Bön för min dotter att återvända hem

0
26750

Idag kommer vi att behandla en bön för min dotter att återvända hem. Djävulen har hittat sig i många unga flickors hjärtan idag, och du kommer att bli förvånad över de fruktansvärda saker de gör. Vissa av dem kommer bara att fly från föräldrarnas hus utan föregående meddelande. Roligt, när något som detta händer är trycket alltid på mamman eftersom ett av de afrikanska ordspråken säger att när ett barn är bra är det för fadern, och när ett barn är dåligt är det för mamman.

Denna bönehandbok med titeln bön för min dotter att återvända kommer att förändra ditt kvinnliga barns hjärta och föra dem tillbaka hem. Gud är redo att befria din dotter från den onda makt som har kommit för att besitta henne och få henne att tappa huset. Så sent som förra månaden gick nyheterna om en ung dam som kidnappades i Benin Nigeria, Västafrika. Familjen till den här unga damen tog till olika medieplattformar, både traditionella och nya medier, för att tillkännage sitt försvunna barn. De spenderade hundratusentals på tv- och radioannonser i hela Nigeria. Flera dagar därefter återvände damen säkert hem, bara för att upptäcka att hon hade gått med sin hemliga pojkvän.

I dag kommer Herren att rädda din dotter från den onda ande som har skickats ut av djävulen för att äga ett kvinnligt barn som har en utmärkt potential. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att Guds händer kommer att föra tillbaka din dotter på ett säkert sätt i Jesu namn. Du kommer ihåg historien om den saknade yxan. Yxan lånades för att hugga ner ett träd som skulle användas för att bygga en hydda. Plötsligt föll yxan i floden och de tappar ur sikte. Det tog Guds kraft att återföra den förlorade yxan. Samma kraft kommer att föra tillbaka din dotter. Jag föreskriver att Guds ande som livar upp den dödliga kroppen kommer att gå just nu och beröra din dotters hjärta var hon än befinner sig just nu.


Ny bok av pastor Ikechukwu. 
Finns nu på amazon

När du börjar använda denna bönguide föreskriver jag att din dotter inte kommer att ha sinnesfrid förrän hon återvänder hem i Jesu namn. Och om hon hade kidnappats, uppmanar jag Jehovas ande att gå fram och söka efter henne, låt Guds ande låta krig ske i hennes bortförares läger och låt henne vara fri i Jesu namn.

Bön poäng:

Herre Jesus, jag kommer till dig idag om livet för min dotter, som har försvunnit i några dagar nu. Jag ber att du genom din barmhärtighet hjälper till att få henne tillbaka hem på ett friskt och gott sätt. Jag föreskriver att Herrens ängel ska gå ut och vägleda henne, de kommer att skydda henne var hon än befinner sig så att hon inte skadas, låt en ljusstråle lysa upp hennes del, och med din kraft kommer du att föra hennes hem säkert i Jesu namn.

Jag föreskriver Herre Jesus, Bibeln säger förklara en sak, och den ska fastställas. Jag föreskriver med himmelens myndighet att min dotter är befriad från den onda ande som har unga flickors liv. Den onda anden som får dem att lyda sina föräldrar, den onda anden som tar över deras liv och riktar dem på saker att göra. Den demoniska anden som ger dem modet att fly från huset en känsla av ånger, jag förstör en sådan ande genom den heliga andens eld.

Herre Jesus, jag vill att du ska dominera hjärtat på min dotter var hon än befinner sig just nu. Precis som kungen inte kunde sova på grund av Modecai, precis som kungen inte kunde sova på grund av Daniel. Jag ber att du får hennes hjärta att vara orolig. Varhelst hon befinner sig på den här planetytan ber jag att du tar bort hennes sinnesfrid, gör att hennes sinne störs och låter henne bli hemlängtad i Jesu namn. Herre, låt henne inte vila förrän hon återvänder hem i Jesu namn.

Fader Herre, kraften som söker och för fram den förlorade yxan, jag föreskriver att anden ska gå fram och leta efter min dotter. Jehovas ljus bör lysa fram och föra ut henne. Herre Gud, jag är så förstörd att mitt hjärta är trött. Jag ber att genom din barmhärtighet ska du förlåta hennes synd och föra henne hem i hälsosamhet i Jesu namn.

Herre Jesus, jag ber att du får ett krig att inträffa i lägret för den som har bortfört min dotter och till dess att hon släpps, låt dem inte ha sinnesfrid. Jag föreskriver att du genom den högstas kraft ska ta tillbaka min dotter i Jesu namn.

Herre Jesus, du är återhämtarens mästare. Ingenting går någonsin förlorat där du är. Jag ödmjukar mig inför dig idag. Jag ber att du skyddar henne vart hon än har tagits. Jag ber att du får deras kidnappare att sova av. Du kommer att få dem att tappa vakt och orsaka min dotters frihet i Jesu namn.

Herre Jesus, låt dina änglar vägleda min dotter dit hon har tagits, låt en ljusstråle skina över henne och inte skadas av hennes bortförare. Jag föreskriver att du kommer att skapa en mäktig förvirring som kommer att kräva hennes frihet i Jesu namn. Jag ber att du kommer att rikta polisens patrullteams hjärta till den grop där min dotter har förts, och att du kommer att göra hennes frihet fulländad i Jesu namn.

Jag ber för alla försvunna kvinnliga barn. Jag ber att du ska trösta deras föräldrar under denna smärtsamma situation. Jag ber att dina händer kommer fram och får deras frihet att uppnås i Jesu namn.
Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön att tacka Gud för hans godhet
nästa artikelMirakelbön som fungerar omedelbart
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.