Mirakelbön som fungerar omedelbart

46
28009

Idag kommer vi att hantera mirakelbön som fungerar omedelbart. Om du är en regelbunden läsare av vår bönguide kanske du har märkt att vi är ganska angelägna om mirakelböner nyligen; detta beror på att Gud har lovat att göra sina under i människors liv. Jag ser människor flytta från punkt noll till punkthjälte. Gud har lovat att höja människor, den utmanande situation som du tror kommer att göra slut på ditt liv, Gud kommer igenom, och hans ande kommer att vrida de underverk du aldrig föreställer dig. Det är därför Gud har uppmanat oss att skriva flera bönehandböcker om ett mirakel eftersom det här är en tid för ett mirakel att hända.
Vad är den situationen som du nästan har gett upp hoppet om att inte tänka att något kan rädda dig från denna närmande katastrof? Gud är redo att rädda dig.

Hans högra räddningsstyrka är mycket på jobbet. Jag ser Gud vända situationer. Jag föreskriver att bland de människor som kommer att bära vittnesbörd genom denna bönledare, ska du vara en av dem i Jesu namn.
I denna bönguide kommer vi att använda mer av Guds ord. Skriften fick oss att förstå att himmel och jord kommer att passera, men inget av Guds ord kommer att gå utan att uppfylla det syfte för vilket det har skickats. Det är klokt att använda Guds ord när vi ber om att ett mirakel ska hända nu. När vi använder Guds ord, driver vi Gud att arbeta via hans ord.

Skriften fick oss att förstå att Gud hedrar sitt ord ännu mer än hans namn. Har du glömt bibelversen som säger att han inte är en man som ljuger, och att han inte är människosonen att omvända sig? Gud lovade oss god hälsa. Skriften säger att Kristus har utsett sig för alla våra svagheter och han har läkt alla våra sjukdomar. Så när du är sjuk och du vill ha ett mirakel, är det bästa med Guds ord. Jag ber att när du börjar använda den här bönehandboken för att lära dig att be för ett omedelbart mirakel, förordar jag att ditt liv inte kommer att vara kort för ett mirakel i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

Mirakelbön som fungerar omedelbart för läkning

Ty skrifterna säger i Jeremia 3:22 Mina efterföljande barn, säger Herren, "kom tillbaka till mig, och jag kommer att läka era hjärtan.
Herre, enligt ordet i denna skrift, har jag kommit tillbaka till dig för läkning, ja, synden har tagit en kraftig vändning mot mig, men din nåd är fortfarande stor. Du sa att jag skulle återvända till dig och du kommer att läka mig. Fader Herre, jag föreskriver dina läkningar över mig i Jesu namn. Skriften fick mig att förstå att Kristus var genomborrad för våra överträdelser; han krossades för våra missgärningar; straffet som gav oss fred var på honom, och genom hans sår är vi botade. Herre Jesus, genom dina sår föreskriver jag en omedelbar läkning av mig själv i Jesu namn.


Mirakelbön som fungerar omedelbart för förbannelse

Ty det har skrivits att Kristus har blivit en förbannelse för oss, för förbannad är den som hängs på trädet. Fader Herre, jag bryter varje förbannelsens ok över mitt liv. Jag står på styrkan i ditt ord som säger att du har varit en förbannelse för oss. Det betyder att du har blivit förbannad så att jag kan bli fri från förbannelsen. På grund av ditt ord frigör jag mig från förbannelsen i Jesu namn. Herre Gud, du är den stora monarken om Isreal, du är den Gud som håller ditt förbund. Du ingick ett nytt förbund för oss genom Kristi blod. Jag nycklar in i det nya förbund som kommer med Jesu blod, och i kraft av det blodet frigör jag mig från varje generationens förbannelse i Jesu namn. Genom smörjelsen skall varje ok förstöras. Varje förbannelse som har vägrat att släppa mig, föreskriver jag att genom smörjning av Kristus förstörs sådana bojor i Jesu namn.

Mirakelbön som fungerar omedelbart för ekonomiskt genombrott

28 Mosebok 11: 12–XNUMX 
”Och Herren ska göra dig rikligt med gods, i frukten på din kropp och i frukten på dina boskap och i din jordfrukt, i det land som Herren svor dina fäder att ge dig.” Herre, du har lovat att göra mig rik på varor, jag förordnar att du öppnar rikedomsporten för mig i Jesu namn. Fader, angående mitt arbete, jag förstör alla former av slukare och kankerorm som äter upp min vinst, jag kallar Guds eld på dem i Jesu namn. Ditt ord lovade att du skulle välsigna landet angående mig, och du kommer att låta det ge frukt för mig. Fader Herre, jag föreskriver att allt jag lägger min hand på hädanefter ska lyckas i Jesu namn.

Mirakelbön som fungerar omedelbart för säker leverans

23 Mosebok 26:XNUMX Ingenting ska kasta sina ungar eller vara oförskämda i ditt land; antalet dina dagar kommer jag att uppfylla. Fader Herre, jag står på uttalandet av ditt ord och lovar att det inte ska vara karg i landet. Jag ber att du får min fru / syster att föda utan stress i Jesu namn. Jag uppmanar ärkeänglarna av Herren som ansvarar för förlossningen att ta ansvar för min fru / syster, varhelst fienden har bundit frukten av hennes livmoder för att få oss att sörja, jag förordar att Guds allsmäktige eld går henne fri i Jesu namn. Jag föreskriver att hon just nu får sin befrielse i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för min dotter att återvända hem
nästa artikelBedtime Bed för barn
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

46 KOMMENTARER

 1. Lägg detta på altaret tack. Fader Gud, jag älskar dig och tackar dig för att din nåd är tillräcklig i mina svagheter. Ditt ord säger att striden tillhör dig inte jag herre. Du vet alla saker och du vet att jag har väntat och litat på ditt ord. Du vet herre min ram är damm, du känner mitt hjärta. Ditt ord säger att du har stor kärlek till mig och när jag är trolös är du fortfarande trogen.
  Var trogen mot min herre eftersom jag erkänner ditt namn och är en förbundsdotter. Du säger ditt ord du hedrar över ditt namn Jesus. Ändra min berättelse för god herre så att jag kan vittna om hur du gjorde det för mig och min familj. Visa dig mäktig i mitt liv. Tack Gud
  I Jesus namn älskar du herre ..

 2. Jag älskar dessa bönpunkter, det stärker mig dag för dag. Tack från författarna. Johnsonga Songwe Mulenga. Från zambia

 3. Kan jag be för att vara lång (175 cm lång) ... och långt ansikte och vara vacker jag vet att Gud kan göra det jag ber många gånger men det fungerar inte varför ????

 4. Panie blogoslaw mnie i.mym.dziecia, aby wyszły z nałogów, mnie daj łaskę uzdrowienia, i wyjścia z długów, dobrą pracę blogoslaw Jezu Amen

 5. Panie pomóż bym wyszła z długów och moje dzieci z nałogów, żebym miała prace i szczęśliwa rodzinę Amen

 6. Jesus snälla.skydda mig själv snälla.för.allt detta onda och jag har några.önskningar kan.vara sanna för alla.kära Jesus snälla hjälp.mig.med allt.att.stoppa.det onda.förresten snälla kan. du hjälp mig.en gång.med.den kära Jesus snälla på.vilket sätt kommer.mina.önskningar sanna.kära Jesus snälla att ha den positiva bindningen av min.kusine ...och allt.skydd och all.skönhet som min. flickvän ….snälla.när du gör.det här är jag.så.glad.överhuvudtaget.snälla.med samma.familjemedlemmar.och.alla.kära Jesus snälla.skydda mig själv.
  Och.vill.lämna.av familjen …snälla kära.jeuss, sluta inte.mina.önskningar snälla snälla hjälp.mig.en gång.för att.bli i sanning snälla kära.jesus snälla

 7. Hej jesus snälla hjälp mig jag är i bindningen av fienderna ony.familj den negativa bindande ondskan som denna kära jesus snälla ändra det genom mina böner snälla hjälp mig andy mamma snälla för alla dåliga bindande saker kära jesus. livet kom mer fruktansvärda fienderna är för mycket för mig vad de gjorde med mig allihop.kära jesus snälla har du en profeti käre jesus överhuvudtaget snälla käre jesus för mig snälla hjälp mig allihop.av allt kära jesus jag vet allt varför denna bindning finns där och varför är det där kära jesus bindningen är för stark av anledningen du vet käre far jesus av alla fiender snälla käre jesus jag vet anledningen och jag blir sjuk snälla käre jesus ge mig ditt svar snälla hur ska jag be.fot. anledningen överhuvudtaget.kära jesus snälla hur måste jag be för. anledningen snälla bindningen är för.stark för alla kära jesus snälla och det.kommer.till.mig.att binda mig.det är orättvist och.det gör jag inte. .wat.to.behandlade.loke.det här längre.det är orättvist.kära.jesus snälla hjälp.mig.av.allt.med alla kära.jesuesnälla vad finns det för att.stark snälla och.båga.måste jag be för.detta snälla.jag behöver lite.medelstor.bön.att.be.med mig.kära Jesus jag vill.jobba och.vill vara. in.ylur.glad snälla.ge mig.en profeti kära.jesus jag gråter.vardag snälla.hjälp mig.kära Jesus snälla.hjälp.av.allt.kära.jesus snälla hjälp.av.allt.kära Jesus skydda mig.och.hjälp.mig.snälla.kära jeuss för.alla.fiender.snälla.stoppa där skydda mig.snälla.kära.jesus snälla.och en gång.ge mig.en.profetie snälla desr jesus en .tid.snälla.finns det någon som kan.ge mig.

 8. Jesus snälla hjälp mig med alla sataniska förtrollningar om mig snälla kära Jesus min bön och frågan är bland annat att det finns en hel del saker eller olja eller ambuletta.att.hjälpa.mig en gång.gör min bön sann snälla käre Jesus vad om den sataniska besvärjelsen käre jesus om alla. fienderna i min.familj kära jesus snälla vad de gjorde snälla käre jesus snälla hjälp mig ur allt kära jesus snälla en gång vad sägs om ypu säg om mina önskningar böner alls stängs inte allt kära jesus snälla det är fruktansvärt nog käre jesus snälla hjälp mig snälla jesus snälla kära jesus skydda mig överhuvudtaget.av allt kära jesus snälla skydda mig och ..snälla kära jesus jag älskar dig så mycket kära jesus snälla hjälp mig med allt detta sataniska trollformler snälla eller ändra det med allierade önskningar böner snälla kära jesus snälla hjälp mig ur allt kära jesus snälla jag njuter så mycket av. kraften med det alla snälla hitta mig någon sådan här som verkligen vet vad som ska göras överhuvudtaget. käre jesus snälla käre jesus hjälp oss inte e mycket dag att.lida med den här sataniska besvärjelsen kära jesus snälla ta den ur oss snälla eller släng ut den med önskningar snälla kära jesus en gång.ge mig lyckan alls.kära Jesus att alla.fiender och denna person.inte hört om mina.önskningar eller fienderna snälla skydda mig själv.allt om käre jesus snälla lida så mycket snälla jag dp inte lida igen anf igen desr jesus snälla hjälp mig ur allt käre jesus snälla hjälp menout av alla kära jesus snälla hur ska jag be fornall this käre jesus snälla berätta för mig. mer om mina önskningar går i uppfyllelse snälla käre jesus snälla hjälp mig och kära jesus med allt snälla denna all.satanic spells.dear.jesus snälla hjälp mig av allt när någon eller något medium.itmems oil ambueltts käre jesus kan få mina önskningar att gå i uppfyllelse snälla käre jesus snälla och kompensation alla skadade vad fienderna gjorde med mig och ...snälla med samma.makt desr jesus hitta en person som gör
  En gång önskningar kommer. sanna orsaken till allt. vad de skadade snälla käre jesus snälla jag är också en person och annars behöver vi alltid lämna hur...men då stoppas vi alltid förresten av fienderna. hur kan vi vara glada för Jesus skull ingenting kära jesus snälla hjälp mig.av allt.kära jesus snälla hjälp.ut för alla snälla desr jesus skydda mig.och hjälp.mig.pne time.få alla.m böner.att gå i uppfyllelse.på vilket sätt käre jesus snälla. hjälp mig.att.finna.vägen hur denna dåliga bindande sataniska besvärjelse.kommer.ut.ur.mig.och andra snälla kära Jesus hjälp.mig.och m...snälla jag är.ensam om alla.detta problem.snälla kära jesus snälla hjälp mig.av allt

 9. Jesus snälla hjälp mig med alla dessa sataniska trollformler om mig lögnerna alla saker snälla berätta för mig käre jesus av alla kan du berätta mer om alla fiender som de gör. Med mig överhuvudtaget kära jesus många år snälla kära jesus allt om mitt liv kom dåliga kära jesus snälla de dåliga sataniska besvärjelserna stängde alla dörrar för frihet överhuvudtaget kära jesus inuti mig och utanför orsaken till avundsjuka av detta o. Person käre jesus snälla hon hexade gör dåliga saker och jag vet inte allt om det kära jesus snälla varför åh med mig kära jesus snälla hjälp mig ur allt käre jesus snälla för alla dessa problem med satanisk besvärjelse som binder inuti mig käre jesus snälla jag ser personen i familjen du känner. den här personen. hon är väldigt avundsjuk med och vill ha ... det här med mig och stängde alla dörrar tills hon har fått detta eller den andra personen kära jesus snälla hjälp allt det där kära jesus jag Jag är inte en spelboll av satanisk besvärjelse som denna eller den där andra människor vill leka med mig kära jesus hur de vill kära jesus snälla jag vill att du kan hjälpa mig allt det där kära jesus för alla alls kära jesus snälla finns det ett sätt käre jesus att komma ur all denna sataniska besvärjelse jag sida utanför bindande kära jesus snälla den här personen du vet vilken person som gör det på mig hon gör mig eller den här personen gör mig sjuk förresten käre jesus snälla snälla käre jesus kan jag veta mer om denna person snälla denna bindning snälla och wh att du kan göra för.den orsaken.de bidar mig så många år och hela min familjs dåliga bud, snälla kära Jesus, jag vill vara din bara din snälla ta mig. kyrkan och jag vet att ypu tar alla dessa dåliga bindande sataniska trollformler på mig. snälla kära jesus snälla jag älskar dig så mycket kära jesus men jag vill veta mer om denna dåliga sataniska bindning varför min familj gör. den här kära jesus skyddar mig och min mamma.snälla varför den här personen gör.det på mig och på.min familj

 10. Jesus min jesus jag behöver hjälp av din snälla kära jesus varför den här personen binder mig med all denna sataniska bindande besvärjelse snälla skydda mig min mamma och alla andra jag har eller kropp annars och sedan gör de en massa saker som detta kära jesus de skadade mig många år för orättvisa kära jesus många år käre jesus snälla problemet är personerna som gör det på mig till sataniska förtrollningar för jalous som denna eller vad jag inte vet kära jesus snälla jag ser de onda människorna och deras sataniska förtrollning binder på mig kära jesus men hur är det med dem som har det på sig måste de lida hela livet måste de bli sjuka eller andra dåliga saker kära jesus snälla hjälp mig kära jesus av alla varför är det på mig det är överhuvudtaget rättvist kära jesus snälla skydda mig förresten av dåliga människor kära jesus snälla skydda mig och min mamma snälla och varenda annan snälla käre jesus snälla jag vill bli fri från alla dessa bindinf problem eller som sklave du vet vad jag menar kära jesus snälla käre jesus snälla hjälp mig ur al l käre jesus snälla hjälp mig ur allt kära jesus när någon person gör detta på mig jag vet vilken person som gör det men jag är på vilket sätt du kan stoppa den Jesus och hur måste min bön vara käre jesus snälla berätta för mig hur jag ska be för alla fiender i min familj snälla kära Jesus, skydda mig och min mamma snälla för alla deras dåliga trollformler och finns det inte ett sätt kära Jesus att stoppa allt på mig

 11. Jesus jag älskar dig så mycket men varför mitt liv måste stoppas förresten och en vän från mig gör det. Inte har alla dessa saker problem hon är i varje nivå I. Framgångsrika liv har ett bra jobb bra man och hon är en läkare som denna hon säger alltid att jag aldrig har problemet. Som.ylu är jag. Glad då hörde jag. Detta men varför orthers har bott har alla problem och jag har ett problem. Sedan efter. Min far goenes och alla stora problem. In.y.family stoppade mig. Den här isy. Fråga varför andra inte har trollformler eller andra saker och jag har allt detta Jesus är du glömmer mig eller vad?
  Några gånger ställde jag denna fråga käre Jesus
  Och jag är. Amrgy med alla men varför jag måste lida med alla dessa dåliga bud ing och en om min. Vän ingenting. Käre Jesus, jag förstår inte att snälla hjälp mig. Att förstå att M Jesus jag älskar dig en gång. Jag vill ha detsamma. Bindande i. Ervry sätt framgångsrik lycklig och inga problem Jesus snälla gör. Inte. Glöm mig snälla varför jag har den här familjen alla dåliga saker och mina vänner är glada åt alla håll

 12. Jesus ich bitte dich hilf mir Jesus ich will Schutz vor jede blöde Menschen die mir sowas antuen Jesus jede Bindung die mich gefangen hält ich will mein Recht zurück und deshalb brauche ich die Hilfe eines Mediums bitte Jesus Medium damit meine ich ein Helfer der einem. Hilft die Gefühle wieder im Einklang zu bringen Jesus aber ich stehe unter einem Fluch gefangen manchmal verstehe ich Jesus nicht wsrum lasst er bei einem sowas zu und bei anderen nicht Jesus ich fange langsam Menschen zu hassen Jesus weil die das selber nicht verstehen die aber lachen koen exakt Jesus ich will das du auf meine Gebete eingejst ich brauche Schutz vor bösen Menschen Jesus ganz boesen Menschen Jesus alles was sie mir antuen oder angetan haben Jesus ich hasse meine family alle ich hasse wie sie einem. Quellen lassen usw Jesus ich fange langsam echt an diese menschen zu hassen alle Jesus das sie mit einem. So spielen wie waer ees wenn man mit denen allen so spielt Jesus was ist damit ud die so quellt wie waer ess dann mit der selben Bindung Jesus mit dem. Selben Verlust mit der selben kra kheit und alles andra die. Verwuenschen warum tuen die das Jesus andere lachen wissen die ernst der Lage nicht wo andere alles bekommen haben erreicht haben musten andere wie ich so gequellt werden Jesus ist das OK woher kommt das alles und warum das alles ich will alles wissen. Jesus bitte und wie geht es weiter mit mir Jesus es ist alles nur krank einfach nur Kranlk das man menschen die in einer family sind schlechtes wuenscht bindet macht tut nie redet Jesus ist das eine family Jesus tut mit Leid Ber ich muss mit dir reden darüber Jesus man kann. Nie die Freiheit spüren Jesus wer bindet wie bindet man haben die spass daran Jesus OK ich war lange genug nett das wars mal hoffe Jesus du kannst es verstehen die habe mich jahrelang gebunden wozu ich sehe da kein Grund darin Jesus wie waere es wenn man es mit denen macht ich sehe da kein Grund darin Jesus bite Jesus hilf mir damit so viele menschen haben die unschuldig leiden lassen. Jesus ich brauche dringend hilfe bitte. Jesus bite um. Eine. Prophetie Jesus ich find es ungerecht Jesus mein. Jesus

 13. Jesus ich hatte ein Traum ich bin befangen durch die Feinde die wären…. Und... seit Jahren dann tuen die mir so viel Leid an und. Quellen mich OK när du vill tjäna pengar på min väg till sehen rauben mir meine. Geschwister och…. weg was soll das Jesus Andere machen doch auch Fehler die ich habe noch nie gesehen das sie sowas erleben wie ich noch nie aber ich muste so einen weg gehen dank den Feinden Jesus was sagst du zu dem. Ganzen schau her sie haben mich durch einen. Satanischen packt verbunden Jesus dadurch bringen sie Gefühle gedanken im Ungleichgewicht sie werden hellhörig usw. Jesus ich Lebe schon seit jahren so in mir. Är det så. A. Satanischen packt ausser man hat mir meine geschwister weg genommen und... Jesus es ist echt zu viel man hindert mir mein Leben meine. Ziele ich habe Alpträume usw Jesus var ich nicht verstehe Jesus durch diesen. Satanischen packt in mir. Leide ich unter Verlust Ängsten panikken es kommt var hch was mich hindert usw die Feinde… Und…. Machen. Alltså. Schlau das es denen. Dadurch gut geht Jesus bitte verhindere denen jedes erfreuen es sind 30.jahre jetz drehe es um Jesus und mach bringe alles wieder im Einklang um. Mach. Mich die nächsten 30.jahre glücklich das. I. Nicht s. Mehr habe an. Satanischen. Packt. Or. Så var. I. Mir. Jesus eller. Ausser. Mir. Jesus bitte Jesus sie bringen mein Leben in Gefahr damit meine lieben Geschwister leben nicht mehr wegen denen Jesus also langsam ist es echt zu viel was sie machen OK wie waere es wenn man das auf sie machen wuerde und man vergnügt sich damit wozu das alles total unnötig wie kann man bewusst jemanden sowas antuen ich verstehe sowas nicht Jesus ich bin unter den irren gelandet mei e Geschwister haben mich immer raus geholt mir Sicherheit gegeben bitte Jesus das darf nicht so weiter gehen wie waer es für die wenn ich das selbe mit denen machen den selben Packt Jesus Satanischen Packt und man hindert die es kommt immer was teuflische hoch undas tuen sie mir eine Frau die niemand e wegen denen mehr hat an warum erleben sie dann nicht selber wie das ist wenn was hochkommt und die so ei geschrankt hält das wuerde mich mal intressen die die es auf mich gemacht haben das will ich mal. Wissen ich bestehe drauf alles nachzuholen und mein. Glücklich sein auch denn jetz bin ich dran Jesus soll die doch sowas haben un ich nicht schämen sollen die sich jemand e unnötig das Leben so. Kaputt zu machen wozu OK ihr habt es mit mir getan all. Die jahre Jesus ich bin echt enttäuscht darüber was sie mir antuen damit Jesus ich will nicht mehr gehindert werden jetz bin. Ich dran Jesus Schütze. Mich och... Jesus. Lass sowas nicht mehr. Durch 30 jahre haben sie mir. Es angetan bitte sag var Dazu Jesus ich. Finde es. Nicht OK schoen haben sie daran profitieren koennen OK dann mache ich es auch so warum sollen die mein leben so kaputt machen dürfen mich hindern sollen. Die doch selber gehindert werden mich mit dem. Satanischen packt binden. Sollen. Die doch selber wissen wie das ist mal angenommen man wuerde e mit Dene. Machen Satanischen packt die. Allt. Ligger in der Hand von dieser Person var. Ist das Jesus das ist suende var die machen. Jesus okej. Dann macht man es auch satanischen packt und. Dö. Kommen kein Schritt. Weiter man ist hellhörig und so das sie wenn sie raus gehen was hochkommt. Usw var sind es für Menschen Jesus bite Jesus. Ich bestehe drauf davon frei zu werden var muss man tuen. Ohne. Leid weil. Das wollen die das man. Leidet drehe den. Spiess um. JESUS ​​mach. Mich glücklich so das sie. Es nicht mehr schaffen nach dem. Var sie mir. angetan haben Jesus bitte lass es nicht so durchgehen was soll ich dafür tuen gibt es Beter die wissen. Wie man. Für sowas Beter diese. Feinde. Rauben einem. HÅLA. Frieden das ist Suende und alles. Andere als. GÖTTLICH Jesus die freuen sich so lange solange sie Macht haben über mich Jesus sie wollen mich kaputt machen warum. Tuen. Si e. Det är. JESUS ​​är mir. Alla likadana. Var die wollen ich will. Dann mein Recht auch warum. Immer die auf jeden Fall. Krig. Es das mit.
  Jesus ich be steh. Drauf. Diesen. Satanischen. Packt loszu werden. Innerlich ausserlich und jeder Schaden soll ersetzt werden Jesus die freuen. Sich. Nicht mehr. Ehm. Led sondern um. Meine. Freude werden sie. Alla. Leiden. Binde Dö. Genau så Jesus wie. Die mich gebunden haben ich besreh. Auf freiheit diesen. Satanischen packtes von…. Och…… Jesus vände sig. Wollen. Sollen die es. Doch sober spüren wie das ist warum. Immer bei mir. Öde r… Jesus mich loslassen und.. Wir brauchen. Så var. Inte Jesus. Bitte sag var. Dazu var ist deine. Meinung dazu. Rechne. Bitte allt. Sammanfattningsvis som jag vill ha det. Diese. Satanischen packt gemacht haben. Dann spürt es. Doch. Selber wie. Das ist

 14. Jesus ich wuensche mir das du mir die richtige Wortwahl gibst des Gebetes Jesus wie soll ich für das ganze Beten was auch hilft Jesus Jesus bitte lege mir jeden Tag die richtige Worte in den Mund wie ich beten soll bitte was wirkt und nicht zurückgeht wieder Jesus bitte hilf mir

 15. Mein Jesus ich will dich nur dich du siehst die feinde bitte Schütze mama. Och mich. Jesus auch untereinander Jesus bitte mach das alle. Feinde zu Schande. Kommen die unsere Freiheit missbrauchen und unsere Gefühle. Och allt. Andere Jesus bitte erhore Gebet und ersetze die Jahre. Und. Mach das alle. Feinde zur Schande. Kommen die mir mein. Leben trachten. Genom Eifersucht. Mich Zur. Sünde. Usw führen. Jesus bite. Binde mich Jesus mit. Der. Bindung. Des. Lebens und. Tös. Allt. Andere. Fallen Jesus bite kein. Schreit. Missbrauch oder sowas. Schutte mich vor allen boesen. Sachen. Wie. Krankheit eller. OP. Oder. Anderen. Schlimmen. Sachen. Dö. Mich Zerstören sollen. Mach. Meine. Gedanken. Und. Gefühle. Und. Biten. Nicht. Hellhörig. Jesus. Det dör. FEIDE. Davon. Var. Mitbekommen Jesus bite. Gib mir. Allt zurück. Var. Si e. Mir. Weg genommen haben. Jesus bite. Namn. Mir. Dö. Feinde. Weg Jesus die mir mein Leben auf. Boese Art und. Weise binden. Jesus. Bitte um. Eine. Profetie. Und. Mach die Feinde. Unter. Schutz. Jesus. Zu. Dir. Du weisst wenn. Ich meine. Jesus. Das. Sie jede Kraft verlieren gegen mich und mein Leben Jesus mach es. Endlich so wie ich. Es. Salvia. Jesus denn. Jeder Tag der vergeht. Verliere ich. Kan. Kraft Jesus und. Vervollständige mich. Jesus. Bitte. Sei så gut. Jesus. Bitte. Jesus. Schenke mir. Eine. Profetie. Bitte. Binde die Feinde von mir die mein. Leben. Ruinieren. Wie. Ziel. Einklang usw. Jesus. Allt. Var. I mir. Ist. Var. Diemfeinde.machen.nimm.es.raus.und.schutze mich. Så dass. Ich. Nicht mehr so ​​leben muss. Jesus bitte sei. Så. Mage. Ich. Stoppa. Es nicht mehr aus ersetze. Jeden. Schaden. Binde mich und. Mamma. Los. Von dieser. Konst. Feinde. Packt. Mach es. Jesus. Bitte ich. Will dich wie soll. Ich zu dir kommen wenn. Man. Mich Immer. Festhält. Jesus wie soll das gehen Jesus. Var passerad. Mit den Feinden Jesus. Das. Wuerde ich einmal. Wissen. Wollen. Genau mit denen. Dö es. Auf mich gemacht. Haben. Bitte lege mir deine. Worte und. Erhore Gebet duch mm. Wo.kann.ich... Jesus wenn die Feinde. Binden. Koennen Warum. Dann ich nicht unter. Schutz. Desgleichen Jesus. Warum. Dö omedelbart. Und. Nicht. Ich. Jesus. Ich. Bitte Jesu erhore. Gebetnund. Binde mich los. Jesus. Mach. Mich frei wer mich gebunden hatt. Der. Soll. Auch von mir. Gebunden. Werden. Jesus. Warum.durfen.die.und.ich.nicht Jesus ich erbitte das. Diemfeindenjeussn

 16. Jesus ich bitte dich so sehr liebe pastoren alle in dieser welt Gemeinde es muss doch jemand e. Geben bitte der mir helfen kan Jesus meine Angehörige habe mein leben kaputt gemacht geschadet usw jedes Recht weg genommen jeuss egal wer mir helfen kan in dieser Lage bitte dringend medium. auch sie frei machen. Sie ist komisch und andere Jesus bitte dem möchte ich all die Erbe Gutscheinen mein Leben ist wegen dieser Angehörigen. I Gefahr ich erldeide så viel bitte meiN.Fall ernst nehmem.jesus bitte jeden. Tag Weine ich Jesus wegen Dene Jesus bitte kein Tag vergeht wo. Ich nicht weine. Wegen diesen. Angehörigen Jesus jedem. Tag seit 30 Jahren bitte nimm. Ich bei Wort jeuss die wollen mir nichts Gutes bitte Schütze mich wer mir. Errettet bitte ich verspreche dem. Übergebe ich mein hab und gut bitt mein Glücklcih sein würde mir weg genommen bitte dringend um EIN medium der mir hilft oder Beter sowas bitte entgegen gesetz bitte Jesus nicht Warten bitte bring mich gross raus jeuss positive mit Schutz alles die haben immer über mich vunnet gesiegt ich und mein Frieden missbraucht alles Jesus die wollen gebunden unglücklich sehen bitte lass es nicht zu arbeite dagegen jeuss bitte Schütze mich vor allen Feinden bitte dass sie mir nicht mehr weg nehmen könne die. Haben mir viel geschadet jeuss bitte jemandder professionell ist Jesus bitte ich will das hab ud gut demjenigen schenken bitte beeile dich Jesus bitte warte nicht all. Zu lange die Feinde habe mich seit Jahren Jesus heiliger Geist bitte jetz hat mal Jesus Macht Jesus habe duacht bitte Jesus bitte sehe auch wie die mir geschadet haben und schaden bitte ich nehme mir jetz alles zurück das ist mir egal Jesus ich warum soll ich nicht all . Das machen koennen was andere machen JESUS ​​NEIN das geht nicht total die Lüge ihre Bindungen sollen auf die zurück fallen allen die mir gemacht haben dann fidne ich auch jemanden der es auf die. Macht Hauptsache die lassen. Mich mit. Jesus... Jesus so geht es nicht bitte mach was dagegen binde diese Menschen. Angehörige bitte und hilf mir durch dein. Geist die sind so gemein mit. Mir. Das kann ich immer noch nicht fassen wie gemein die. Sind. JESUS ​​KANN MAN SÅ GEMEIN SEIN. jesus bitte hilf mir. Jesus bite stop die bitte warum. Hindert. Du dör. Nicht das sie mir. Nicht mehr machen. Keonem das verstehe ich nicht Jesus ich will mein. Recht zuruck bitte Schütze much jeuss und drehe den. Spiess doch einfach mal. Um ich kann auch vor Augen lachen

 17. Jesus bitte hilf mir Jesus alles was die Feinde Angehörige gemacht haben bitte mch es zurück auf die warum immer soll ich so leben wozu bitte hilf mir durch jemanden oder Gebet Jesus bitte hilf mir Jesus bitte lass wissen wer mir helfen kann Jesus bitte sei so gut und lass wissen wer mir helfen kann bitte ich bin bereit was zu geben muss aber schnell sein Jesus so das sie jedes Vorhaben der Feinde stoppen koennen bitte Jesus sei so gut liebe Jesus bitte keine Verbindung mehr mit mir oder mama ei. Gehen Jesus bitte ihren Hass und boese Sachen koennen sie auf sich selber übertragen nicht mehr auf mich Jesus bitte sei. Så gut Jesus ich brauche Schutz und wenn die was machen dann mach es mit denen so da side mich I. Frieden lassen bitte Jesus

 18. Jesus ich will nur frei sein von deren boese Bindung wie kann man.auf jemanden. Der ein. Familjenmitglied är så gemein. Sein. Das verstehe ich. Nicht. Jesus
  Var sagst du dazu Jesus ist es nicht gemein. Så var?

 19. Jesus bitte hilf mir ich bin verflucht bitte jeuss alles leidet drunter Geist Seele Psyche usw Jesus bitte ich brauche hilfe der das ganze stoppt Jesus bitte ich will frei leben. Jetz bekommen die auch die Strafe alle. Die mich bestraft haben Jesus bitte binde diesen… Bitte nicht mehr auf mich Jesus ich verlange Respekt und alles. Andere ab jetz verlange ich Respekt. Bitte schicke mir ein. Starkes. Medium. Jetz der mir. Hilft. Bitte. Jesus Jesus ich. Lasse mir. Nichts mehr gefallen nur weil die mich verflucht haben komma. Ich. Nicht weiter ich. Bitte. Um. Hilfe. Jesus bite illa det. Dö Hilfe. Jesus säger så. Gut bite. Jesus

 20. Hallo Jesus ich brauche deine Hilfe Jesus Kürze Zusammenfassung ich stehe unter einer Bindung Vertrag ungerechterweise gefangen also kurz mein Onkel ist eine Ehe eingegangen mit einer Frau mit ihr hat er ein Vertrag er hat da nie geäußert wenn ich sie heirate dann habe all angehör zu dienen usw hat är inte steht in der Verantwortung mit ihr aber die hat es so gemacht das sie mit mir ebenfalls ein Vertrag ungerechter weise eingegangen ist und meint zu tun was sie will uns angst zu machen zu verhexen all. Sowas darauf hin habe ich meine Geschwister verloren un… Jesus ich find es nicht OK auch der vertrag mit einem. Aus ihrer Familjen är nicht richtig stattgefunden da wir uns vorher nie kannten också. Allt ein Unfug sie alle. Haben das recht bekommen mit mir. Und... Jahrelang zu spielen u gerecht zu behandlan lebensenergien zu missbrauchen usw så då jag och min Geschwister krank blivit en. Sind da es um. Erbe usw ging ich habe ebenfalls….. Och…. Verloren var ich ebenfalls ungerecht finde Jesus Kämpfe du fuer mich bite das diese Vertrag unterbrochen wird zwischen mir und dieser Frau und ihre Familie. Allt var sie mir. Angetan. Haben u gerecht meinetwegen. Schütze auch meine Arme. Kranke Mama. Die alt ist auch sie soll. Nicht leiden ich auch nicht und alles. Was sie mir angetan haben bitte ich zurück zu machen sie sollen gehindert werden warum ich sie ist ein vertrag mit. Meinem. Onkel eingegangen nicht mit mir sie haben alle. Auch. Inte in. Dem. Haus meines Vaters zu suchen. Das schenke. Ich enem. Armen Menschen gut herzigen Menschen deshalb Jesus warte nicht lange damit. Allt. Ihre Flüche die ungerechtfertigt sind haben. Si e. Alla. Till. Treffen nicht mich bite Jesus hilf mir. Diese Ungerechtigkeit aufzugeben es ist nicht meine Baustelle deshalb ich kann jemand helfen ja aber dass muss im vertrag stehen Jesus bitte ale. menschen Dö. mich. Gebunden haben das die anderen mich. Kaputt machen. Wegen Neid. Usw binde diesen. Vertrag auf diese Frau unter Schutz. Zu mir und meiner Familj. Darunter... Binde es bitte zuruck. Zu ihr und alle. Dö. Med. Gemacht. Haben da es ungerechtig ist das ist. Inte. Göttlich oder sonstwie nein. Jesus das geht. Nicht ich soll. Ein leben lang so leben krank. Även om. Ich kein Vertrag mit. Denen habe das ist. Så. Wie. A. Spel jemand der nicht.
  Tack
  Amen

 21. Jesus es soll ebenfalls keine weiteren Beschwerden an mir haften bleiben weil du so sagst dann bekommst du so das alles ist Rache und alles andere unterbrechen alles Jeuss das es keine Nachfolgen mehr hat schliesse diese Türen alle das diese Wesen nie mehr durchkommen Jesus der Vertraght zwischen mir und denen sondern zwischen mein Onkel und seiner Frau.
  Alles was da kommt bitte unterbrechen die haben mir so viel Leid angetan ich verlange fuer alles Schadensersatz fuer alles auch das sie mir meine Geschwister und… Und…. Und... Weg genommen haben so viel Schaden. Müssen. Die selber mal. Bekommen dannwissen sie wie das sist sowas zu haben Jesus bitte nimm. Jag Ernst

 22. hej jesus jag behöver din hjälp jesus i kort sammanfattning jag är under ett obligationskontrakt orättvist fängslad så kort sagt ingick min farbror ett äktenskap med en kvinna han har ett kontrakt med henne han sa aldrig om jag gifter mig med henne så har alla mina släktingar oss Han behöver inte tjäna etc. Han är ansvarig gentemot henne, men hon gjorde det på så sätt att hon också ingick ett orättvist kontrakt med mig och tänker göra vad hon vill för att skrämma oss för att förhäxa alla. Något sådant, jag förlorade mina syskon och... Jesus, jag tycker inte att det är okej, inte ens kontraktet med en. Från hennes familj hände inte riktigt eftersom vi aldrig kände varandra tidigare. Allt nonsens de alla. Fick det rätt med mig. Och...att leka och behandla rättvist i åratal, missbruka livsenergier osv, så att jag och mina syskon blev sjuka. Finns runt omkring. Arv, etc. Jag gick också….. Och…. förlorat vilket jag också finner orättvist Jesus snälla kämpa för mig att detta kontrakt bryts mellan mig och denna kvinna och hennes familj. allt du ger mig gjort. Gör du rättvis för min skull. Skydda mina armar också. sjuk mamma. Den gamla är också hon borde. Jag lider inte heller och allt. Det du har gjort mot mig ber jag dig att göra tillbaka De ska förhindras varför jag du är ett kontrakt med. Min. Farbror kom inte in med mig de har alla gjort. Också. Att inte titta i min fars hus. Det ger. jag en. fattiga människor godhjärtade människor därför väntar Jesus inte länge med det. Allt. Ha dina förbannelser som är obefogade. Hon. Allt. Till. Slå mig inte, snälla Jesus hjälp mig. att ge upp denna orättvisa det är inte mitt jobb så jag kan hjälpa någon ja men det måste stå i kontraktet Jesus please ale. Människor. De. Mig. De andra band mig. Bryt något. På grund av avundsjuka. Etc bind denna. Kontrakt på denna kvinna under skydd. till mig och min familj. Under... Snälla knyt tillbaka det. Till henne och alla. De. Med. Gjorde. Har eftersom det är orättvist alltså. Inte. Gudomligt eller på annat sätt nej. Jesus som går. Jag borde inte. Ett liv långt så lev sjuk. Även om. Jag har inget avtal med. Vem gjorde det. Såväl som. A. exempel någon som inte gör det. antar att någon inte har stulit och du påstår att han har det och binder honom med sjukdom och allt det otäcka som inte är lagligt eller så förlorar han allt och måste gå en väg som faktiskt inte är hans sätt, så u fara det är också med mig Jesus det är inte meningsfullt att mena be att du binder bort det från mig detta kontrakt som är berättigat mellan mig och dig... .Som jag sa, det är berättigat. Jag hade under de år som hon sa med sorg, kra kehir oss, vad som dyker upp hela tiden när jag sitter någonstans eller är jag alla snälla vet inte mer om mig, snälla be om skydd, jag vet inte vill vara ansvarig enligt dessa kontrakt eller måste lida också skydda mamma och andra jeuss snälla hjälp mig genom en pastorsbön att detta kontrakt också kommer att brytas i den osynliga synliga världen
  tack
  Amen

 23. Jesus i Jesu namn kraftfull bön snälla jag lider orsaken till att min riktiga far gått till Gud genom fiender i mitt familjeliv bindande svart magi snälla kära jeuss i ne. Av jesus min mormor min farfar snälla i namnet. Av. Jesus min. Härlig person. I. Min. Livet snälla Jesus förresten välsigna hela kyrkan och pastor snälla Gud välsigne er alla på Guds väg snälla hjälper mig vad som gjorde fienderna med mig i min. Familj och min riktiga syster och. Bror varför de gjorde det med mig kära jesus snälla skydda mig och min älskade mamma alla hälsopengar känsloliv snälla hjälper oss snälla min familjs fiender tar min. Frihet. Ut mitt liv ur mig. Käre Jesus i. Namnet. Av. Jesus och nu. Jag är. Ensam och. De stängde med hjälp av svart magi mitt liv åt alla håll, snälla skydda mig skydda min. Livet snälla jeuss pläder eprotecr min mor inga ondska ingen svart magi längre snälla de lider mig förresten käre jesus och. Ingen kan. Hjälp mig inte. Det är verkligen rätt kära jesus jag vill ha min frihet. Min. Harmoni min. Livet tillbaka. Käre Jesus snälla min. Liv. Är på. Din hand inte in. Handen på…. Jesus snälla skydda oss alla. Snälla kära jesus snälla hjälp mig ur. Allt. Snälla käre Jesus snälla finns det någon som kan hjälpa. Mig. Av alla kära. Jesus jag gör. Inte vill. Till. Har det eller det.. Saker vänligen av dem. Och. Deras saker på. Mig. Snälla hjälp mig. Ut Jesus. Hjälp. Ta reda på vad fienderna gjorde. Med. Oss kära jeuss I. Behöver hjälp. Av allt. Käre Jesus. Jag vill. Komma. Med dig i.y.harmoni och. Utan alla dessa svarta. Magiska saker tack. Käre Jesus. Hjälp mig. Ut. Av. Allt. Kära. Jesus. Snälla hjälp mig. Ut ur. Allt. Käre Jesus snälla hjälp. Mig. Av alla.
  Detta är orättvist tack. Hjälp. Mig. Av alla. Käre Jesus snälla. Skydda oss

 24. Käre pastor kära kyrka i hela världen Gud välsigne er alla snälla min. Problemet är att jag inte ser det av en annan person, det är så hemskt att jag är. Inte glad för hela min. Livets orsak till alla. Den svarta magin det är om någon tar ut min frihet och y livet allt kära Jesus i. Namnet. Av jesus behappy då har du ingen familj som. Mig. Då är du inte i samma sak. Situation att dina familjemedlemmar stängde alla. Ditt liv i. Alla riktningar känslomässiga ald. Allt detta så hemskt och. Säg hela ditt liv. Du kommer att lämnas in. På det här sättet. Är en skadad av allt käre Jesus. En skadad av alla. Kära jeuss på. Mig. Snälla hjälp. Jag av alla. Käre Jesus snälla var glad då du gör det. Inte ha det här som jag. Var glad då. Du är glad att du kan jobba du har pappa mamma du är i en Harmonie överhuvudtaget. Var glad då. Du är inte i det jag flyter gillar. Mig. Som ingen förstår dig. Nog kära Jesus snälla varför jag är det. I. Den här världen då har jag mycket. Av. Fiender att stoppa. Min. Livet i alla riktningar snälla käre Jesus var glad överhuvudtaget då vill du inte vilja för du är inte i. Inflytandet från någon svart magi intenloke mig tacka varje gång. Gud, då har du inget liv som jag sedan mer än 30 år du är inne på. Detta bindande tackar Gud varje gång för det jag är. Glad då jag ser människor som du inte är iny. Situation säger jag till. Dem. Tack gud varje gång du har nej. Det samma. Problem som. Jag tackar så mycket. Kan. Inte. Var med Jesus för jag är. Inte. Gratis jag inte vara glad för alla. Fienderna stoppar mig. Och manipulerade mig tack och lov att du inte är i samma sak. Situation som jag. Tack så mycket. Kära Jesu kära pastor Jag älskar så mycket men tack så mycket då är du inte med. Samma. Situation som jag. Kära. Jesus tack så mycket kära Jesus snälla jag gör det. Inte. Knwo. Hur. Min. Livet går vidare käre Jesus, du vet mina önskningar men vad fienderna gör. Min. Liv förstör snälla skydda min. Mamma. Och jag. Och. Min. Liv. Människor kära men vad är problemet. Av allt. De. Problem. Är. De är dåliga och. Vilja. Till. Tvinga mig. Olycklig. Detta är. Problemet käre Jesus
  Hjälp mig. Fader Jesus. Snälla detta. Person familj. Gör min. Livet för hon vill ha det. Att se mig. Olycklig. Till. Manipulerade min. Livet som hon vill snälla. Kära. Fader Jesus. Hjälp mig. Tack Gud. Då är du inte i samma sak. Situation som jag. Käre Jesus. Snälla hjälp mig. Av allt amen

 25. Jesus snälla jag älskar dig så mycket förresten av pastorns gud du vet. Allt. Fienderna som gjorde. Det med mig. Vad de vill. Är att se mig. Och mitt liv olyckligt men snälla fiender släpp mig snälla jag har ingen kraft för alla dessa saker. Du person du känner mitt liv till. Ha sönder. Det har gått upp sedan jag är. Yo. Ung jag vill. Studie. Och vill göra min. Livet är bra men vår svarta magi binder mig. Med trauma med dåliga saker men varför bara på mig. Jag gör. Inte förstå att jag nu inte har syster bror och far är det rätt vad du gör. Med mig är det rätt det överhuvudtaget de manipulerade sakerna. Jag gör. Inte. Förstår om jag känner till problemet. Men detta är ingen a. Problem att. Do. Detta på. Mig. IA är en kvinna och min. Kraft. Räcker för alla. Dessa onda saker kära Jesus snälla. En gång. Hörde mig och min. Röst och nej. Detta är orättvist, snälla mycket orättvist. Till. Lek med mig min. Livet med mitt jobb eller. Pengar eller kärlek eller allt käre Jesus snälla inte. Endast. Med mig. Snälla kära jeuss gör. Något skicka mig. Den verkliga. Bön eller. Somoen. Vem tar denna bindning. Ur mig. Lugn kära Jesus. Snälla inte med mig. Det de ser är mitt. Olycka och det gör de. Varje sak till. Se att snälla käre Jesus hjälp. Mig.

 26. Jesus snälla ge mitt liv tillbaka och gör mig. Happy ändrade allt tack så. Sluta. Fienderna snälla. Ändrade det. Så. Det är IA. Så. Glad snälla. Sluta. Fienderna förresten vad de gör. Inte se snälla Jesus. I. Denna värld. Jag vill. Till. Bli läkare. Och. Du vet. Ändrade det. Förresten dessa fiender tack. Skydda mig. Och. Min. Mamma. Med hjälpen. Av.. Jeuss tack. 30 år till. Än de tar. Min. Liv. Snälla hjälp mig. Av alla. Käre jesus. Jag önskar från. Hört att du gör. Min. Önskar. Komma. Sant kära jesus. De da aged e förresten varför jag. Gör. Inte. Komma. Sann. Min. Önskemål stoppa dem. Kära jesus stopp. Dem. Do. Inte. Klar med mig. Längre. Snälla käre Jesus snälla hjälp mig varför de. Göra. Det. Till. Mig. Varför kära Jesus. Snälla du. Göra. Min. Önskar. Komma. Sann. Utan detta orsakar fiender. Det. Är. Min. Rätt snälla. Till. Göra. Min. Livet i. Min. Vägbeskrivning tack. Snälla du. Käre gud vi spelar inte boll. Tycka om. Detta. Vi är människor. Människan där finns en människa precis där Gud. Hjälp mig. Vänligen ha dig. Dåliga drams. Har du. Bli blockerad och. Sluta. Jag vill. Att åren. Ersättning. Vid. Sätt. Av min. Önskar snälla detta. Är. Min. Rätt snälla inte. Med mig. Längre. Inte. Med min kärlek inte med min. Riktig.man eller. Mamma eller. Snälla du.

 27. Jesus jag behöver din hjälp av all min far jag är. Genom att vara fångad av detta folk i mina familjemedlemmar vet du vilken person som är där…. Och…… Och….. Käre Guds fader, de saknade mig och min familj för sig själva och vill se mig ledsen så det är därför de skickar negativa energi svarta magiska bud för allt som jag alltid är trött och sjuk och inte kommer fram de hämnas överhuvudtaget så att ett varför de tar ut min systerbror och leker med mig som jag spelar boll jag är ensam de vet det men de spelar och de säger att vi kan göra allt som ditt liv Co. E på övervåningen i alla riktningar vi har makten att göra det för dig, se när ta din brorsyster ur dig och så blir du ensam, snälla Jesus far det är så snälla låt mig känna din kraft till alla dem som tar min energi ur mig kära Fader jag behöver en person som hjälper mig utan att ha tagit mina pengar en massa eller ord, snälla när jag har en ge dem allt men nu måste det vara sluta med det här allt manipulerat all denna känsla livet enrgy de stoppar livet sedan jag är 16 du vet hur länge det är varför du inte stoppa dem genom att jag blir mitt energi liv tillbaka kära fader r Jesus i det här året lider så mycket varför de inte lider på samma sätt jag förstår inte allt snälla kära pappa hjälp mig jag vill studera så här men för deras stoppande saker blir jag. Jag kommer att gilla detta varje dag jag har det här och deras skratt jag kan inte göra någonting något jag tänker vad är då de alla som gjort det med mig blir samma saker för dem. Alla kära far jag är kvinnor och makt det är inte samma sak. Som en man käre Jesus snälla hjälp mig ur allt kära Jesus snälla hjälp mig ur allt snälla de gör mitt liv så farligt så dåligt för alla svarta magiska saker käre Jesus snälla
  Hjälp mig varför de gör det. Jag att bli kraften att ta mitt liv ur allt för att missa mig i alla riktningar är att rätt kära pappa jag älskar Jesus och min pappa så mycket och hjälpa alla som jag kan men inte så detta är en negativ bindning att göra någon till ett liv missuded att användas för dem själv OK vad är då. Jag gör samma sak för dem. Allt som är är att de skrattar har det bra varför jag har det här i många år och de är inte okej då förstår jag mig också i hur situationen jag är så många år och det här räcker inte de tar min systerbror ur mig deras är... Inte det här är från. Jesus far jag frågar dig genom människor. Vem gör. Ot vill att du är glad och binder dig med dåliga saker jag lämnar med att många år de stannar min väg min vägbeskrivning snälla detta är min fråga för alla de skadade jag kommer att göra samma sak med. Dem. Allt då vet de hur den hemska känslan är
  Till skydd för mig, min mamma och mitt livs människor kommer inte alla fram och de stoppar mig för att de vill ha det nej nej tnot med mig. Varför o ly med mig för de saker jag en m. En kvinnor eller vad Jesus hjälper till för detta fruktansvärda människor de har inte Gud i hörde de är dåliga men jag hoppas att. Allt. Av. Dem. De har samma. Bindande vad de gjort mot mig eller orthers de vet. Att hur hemskt är det då de är i min. Situation snälla inte bara med mig snälla detta är fruktansvärt de gör det på. Mig. Sedan jag är. 16bår till lång gör det inte. Ta. Det ur mig kära far nu är det deras tur. Allt. Inte med mig. Göra. Jag så. Glad så gratis gör allt. Mina önskemål kommer. Sant och nu. Det är vänt att göra. Med dem. Allt. Det samma. Av samma sak. Hur de hämnar de gör dåliga saker åh nej inte. Med mig. De tar min syster ur mig. Detta så nog far detta är nog de kan missuded och andra men inte jag. För alla dessa deprimerande saker snälla kära far men doktor att de gjorde med mig jag fångar mig livet tillbaka på samma sätt kära far detta så inte rättvist vad de gjorde med mig kära far snälla jag lider varje dag Varje år när de gjorde det för att vara snälla hjälp mig ur allt kära pappa och ge mig mitt leende igen mitt liv igen jag vill ha kära pappa för alla de skadade vad de har gjort jag vet vad som är planen. Men inte med mig. Mer mitt liv igen käre far snälla hjälp mig pappa hjälp mig pappa hjälp. Pappa skyddar mig min mamma. Men. För. Orättvisa som ehy lider andra människor eller gör deras karma till dem detta är inte förresten av Gud och de gör det till mig. Snälla pappa låt dig veta din makt överhuvudtaget kära pappa snälla låt det. Din kraft för denna orättvisa snälla hjälp mig ur alla kära far snälla hjälp. Mig av alla kära far snälla ge mig en profetie som denna kära far snälla mitt liv är mitt liv och jag vet inte vad som är bra Ort inte snälla de manipulerar inte utan dem. Själv snälla kära far hjälp mig ur all orättvisa vad de gjort mot mig varje gång käre far för deras svarta magi för alla är att allt förresten, nej det är inte bra, säg mig. Din kraft är starkare käre Jesus snälla sänd mig. Vissa e vänligen att. Hjälp mig av allt. Dessa. Saker snälla jag är iam fory själv de manipulerar mig inte förresten kära far snälla de tar min. Bror syster ur mig. Käre far och ta med mig. I. Den här fruktansvärda situationen käre far missade vad som är din. Planera med alla. Av dem. Låt mig. Vet käre far snälla låt mig veta käre far snälla allt för allt detta. Detta är inte en anledning att göra. Det. Soany år käre far snälla denna si. Inte. En anledning till att pappa leker med mig leker med dem. De binder mig. Att binda dem. Av samma sak. På ett sätt som de missade mig ställer jag mig utanför. Side missued mig. Tills de förstår. Att allt detta. Är. Inte. Gud plan de vill ha. Att se mig u. Glad att se dem. Du är glad och gör mig glad överhuvudtaget älskling. Fader snälla de tar. Min. Bror syster ut göra. Dem. Till. Dem. Även då. De vet hur är samma. Väg till. Lämna in. Den här situationen och det här är inte han planerar. Av de dåliga sakerna inte. För. Gud käre fader Jesus snälla hjälp mig ur allt snälla kära. Jesus snälla öppna. Mina dörrar de är stängda ta alla svarta magiska saker ut vad de har gjort låt mig. Komma. In.y.harmonie rena livet med dig kära far och inte manipulera mig. I. Detta eller. Den riktningen gör jag. Inte. Har inne. Utanför blacagic de gjort gjort med dem. Det samma. Kära pappa Tipp. De vet. Hur är det att. Lämna med. Det här är så. alla år vad du inte är din din lebae i. En annan energi av alla kära far detta är inte rätt att göra. Med dem. Allt. Käre far, y stoppa min. Plan eller liv gör det till. Dem. Allt. Varför bara med mig. Varje gång. Med mig gör jag. Förstår inte det kära far snälla hjälp. Mig.

 28. Jesus jag behöver en. Prophetie snälla jag vill. Vet om det. Kommer att vara eller. Inte. Jesus. Snälla du. Hjälp. Mig. Ut ur. Allt jag. Vill. Känna till. Allt käre Jesus

 29. Jesus snälla, problemet är att inom mig finns livsenergin och denna livsenergi bryter ut ur några av medlemmarna för att använda den för att tjäna på. Sig Jesus så vinsten är att manipulera mig i själen och detta för att stoppa att Jesus förresten varför detta är dåliga människor och vad är deras önskan att skada någon för. Vinst käre Jesus är den rätta Jesus jag vill ha. Att studera de slutar att genom att binda jag vill göra. Min. Livet bättre. I Jesu namn. De slutar att det inte är det. Bra jess I. Behöver hjälp just nu. Av alla snälla inte. Att stanna. Mig. Stoppa dem. Allt. Snälla du. Genom skyddet till mig. Mamma. Och min
  … Snälla du. Jesus Till.now.thr dåliga människor vinner om mig eller. Orhter till. Hört hur hemskt är mitt liv de är glada då så. De gör. Är förresten bindande fruktansvärd en. Tid min fråga är hur är då orthers göra. Dem. Det samma. Detta är så. Galen men i. Familjen måste vara kärleken inte det dåliga tillsammans kära jesus frågan hur kan. Jag.ser.denna person. Olycklig eller. Tycka om. Detta eller. Sluta. Deras liv. I. Varje riktning käre Jesus innan det blir mer fruktansvärt. Snälla hjälp. Mig. Jag har ingen makt. Nog kära Jesus det här är. För. Mig. A. Hemskt liv. Vad. De. Fiender klara. Vidja. Men.y.fråga. Är vad som hände med. Dem. Allt. Varför de. Klart med.e.eller.deras bindande bara mig. Käre Jesus snälla. Hjälp mig. Av alla mina. Jesus jag behöver din. Hjälp. Just nu käre Jesus
  Snälla du. Inte. Stoppa mig. Snälla du. Jag är. Deras riktning I. Kom. I. Min. Frihet tack

 30. Jesus snälla jag berätta min situation första första skyddet för mig och mamma snälla fienderna i min familjemedlemmar som vet vilka de är jag vet inte varför de klarar det men för mig är det för svårt att lämna med mer energi inom mig för att stoppa mitt liv i alla riktningar först käre Jesus snälla problemet. Tror jag att de ser mig glad, väldigt glad så det är därför de binder mig kära Jesus och de vet varje gång vi vinner om det eller det andra folket så att vi kan göra detta bindande till det eller det andra och vi vinner. Handla om. Dem. Allt så vad de gjorde treadet me u fair und not good for all of the time käre Jesus jag vill studera de stoppar mitt liv och y gör så många dåliga saker i skyddet tån. Andy mamma. Käre Jesus vad du tycker. Om detta folk först vet de att jag inte vinner de vinner den här situationen men VAD du säger att det är rättvist VAD de gjorde min fråga är när. De gör det på mig varför de inte har samma bindning jag sida av dem också eller utanför då. De vet hur hemska de är. För mig är det ingen anledning att göra det för en kvinna som vill studera och. Fienderna stoppar det och allt. Av. Dem. Jag behöver din brygga Jesus som du säger allt om. Denna familj medlemmar och vad är din anledning till alla. Av den käre Jesus mde stoppa mig kära jeuss öppna alla dörrar som är stoppa mig och ge mig allt vad jag vill ha mot alla fiender som vill se mig lycklig gör mig så glad att de binder mig. Bindande dem käre Jesus varför för de gör det på mig. Och låt mig inte gå vad är problemet. Alltid med mig gör jag. Inte förstå att alla käre Jesus kan jag veta att alla kära jesus snälla vad är problemet. Med mig allt räcker det inte vad de gjorde med oss ​​käre Jesus snälla hjälp mig med alla dessa människor och de tror att de är vinnaren jeuss var är vinnaren snälla säg till inte med mig och mitt liv människor mamma. Och andra snälla inte med mitt liv mer snälla käre jesus snälla snälla Jesus gör. Allt motsatsen till dem. Vad de vill. Att se gör mig glad gör att denna bindning kommer. Ut ur mig och jag kommer. Iny. Frihet och deras grej samsas aldrig. E. Tillbaka och gör mig så. Glada så glada att de blir….. Käre Jesus snälla det här. Önska kan du göra. Denna önskan kom. Sant kära Jesus, snälla skydda mig och min mamma. Snälla käre Jesus snälla hjälp mig ur alla kära jeussar som alla fiender i. Min. Familjemedlemmar har ingen chans att. Do. Negativa saker med mig käre Jesus snälla aldrig med mig kära jeuss först måste de komma. I min. Situation och sedan kan vi prata och sedan snälla kära jeuss, stoppa mig inte snälla. Göra. Mig. Så lycklig innan alla år snälla gör. Det mot mina fiender tack nej. Chans att. Dem. Allt. Snälla Jesus gör det. Inte än att ge mig. Rätten att göra det kära Jesus

 31. Jesus snälla hjälp mig ur alla fiender gör en. Många dåliga saker snälla jeuss gör mig så glad innan och skydda mig och min mamma. Och gör hon glad också att fienderna har n. Fick chans förändrat situationen vänligen gör. Mig. Så. Glad göra. Mig glad bindande och skyddade mig. För. Alla käre Jesus för alla. Året. Jesus inte. Endast. Med mig käre Jesus snälla hjälp. Mig. Snälla gör. Mig. Glad för alla. Käre Jesus snälla. I. Behöver positiv bindning för var glad för alla käre Jesus snälla Jesus hjälp mig snälla käre Jesus snälla käre Jesus hjälp mig. Ut snälla käre Jesus snälla käre Jesus gör motsatsen till alla. Vad de vill se med mig då. De ser min. Misslyckat fabrikat. Mig. Framgångsrik så här käre Jesus det starka kära jeuss inte med mig. Eller. Min. Mamma. Kära. Jesus snälla gör oss glada för alla. Av ditt liv gör. Inte. Göra. Allt. Den negativa manipulationen i mig. Kära jeuss snälla för alla. Snälla hjälp mig. Jesus snälla hjälp mig Jesus snälla hjälp. Jag Jesus snälla hjälp mig. Jesus snälla hjälp mig. Jesus snälla hjälp mig. Jesus för alla. Snälla du

 32. Modlite sa za pokoj v mojom dome aby vsetko zlo zmizlo aby som mala pokoj lasku vieru a nadej za zdravie mna manzela amojich deti acelu moju rodinu za pokoj lasku stastie a porozumenie abi sme sa. Z mojov rodinov tak milovaly ako nas miluje nas pan jezis kristus Amen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.