Bön för mannen att sluta röka

0
16147

Idag kommer vi att ta itu med en bön för mannen att sluta röka. Gud håller på att göra något bra genom denna bönguide, Gud vill befria din man från rökens demon. En man som röker kan inte vara en bra far för sina barn och kan inte vara en bra make för sin son. Det är därför som denna bönguide är mycket viktig för din familj om din man röker. Det finns en demon i cigaretter, marijuana, ogräs och allt detta folk, lite undra, de är bundna att misshandla efter rökning. Kontrollera de flesta män som träffar sin kvinna, de är antingen rökare eller tar alkohol. Djävulen använder något sådant för att förändra en man mot sin familj.

För evigt kommer en man att vara familjens huvud, det är så som Gud har utformat det för att vara och det förblir så. Att vara chef för en familj kräver ingen slapphet från en individ i den positionen, en man eller man måste hålla huvudet uppe, för varje slapphet från honom kan döda djävulen till ett hårt slag på familjen. Men om mannen skulle visa lite slapphet i sin ställning som familjens chef, är det i kvinnans händer att stå i klyftan i böner för husets man. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att när du börjar använda denna bönguide, kommer Gud att befria din man från att röka i Jesu namn.

Din man kan inte göra Guds vilja om han är kedjerökare. Det finns inget sätt en man kan uppfylla Guds vilja för sitt liv om han är rökare. För det har skrivits i skrifterna att vår kropp är templet för den levande Gud, därför får ingenting orena den. Rökning är en vana som Gud rynkar pannan på, bortsett från det faktum att den förstör vissa vitala organ i kroppen, men det minskar också andligt medvetande hos alla som ägnar sig åt den. Hur kan då en man vars andliga medvetande har störts av rök av cigaretter eller marijuana kunna göra Guds vilja? En sådan man skulle inte ens förstå när Gud talar, han skulle till och med se Gud. Och vad är kärnan i att leva om en man inte kan uppfylla syftet med sin existens? Jag föreskriver den högstas nåd att röka inte låter din man missa Guds syfte för sitt liv i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

När en man har hög rök blir han sårbar för omänskliga aktiviteter som orkestrerats av djävulen. Det betyder att mannen kan vara väldigt våldsam i huset och när en man är våldsam i huset blir huset väldigt obekvämt för varandra. Jag är säker på att du inte vill uppleva helvetet i ditt äktenskapshem, det är därför det är viktigt att du studerar böneguiden effektivt. Och jag ber som ett orakel av den högsta Gud, när du börjar studera denna bönguide, må Gud svara alla dina böner i Jesu namn. Jag föreskriver med kraft i Jesu namn att din man blir en ny varelse i Jesu namn. Jag profeterar att din man och rökning är åtskilda i Jesu namn.
Se nedan för några kraftfulla bönpunkter för din man att sluta röka.


Kraftfulla bönböcker 
by Pastor Ikechukwu. 
Nu tillgänglig på amazon 


Bön poäng:

Herre Gud, jag kommer inför dig idag på grund av min man, han är en storrökare och jag börjar frukta för hans liv med att veta den dödliga effekten av rökning på en individs hälsa. Fader Herre, jag vill inte förlora honom ännu. Jag ber att du hjälper till att ändra honom i Jesu namn. Skriften säger att Gud har människans och kungarnas hjärta och han riktar det som vattenflödet. Herre Jesus, jag ber att du kommer att röra vid min mans hjärta och att du får honom att ändra sitt beslut om rökning.

Fader Herre, jag ber för att du ska skapa fiendskap mellan min man och rökning, jag föreskriver att skillnad kommer mellan dem idag i Jesu namn. Herre Jesus, du är den stora befriaren, jag ber att du ska rädda min man från rökens ande i Jesu namn. Jag kommer mot den demonen i hans liv genom lammets blod. Jag ber att du genom din barmhärtighet tar bort nöjet som min man får av att röka ogräs, marijuana eller cigaretter i Jesu namn

Herre Jesus, mina barn växer redan och jag vill inte växa och känna en rökare som far. Herre Jesus, jag tror så mycket på det mirakel du kan göra, jag tror starkt på din högra räddnings styrka, jag ber att du ska byta min man i Jesu namn. Precis som du vänder Jabez situation, ber jag att du kommer att ändra min mans historia i Jesu namn.

Fader Herre, jag ber om gudomlig hjälp för min man att sluta röka. Han har försökt flera gånger men allt till ingen nytta. Men jag tror att när hjälp kommer för honom kommer han att kunna övervinna frestelsen. Jag ber Herre Jesus, att du ska skicka honom hjälp. Jag ber att du hjälper honom i hans svaghetsögonblick, jag ber att du kommer att bryta ner honom och omforma honom till din smak. Jag ber Herre Jesus, att du ska vara barmhärtig över hans själ och att du kommer att rädda honom från demonen som har plågat honom i Jesu namn.

Herre Jesus, den här kampen är inte min ensam längre, jag kan inte längre bekämpa den ensam, jag ber att du kommer att hjälpa mig, jag ber att i slutet kommer jag att ha anledning att tacka Herren för min mans liv. Alla dessa frågar jag i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelKraftfulla böner för min son att sluta röka
nästa artikelBön för Gud att tala genom mig
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.