Morgonböner för att börja din dag med Gud

0
2692

Idag kommer vi att behandla morgonböner för att börja dagen med Gud. Som troende måste vi alltid lära oss att börja en ny dag med Gud. Vi inbjuder Gud till dagens verksamhet genom bön. Gud själv skulle inte bjuda in sig själv, och tills vi inte inser det faktum att vi inte kan göra någonting utan Guds hjälp, kanske vi inte får saker rätt.

Förutom att tacka Gud för att han såg en ny dag när du vaknar från sömnen, finns det böner som du bör säga varje morgon för att hålla rätt. När Gud är inblandad i människans angelägenheter kommer saker att fungera enligt planer. Det finns också detta förtroende och tillfredsställelse som vi får när vi ber om en specifik fråga innan vi lämnar hemmet på morgonen. Denna bönartikel morgonböner att börja din dag med Gud kommer att upplysa dig om några viktiga områden du bör beröra i bön varje morgon för att ha en fantastisk dag. Jag ber att Gud, när du följer denna bön, gör sig själv uppenbar i din sak i Jesu namn.

En annan sak är att när vi börjar vår dag med Gud är vi skyddade från det onda. Skriften säger att Herrens ögon alltid är mot de rättfärdiga. När Herrens ögon vänder mot en man, garanteras en sådan person maximal säkerhet, och skrifterna säger att hans öron är uppmärksamma på deras böner. Detta innebär att när vi påkallar Gud på morgonen, lyssnade han och lyssnade på våra böner. Jag föreskriver med himmelens auktoritet att när du börjar börja dagen med denna bönartikel kommer skyddet av allsmäktige att komma över dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

En annan uppsättning människor som behöver en sådan bön är de som arbetar för människor. Kanske arbetar du i en företagsorganisation där du förväntas möta en viss punkt varje dag. Även om var du arbetar inte är en företagsorganisation, men du vill nå ett mål varje dag, är det bästa alternativet att börja dagen med Gud i böner. Skriften säger att jag ska lyfta blicken mot bergen, varifrån kommer min hjälp att komma ifrån? Min hjälp kommer från Gud, skaparen av himmel och jord.

I dag kommer Gud att ge den hjälp som du behöver för att köra dagen i Jesu namn. Bibeln säger att Guds ståndaktiga kärlek aldrig slutar; de är nya varje morgon; det är därför du måste förnya dina bönelöften med Gud varje morgon. När du börjar följa denna process ber jag om en övernaturlig vändning i ditt liv och företag i Jesu namn.

Bön poäng:

Fader i himlen, jag tackar dig för den nåd du har gett mig att vara bland de levande i morse, Herre, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. Jag förstorar dig för att du är Gud över mitt liv, jag tackar dig för dina skyddande ögon som aldrig sover om mig, jag tackar dig för din högra hands räddningsstyrka som alltid arbetar i mitt liv, far låt ditt namn vara upphöjd i Jesu namn.

Skriften får mig att förstå att det är mer lönsamt att tacka Gud än att be honom. På grund av detta tackar jag dig för din faderliga kärlek, även när jag inte förtjänar det. Människor kan skryta med sin rikedom och makt, men bara du kan skryta med din rättfärdighet. Du är trogen. Jag förstorar ditt heliga namn i Jesu namn.

Herre Gud, när jag kommer att arbeta idag, kommer jag emot alla på min väg. Allt som kanske vill stå i min väg som ett hinder, jag förstör dem genom lammets blod i Jesu namn. För skrifterna säger att jag kommer att gå före dig och höja upp upphöjda platser, jag föreskriver att din kraft går före mig i dag i Jesu namn. Allt som kanske vill hindra mig från att lyckas idag, jag förstör dem genom den heliga andens eld i Jesu namn.

Fader Herre, en man är naken utan ditt skydd. Jag ber att den högra handens räddningsstyrka kommer att följa med mig idag, eftersom jag kommer att gå ut ur mitt hus, kommer den heliga andens eld framför mig och förstöra varje fara på min väg i Jesu namn. Jag ber för Guds ande, den Helige Anden, som berättar för mig vad jag ska göra och vart jag ska gå. Jag ber att anden kommer över mig i Jesu namn. Jag befriar mig från alla onda laster som djävulen har iscensatt för idag. Jag separerar mig med lammets blod.

Fader i himlen, ditt ord säger att Herren är min herde, jag kommer inte att behöva. Herre, jag föreskriver att jag i dag inte kommer att sakna något gott i Jesu namn. De rättfärdiges förväntningar ska inte förkortas; det är vad skrifterna säger. Jag står på löftena i detta ord och föreskriver att varje bra sak eller idé som jag tänkte i mina tankar denna dag ska uppnås i Jesu namn. Jag ber om hjälp av den allsmäktige Gud, Jehova JIREHs nåd, som gör en människas kamp smidig. Jag ber att sådan nåd kommer över mig idag i Jesu namn.

Herre Gud, jag ber att du idag hjälper mig att uppfylla dagens syfte. Herre, jag vill inte bli fördriven med de chantande ljud som omger mig som får mig att tappa fokus på avsikt för dagen. Jag ber att du ska hjälpa mig att uppnå ett mål idag i Jesu namn. Jag ber att när jag går ut i fred, ska jag återvända i fred i Jesu namn.

Amen.

 


annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här