Krigsböner för att förstöra fiendens planer

8
4013

Idag kommer vi att hantera krigsböner för att förstöra fiendens planer. Fienden vilar aldrig, mestadels när en man har bestämt sig för att fortsätta syftet med sin existens. Jacob hade aldrig problem i livet förrän han började sträva efter att bli stor som han har varit avsedd att vara. Joseph har aldrig några problem i livet förrän han började drömma där Gud visade honom en uppenbarelse om vem han ska bli.
Det är värt att notera att precis som Gud har planer för våra liv, har fienderna också en plan för våra liv. Det är nu vårt görande eller ånger som kommer att förstöra fiendens verk över våra liv.

Fienden lyckades i Samsons liv. Samsons styrka blev värdelös efter att fienden fick honom. Han har blivit varnad att inte gifta sig från ett främmande land, en gemenskap av människor som inte tjänar den heliga Isreal, han tog Delila från dem och det ledde till hans fall. Jag föreskriver att den som fienden har iscensatt att komma in i ditt liv vid en tidpunkt för att förstöra dig, jag förordar att den högsta elden kommer att bränna en sådan person i Jesu namn. Varje fel man eller kvinna som fienden har planerat för dig, må Gud orsaka en gudomlig åtskillnad mellan dig och den personen.

På samma sätt, som Gud har utformat sina planer för Josef, så utformade också fienden sina planer. Joseph var avsedd att bli stor. Han var avsedd att leda Isreals barn ut ur. Under tiden har fienden också sina planer för Joseph. Hans bröder föll till fiendens perfekta bild och de användes mot honom för att se till att Guds planer angående honom besegrades. Jag ber att genom barmhärtighet från de högsta ska varje fiendes agenda för att förstöra Guds syfte för ditt liv förstöras idag i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Fienden planerade att Josef skulle dödas, men Gud räddade honom. Fienden gjorde också föreskrifter för hur Josef skulle offra sitt öde på omoraliska altaret med sin herres hustru. Ändå hjälpte Gud också Josef att övervinna fiendens plan, genom barmhärtighet från den högsta, må Gud förstöra fiendernas planer för ditt liv.
Se till att du studerar den här böneguiden och ber alla bönerna i den. När du börjar använda den här guiden, må Gud avslöja fiendens planer för dig i Jesu namn.

Bön poäng:

Fader Herre, jag kommer före dig denna dag, jag behöver din hjälp Herre Jesus, jag behöver din makt över mina fiender. De som har lovat att jag aldrig kommer att uppgå till något i livet, den vars planer och agenda för mitt liv är för förstörelse, jag ber att du kommer att förstöra deras planer över mitt liv i Jesu namn.

Herre Gud, jag ber att genom ditt barmhärtighet kommer ditt råd ensam att stå i mitt liv. Varje annan och dagordning för de onda över min är spridd av eld. Jag uppmanar den högstes eld att gå ner i fiendernas läger och bränna dem till aska i Jesu namn.

Fader Herre, jag ber om att ärkeänglarna kommer att falla kraftigt ner till fiendernas territorium och förstöra deras dagordning för mitt liv i Jesu namn. Herre, jag vill att du ska sprida mina fienders språk. Jag ber att du kommer att få en stor splittring att bryta ut i deras mitt och att du ska få dem att förstöra sig själva i Jesu namn.

Jag föreskriver att sanningens ande och gudomlighetens anda från tron ​​för Isreals heliga kommer att falla ner över mig i Jesu namn. Jag ber att Guds heliga ande ska börja vägleda mig på alla mina vägar. Jag ber att du inte ska täcka fiendernas hemlighet över mitt liv. Jag ber att du alltid kommer att avslöja deras planer över mitt liv i Jesu namn.

Herre Jesus, jag ber att du genom din död och uppståndelse inte låter min fiende segra över mig. Jag ber att du på alla sätt och alla förgreningar ska ge mig seger över mina fiender. Låt dem inte glädja sig över mig. Var och en av deras planer avslöjas för mig i Jesu namn. För skrifterna säger att Herrens hemlighet är med dem som fruktar honom, jag ber att ni ska avslöja hemligheten för mörka platser för mig i Jesu namn.

Herre Gud, precis som du hjälpte Josef att fly från alla fiender och listighet under hans liv, precis som du tar honom från nollpunkten till hjältens punkt, ber jag att du hjälper mig att övervinna mina fienders fälla i Jesu namn.

Jag ber att den högstes eld ska gå just nu, för i skrifterna står att elden ska gå inför Herrens armé och förtära hans fiender. Jag ber om att elden hos den högsta Gud innan och förstör alla mina fiender. Alla onda seare som ser en mans öde redan före manifestationens tid, ber jag att du ska ta bort deras sevärdheter i Jesu namn.

Jag bestämmer med kraften från den högsta, varje känsla av medvetande från mina fiender tas bort i Jesu namn. Jag ber att du får mina fiender att bli blinda för min skull. Jag föreskriver med kraft i Jesu namn, du kommer att få mina fiender att bli döva över min sak i Jesu namn. Var och en av deras planer och dagordning över mitt liv avbryts i Jesu namn.

 


8 KOMMENTARER

  1. Oro para que mis enemigos complotados en destruirme para que no se cumpla el diseño que Dios tiene para mi vida y que quieren despojarme de mi herencia, dejarme en la calle sean alejados y consumidos por el fuego de Dios. Que el Señor Jesús me de victoria sobre ellos destruyendo todo complot robador de herencia y de destrucción de mi carrera profesional y de mi persona. Amen

  2. Herre hjälp mig att förstöra alla mina fiender från denna verklighet genom kraften från den högsta Gud, låt dem förstöras inför mig och låt dem skaka av rädsla inför mig och mina ögon låt min styrka och mina färdigheter alltid vara tio gånger större än det är skicka mig vacker kvinna som tjänar dig tjänar mig och behaga mig för alltid i Jesus namn ber jag och i Jesus namn ska det göras. Amen jag tackar dig nu för att du vet att det är klart. Amen AMEN AMEN LOVAR Gud i högsta tack Gud

  3. God morgon
    Jag vill göra en bönförfrågan. var skolchef i Pretoria. Jag är för närvarande arbetslös eftersom jag gick in i lastbilsföretag och Covid förstörde vår verksamhet. En man vid namn Yamkela Kiviet hyrde min superlänk-lastbil kontrakterade att betala R140 000 per månad och R140 000 för att deponeras i förskott. Vi tecknade ett kontrakt och han tog min lastbil. En vecka gick och varje gång jag ringde till honom sa han att jag betalar dig idag. på lördag använde jag tracker och följde lastbilen till Pretoria. Jag träffade föraren som verkade skakad. Han sa att han väntade på betalning från Yamkela också. Jag insåg att den andra trailern saknades. Jag frågade honom var min släpvagn var och han sa att den tog eld. Jag var förkrossad. Jag ringde Yamkela och han lovade att betala mig och fixa min trailer också. Jag har fortfarande inte fått betalt idag. Alla försök att pröva honom är fruktlösa eftersom han inte finns någonstans. Han lämnade mig och min familj fattiga. Jag behöver dina förbön för en väg ut ur denna situation. Jag inser att djävulen arbetar genom honom och andra som honom i mitt liv och företag. Jag vill visa dem kraften från Gud och Jesus Kristus i mitt liv idag. Hjälp mig att göra det här snälla.
    Thabo

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här