stannat kvar hos oss särskilt i Afrika. Inte undra på att du kommer att se en familj spendera sin sista krona för att se till att deras manliga barn får den bästa utbildningen, medan de lämnar analfabetism för att blomstra rikligt bland kvinnorna.

Tack vare utbildning förändras denna tro snabbt och människor förändrar snabbt sin uppfattning. Din dotter måste lyckas så mycket som din son behöver. Gud håller på att förändra historien om din dotter, Gud vill uppfostra några döttrar från Sion som kommer att dra i territoriet precis som Debora, Ester och Ruth. Jag föreskriver med himmelens myndighet att din dotter ska lyckas i Jesu namn. Varje stötesten på din dotters väg till framgång, må Guds allsmäktiges eld förstöra sådana stötestenar i Jesu namn.

Tänk dig, om Ester inte hade lyckats, vad skulle hon ha och hennes folks tro i närvaro av kungen. De misstag som de flesta gör är att de tror att framgången eller det goda namnet på en familj kommer och endast kan tas upp av ett manligt barn. Under tiden kan Gud besluta att använda vem som helst för att förhärliga sitt namn. Om kvinnor som Ester kunde segra, om Debora kunde utnyttja, om Sarahs sorg kunde tas bort och ersättas med glädje, kommer din dotter också att lyckas i alla sina ansträngningar. Jag ber att när du börjar använda den här bönehandboken kan den hjälp som din dotter behöver för att utmärka sig i livet hitta henne i Jesu namn. Varje hjälpar av ödet som din dotter behöver för att resa genom livet, varje hjälpare av framsteg som din dotter behöver ha vid sin sida för att bli stor i livet, jag ber dem hjälpa till att börja hitta henne i Jesu namn. Studera denna bönguide och din dotter kommer att uppleva en outspädd framgång i alla sina ansträngningar.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

Herre Jesus, jag kommer inför dig om min dotter, hon är allt jag har. Gud har välsignat mig med ett kvinnligt barn och hon är en välsignelse från Jehova. Även om jag försökte allt jag kunde och bad uppriktigt att också få ett manligt barn. Men det gläder Gud att bara ge mig ett kvinnligt barn. Och jag tröstar mig i Guds ord som säger att mina barn och jag är för tecken och under. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att min dotter ska lyckas i alla sina ansträngningar i Jesu namn.


Jag kommer emot varje makt som vill få tårar över min dotter, varje makt som vill ha henne för att göra henne till en icke-enhet för mig, och för Guds arbete förstör jag sådana krafter genom den Helige Andens eld. . Varje generationens förbannelse och träldom som gjorde mig oförmögna, jag förstör sådan träldom och förbannelse över min dotters liv, de ska inte ha makten över henne i Jesu namn.

Fader Herre, jag smörjer min dotter med Kristi dyrbara blod. För skrifterna säger att jag bär Kristi märke, låt ingen bry mig. Jag föreskriver att min dotter inte ska vara orolig i hennes strävan efter framgång i Jesu namn. Du sa till Isreals barn att sätta blodet på lammet på deras överliggande att när dödsängeln ser det kommer det att passera över. På samma sätt smörjer jag min dotter med Kristi dyrbara blod, jag smörjer henne med det blod som talar rättfärdighet än Abels blod. När dödsängeln ser henne, måste den påsk, när misslyckans ängel ser, den måste påsk i Jesu namn.

Jag förstör med den Helige Andens eld alla stötestenar på vägen till framgång, alla problem och utmaningar som kanske vill orsaka trötthet på vägen till framgång, jag förstör sådana hinder i Jesu namn. Skriften säger att jag kommer att gå före dig och höja upp upphöjda platser, jag ber att du ska gå före min dotter och jämna ut alla upphöjda platser i Jesu namn. Jag ber att du ska göra varje stridad del smidig, du kommer att göra alla krokiga vägar rakt i Jesu namn.

Fader Herre, jag ber om min dotters akademiska liv, jag ber att hon ska lyckas i Jesu namn. Skriften säger att de som känner sin Gud ska vara starka och de ska utnyttja. Jag ber att min dotter ska börja utnyttja akademiskt. Ditt ord säger att om någon saknar visdom, låt honom be från Gud som ger rikligt utan fläckar. Jag ber om visdom för min dotter, den visdom hon behöver ha för att hon ska lyckas resa genom livets väg tills hon blir framgångsrik, jag ber att du ska släppa den till henne i Jesu namn.

Jag ber om hennes arbete, jag ber att hon ska få hjälp i Jesu namn. Bibeln säger att ingen får någonting om den inte har givits ovanifrån. Jag ber om gudomlig styrka och andlig acceleration som min dotter behöver för att utmärka sig över sina kamrater, jag ber att du ska släppa den till henne i Jesu namn.

Bibeln säger, låt den som tror att han tänker ta hand om han inte faller, jag ber att du ska hjälpa min dotter att vara orubblig i din närvaro till slutet i Jesu namn. Jag motsätter mig alla former av distraktion som kanske vill ta min dotter bort från din närvaro, jag ber att dina distraktioner aldrig kommer att komma henne i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelKrigsböner för att förstöra fiendens planer
nästa artikelDaglig bön för mina barn
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.