Bön för mirakel just nu

2
16382

Idag kommer vi att hantera en bön om ett mirakel just nu. Vem vill inte ha ett mirakel? Speciellt den spontana? Den typ av mirakel som kommer att hända vid rätt tidpunkt när det borde. Om du kommer ihåg de tre hebreerna, Shadrach Meshach och Abednego, när de stod framför kungen helt enkelt för att de inte skulle böja sig, beordrades de att kastas i den brinnande ugnen, resten av den berättelsen är känd historia.

Bön för ett mirakel just nu är en bönguide för dem som dör i behov av ett mirakel för att hända. Om Gud inte hade tillåtit att ett mirakel skulle hända direkt, skulle de tre hebreerna ha dödats i den brinnande ugnen och de dör. Det skulle ha fört hån mot Guds namn. Det finns vissa situationer i våra liv som allt vi behöver är ett spontant mirakel, och det är därför denna bönfixie är nödvändig. Jag förordar med himmelens myndighet att när du börjar använda den här guiden kommer det mirakel du har väntat på att ske just nu i Jesu namn.

Ta till exempel en kvinna som har varit i förlossning i flera dagar, och hon ska rullas in i teatern för att gå under kniven, ett ögonblickligt mirakel kan få henne att leverera lätt utan att gå under kniven. Jag föreskriver med himmelens myndighet, varhelst fienden har bundit dig för slakt, jag förordar att Guds kraft ska gå dit och befria dig i Jesu namn. I varje som du skulle skämmas om ett mirakel inte händer, förordar jag att ett mirakel börjar hända för dig just nu i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Du behöver inte vänta till sista minuten innan du ropar på ett mirakel, Gud är redo att rädda sitt folk från skam och smälek. Allt du behöver göra är att ta det till honom i böner. Kanske är du på väg att vara avskedad från jobbet, eller så tappar du en av dina nära släktingar till den sjukdomen eller sjukdomen som har orenat all medicinsk vård, vet att det finns en stor läkare som alltid är redo att läka alla slags sjukdomar. Allt du behöver göra är att prata med honom, och det är vad den här bönen hjälper dig att uppnå. Jag ber att Gud ska svara på din bön i Jesu namn.


Bön poäng

Fader Herre, jag har kommit till en punkt i mitt liv att allt mitt hopp och min förväntan är på dig. Och om du inte gör det kommer jag att dö Herre. Jag ber att du ska besvara min bön uppifrån, du ska vara barmhärtig över mig och ge lyssnande hör till mina böners röst.

Lord Jesus, jag ber om det rättsfall jag har dragits in i. I morgon är det dom, och du ensam vittnar om att jag inte gjorde vad jag anklagades och anklagades för. Men som det är nu är alla odds mot mig, men jag tror starkt på det mirakel du kommer att göra. Fader i himlen, genom din nåd, ber jag att du rättfärdigar mig i Jesu namn. Herre, låt inte ditt namn bli ett hån. Jag ber att du uppstår och gör det som bara kan göra i Jesu namn.

Fader Lord, jag ber om ett ögonblicks mirakel över min fru / systers liv, hon har varit i arbetsrummet i timmar och dagar, och nu verkar allt hopp som är kvar för henne att gå under kniven. Läkarna har förberett henne för att bli rullad in för en operation, men Jesus, jag tror starkt på vad du kan göra. Jag ber att du sträcker händerna på henne just nu i Jesu namn. Du är den gudomliga läkaren som behandlar på ett sätt som går bortom en dödlig mans förståelse. Jag ber att du, med din kraft, kommer att röra vid henne just nu i Jesu namn. Barnet i hennes livmoder är en gåva från dig, Jesus. Jag ber att genom din barmhärtighet ska du ge henne en smidig leverans i Jesu namn.

Lord Jesus, jag kommer att möta panelen imorgon över ett misstänkt problem med bedrägerier på mitt kontor. Fader, du vet att jag inte har något att göra med det, men eftersom det är mitt kontor har jag hållits ansvarig för det. Om detta skulle fortsätta kommer jag inte bara att förlora mitt jobb, och jag kan också få fängelse. Jag ber att du i natt stiger upp i din kraft och får underverk att hända innan daggry. Jag ber att ni ska avslöja de onda, jag ber att ni ska avslöja varje man och kvinna bakom detta förskingring. Herre avslöja dem och ge mig rätt i Jesu namn.

Fader Lord, jag är trött på min epileptiska ekonomi. Jag ber att du ska göra försörjningar för mig i Jesu namn. För det har skrivits att Gud kommer att tillgodose alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Kristus Jesus, jag föreskriver genom de högstas barmhärtighet att du tillgodoser alla mina behov i Jesu namn. Jag föreskriver att ett omedelbart mirakel som kommer att höja mitt ekonomiska liv från punkt noll till miljarder. Jag ber att det händer just nu i Jesu namn.

Herre Gud, jag ber att du ska ansluta mig till män och kvinnor med avsikt, män och kvinnor av ödet, de människor som får mig att växa i alla förgreningar. De män och kvinnor som mitt liv behöver gå smidigt. Jag ber att du ska ansluta mig till dem i Jesu namn. Jag föreskriver att ett omedelbart mirakel händer om allt som berör mitt liv i Jesu namn. Där mitt liv inte behöver något annat än ett mirakel, ber jag att detta mirakel uppstår för mig i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBedtime Bed för barn
nästa artikelKrigsböner för att förstöra fiendens planer
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

  1. Bra. Dag pastor broder Kenya Coates är på sjukhuset med en sväljande hjärna i en ventilator läkaren beslutar att till ikväll om han inte har något svar kommer han att stängas av ventilatorn jag tror på kraften

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.