Bön för befrielse från rökning

0
14168

Idag kommer vi att handla om en bön för befrielse från rökning. Silverfodret är att rökning huvudsakligen görs av män ensam, men ny forskning visar ett bruttoantal ökningar hos kvinnor som ägnar sig åt lagen nyligen. Även om detta kan tyckas vara dåliga nyheter, skulle det intressera dig att veta att ett stort antal människor som är ungdomar. Unga män och kvinnor som fortfarande har ett liv framför sig ägnar sig åt detta öde som slösar bort aktiviteter. Inte konstigt att landet fortfarande styrs av samma uppsättning eliter som kämpade för självständighet när de som borde ta manteln för ledarposition har rökt bort sitt öde.

Om du råkar vara en kedjerökare och du har provat olika sätt att befria dig från denna demon men du inte får resultat, är den här böneguiden något för dig. Vi skriver inte bara artiklar förutom med den Helige Andens ledning. Om Gud har lovat att befria människor från att röka, kommer han säkert att göra det. Jag föreskriver att din befrielse framgår i dag i Jesu namn.
Rökning skadar inte bara den enskildes fysiska hälsa utan förstör också en persons andliga stabilitet. Skriften fick oss att förstå att Guds ansikte är för rättfärdigt för att se synd. Och Guds ande är den födelse som andlig tillväxt, medan Gud inte kan bo på en plats fylld med missgärning. När en man eller kvinna börjar röka börjar Guds ande avvika från en sådan person lite efter lite, det kommer till en tid att personens liv blir tomt för Guds ande.

Under tiden är det viktigt att notera att en människas liv inte kan ogiltigförklaras, om Guds ande inte är där måste en ande från djävulen vara där eftersom anden styr det fysiska. Oavsett vana som en människa uppenbarar sig i det fysiska har fullbordats i andens riker. Jag ber att Guds ande inte ska avvika från dig i Jesu namn. Jag ber att Gud ska befria dig från den vana du befinner dig i och som får Guds ande att avvika från. För så många av er som har försökt komma ut ur den djupa gropen av rökning, föreskriver jag att hjälp från Jehova hittar er idag i Jesu namn. Guds allsmäktiges kraft kommer att befria dig helt från att röka i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

Herre Jesus, jag har kommit till dig idag på grund av min svaghet som fienden har utnyttjat. Jag är kedjerökare och jag har försökt flera gånger att sluta röka, men ju mer jag försöker desto djupare blir jag för att röka. Fader Herre, jag ber om hjälp i denna fråga, jag ber att du ska hjälpa mig i Jesu namn.


Fader Herre, jag vet och förstår djupt att rökning är en synd för dig och mig själv eftersom jag skadar min hälsa, och det gör mig ont eftersom jag vet hur mycket du avskyr omoral. Herre Jesus, jag döljer inte detta för dig eftersom skrifterna säger att den som döljer sin synd inte ska lyckas utan den som bekänner dem ska finna barmhärtighet. Herre Jesus, jag ber för din barmhärtighet som talar i stället för dom och har barmhärtighet över min själ i Jesu namn.

Fader Herre, jag ber om total befrielse från rökens ande. Jag vet att befrielse kommer först från hjärtans omvändelse, jag vill inte röka längre, jag vill ha frihet över det. Jag ber att du ska rädda mig i Jesu namn. Jag ber för andlig styrka och stabilitet att säga NEJ när frestelsen kommer igen. Herre Jesus, ditt ord säger om den ande som väckte Jesus Kristus från Nasaret från de döda bor i dig, det kommer att leva upp din dödliga kropp, Herre, jag ber att den ande som väckte Kristus från de döda ska börja bo i mig i Jesus namn.

Herre Jesus, precis som aposteln Paulus sa att de saker som han vill göra, han gör inte dem, men det som han inte vill göra, han gör det. Han fortsatte med att säga att det inte längre är han som gör det utan synden inuti honom. Herre Jesus, jag vill inte röka längre men lösningen på att komma ur det verkar vara väldigt svår. Herre, jag ber att du dödar synden i mig i Jesu namn.

Lord Jesus, när jag tänker på smärtan som du gick igenom på Golgata kors för min inlösen, gör det mig ont att jag fortfarande är fast i syndens djupa nät trots din ansträngning. Barmhärtighetens herre, jag vill inte bli förstörd av rök, jag vill inte att Kristi död och uppståndelse ska gå förgäves över mig, Herre, jag ber att du ska hjälpa mig att röka i Jesu namn.

Herre Jesus, skrifterna säger att vi inte har det för att vi inte frågar. Genom din barmhärtighet ber jag om frihet över synd i Jesu namn. Demonen som har plågat mig och fått mig att bli en storrökare, jag ber att du kommer att förstöra den demonen över mitt liv i Jesu namn. Dina ord förklarar en sak och det ska fastställas, Herre, jag står på löftet om detta ord, jag föreskriver att jag är fri från att röka i Jesu namn. Jag tillkännager min seger över att röka i Jesu namn, jag vägrade att förstöras genom att röka, jag är fri från den i Jesu namn.

Jag ber för varje man och kvinna som har konfronterats med samma demon som min, jag ber att du ska rädda dem i Jesu namn.

 

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelDaglig bön för mina barn
nästa artikelKraftfulla böner för min son att sluta röka
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.