Mirakelbön som fungerar omedelbart

13
3649

Idag kommer vi att hantera mirakelbön som fungerar omedelbart. Om du är en regelbunden läsare av vår bönguide kanske du har märkt att vi är ganska angelägna om mirakelböner nyligen; detta beror på att Gud har lovat att göra sina under i människors liv. Jag ser människor flytta från punkt noll till punkthjälte. Gud har lovat att höja människor, den utmanande situation som du tror kommer att göra slut på ditt liv, Gud kommer igenom, och hans ande kommer att vrida de underverk du aldrig föreställer dig. Det är därför Gud har uppmanat oss att skriva flera bönehandböcker om ett mirakel eftersom det här är en tid för ett mirakel att hända.
Vad är den situationen som du nästan har gett upp hoppet om att inte tänka att något kan rädda dig från denna närmande katastrof? Gud är redo att rädda dig.

Hans högra räddningsstyrka är mycket på jobbet. Jag ser Gud vända situationer. Jag föreskriver att bland de människor som kommer att bära vittnesbörd genom denna bönledare, ska du vara en av dem i Jesu namn.
I denna bönguide kommer vi att använda mer av Guds ord. Skriften fick oss att förstå att himmel och jord kommer att passera, men inget av Guds ord kommer att gå utan att uppfylla det syfte för vilket det har skickats. Det är klokt att använda Guds ord när vi ber om att ett mirakel ska hända nu. När vi använder Guds ord, driver vi Gud att arbeta via hans ord.

Skriften fick oss att förstå att Gud hedrar sitt ord ännu mer än hans namn. Har du glömt bibelversen som säger att han inte är en man som ljuger, och att han inte är människosonen att omvända sig? Gud lovade oss god hälsa. Skriften säger att Kristus har utsett sig för alla våra svagheter och han har läkt alla våra sjukdomar. Så när du är sjuk och du vill ha ett mirakel, är det bästa med Guds ord. Jag ber att när du börjar använda den här bönehandboken för att lära dig att be för ett omedelbart mirakel, förordar jag att ditt liv inte kommer att vara kort för ett mirakel i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

Mirakelbön som fungerar omedelbart för läkning

Ty skrifterna säger i Jeremia 3:22 Mina efterföljande barn, säger Herren, "kom tillbaka till mig, och jag kommer att läka era hjärtan.
Herre, enligt ordet i denna skrift, har jag kommit tillbaka till dig för läkning, ja, synden har tagit en kraftig vändning mot mig, men din nåd är fortfarande stor. Du sa att jag skulle återvända till dig och du kommer att läka mig. Fader Herre, jag föreskriver dina läkningar över mig i Jesu namn. Skriften fick mig att förstå att Kristus var genomborrad för våra överträdelser; han krossades för våra missgärningar; straffet som gav oss fred var på honom, och genom hans sår är vi botade. Herre Jesus, genom dina sår föreskriver jag en omedelbar läkning av mig själv i Jesu namn.

Mirakelbön som fungerar omedelbart för förbannelse

Ty det har skrivits att Kristus har blivit en förbannelse för oss, för förbannad är den som hängs på trädet. Fader Herre, jag bryter varje förbannelsens ok över mitt liv. Jag står på styrkan i ditt ord som säger att du har varit en förbannelse för oss. Det betyder att du har blivit förbannad så att jag kan bli fri från förbannelsen. På grund av ditt ord frigör jag mig från förbannelsen i Jesu namn. Herre Gud, du är den stora monarken om Isreal, du är den Gud som håller ditt förbund. Du ingick ett nytt förbund för oss genom Kristi blod. Jag nycklar in i det nya förbund som kommer med Jesu blod, och i kraft av det blodet frigör jag mig från varje generationens förbannelse i Jesu namn. Genom smörjelsen skall varje ok förstöras. Varje förbannelse som har vägrat att släppa mig, föreskriver jag att genom smörjning av Kristus förstörs sådana bojor i Jesu namn.

Mirakelbön som fungerar omedelbart för ekonomiskt genombrott

28 Mosebok 11: 12–XNUMX 
”Och Herren ska göra dig rikligt med gods, i frukten på din kropp och i frukten på dina boskap och i din jordfrukt, i det land som Herren svor dina fäder att ge dig.” Herre, du har lovat att göra mig rik på varor, jag förordnar att du öppnar rikedomsporten för mig i Jesu namn. Fader, angående mitt arbete, jag förstör alla former av slukare och kankerorm som äter upp min vinst, jag kallar Guds eld på dem i Jesu namn. Ditt ord lovade att du skulle välsigna landet angående mig, och du kommer att låta det ge frukt för mig. Fader Herre, jag föreskriver att allt jag lägger min hand på hädanefter ska lyckas i Jesu namn.

Mirakelbön som fungerar omedelbart för säker leverans

23 Mosebok 26:XNUMX Ingenting ska kasta sina ungar eller vara oförskämda i ditt land; antalet dina dagar kommer jag att uppfylla. Fader Herre, jag står på uttalandet av ditt ord och lovar att det inte ska vara karg i landet. Jag ber att du får min fru / syster att föda utan stress i Jesu namn. Jag uppmanar ärkeänglarna av Herren som ansvarar för förlossningen att ta ansvar för min fru / syster, varhelst fienden har bundit frukten av hennes livmoder för att få oss att sörja, jag förordar att Guds allsmäktige eld går henne fri i Jesu namn. Jag föreskriver att hon just nu får sin befrielse i Jesu namn.

 


tidigare artikelBön för min dotter att återvända hem
nästa artikelBedtime Bed för barn
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

13 KOMMENTARER

  1. Lägg detta på altaret tack. Fader Gud, jag älskar dig och tackar dig för att din nåd är tillräcklig i mina svagheter. Ditt ord säger att striden tillhör dig inte jag herre. Du vet alla saker och du vet att jag har väntat och litat på ditt ord. Du vet herre min ram är damm, du känner mitt hjärta. Ditt ord säger att du har stor kärlek till mig och när jag är trolös är du fortfarande trogen.
    Var trogen mot min herre eftersom jag erkänner ditt namn och är en förbundsdotter. Du säger ditt ord du hedrar över ditt namn Jesus. Ändra min berättelse för god herre så att jag kan vittna om hur du gjorde det för mig och min familj. Visa dig mäktig i mitt liv. Tack Gud
    I Jesus namn älskar du herre ..

  2. Jag älskar dessa bönpunkter, det stärker mig dag för dag. Tack från författarna. Johnsonga Songwe Mulenga. Från zambia

  3. Kan jag be för att vara lång (175 cm lång) ... och långt ansikte och vara vacker jag vet att Gud kan göra det jag ber många gånger men det fungerar inte varför ????

  4. Panie blogoslaw mnie i.mym.dziecia, aby wyszły z nałogów, mnie daj łaskę uzdrowienia, i wyjścia z długów, dobrą pracę blogoslaw Jezu Amen

  5. Panie pomóż bym wyszła z długów och moje dzieci z nałogów, żebym miała prace i szczęśliwa rodzinę Amen

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.