Bön om ekonomisk hjälp och stabilitet

2
17252

Idag kommer vi att behandla en bön om ekonomisk hjälp och stabilitet. Vem behöver inte hjälp? Särskilt när det gäller ekonomi. Vi behöver alla en. Men hur är det med stabilitet? Är finansiell stabilitet inte lika viktigt som att hitta ekonomisk hjälp? Vi har hört historier om människor som fick hjälp från ingenstans, och plötsligt blev de populära så att alla känner dem.

Samtidigt dröjde det inte länge innan de började depreciera, och äntligen föll de tillbaka till den nivå de brukade vara. Ekonomisk hjälp kommer att orsaka omätbar tillväxt i din ekonomi, men stabilitet kommer att hålla dig. Det är därför det är viktigt att vi också måste be om stabilitet när vi ber om ekonomisk hjälp.

Stabilitet är den nåd som håller hjälpen växande i språng och bunden. Jag tillkännager angående ditt liv och ditt öde idag att den hjälp du behöver kommer att hitta dig idag i Jesu namn. Jag ber också att när den hjälp kommer, den nåd som kommer att upprätthålla den så länge den växer rikligt, förordar jag att Gud ska ge dig den i Jesu namn. Du kanske undrar vad bön har att göra med ekonomisk hjälp och stabilitet. Jag är glad att meddela er att bön har mycket att göra med ekonomisk hjälp och stabilitet.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Psalmisten sa att jag ska lyfta mitt huvud till bergen, var kommer min hjälp ifrån? Min hjälp kommer från Herren, skaparen av himmel och jord. Det betyder att människan i sitt naturliga tillstånd inte kan få någonting gjort helt förutom att han får hjälp uppifrån. Hjälp är inte naturligt, det är något gudomligt och ingen människa får om det inte ges ovanifrån. Du kanske har bett om ekonomisk hjälp för länge så att du glömmer att ekonomisk stabilitet också är lika viktigt som ekonomisk hjälp. Det är på tiden att du börjar säga denna bön på rätt sätt.


Jag föreskriver med himmelens auktoritet att johannesbröd och kankerorm som har skickats från mörkerriket för att förstöra din ekonomi förtärs av eld i Jesu namn. Jag ber att som du säger, kommer dessa följande böner ekonomisk hjälp att hitta dig. Hjälp kommer från öst, norr, söder och väst. Överallt du går ska människor välsigna dig. Och jag ber att den nåd som kommer att upprätthålla den hjälpen släpps till dig idag i Jesu namn.

Bön poäng

Herre Jesus, jag ber om din hjälp. Bibeln säger att ingen får något såvida det inte ges ovanifrån. Jag ber om ekonomisk hjälp. Jag ber om att du kommer att ansluta mig till män och kvinnor av substans, de som vars ekonomiska hjälp kommer att vända mitt liv på ett dynamiskt sätt, jag ber att du kommer att ansluta oss i Jesu namn. Fader, jag ber för den hjälpen som kommer att fungera större än tusentals hjälpare. Jag ber att du skickar en sådan person i Jesu namn.

Fader Herre, jag ber om finansiell stabilitet, den nåd som kommer att upprätthålla min ekonomi, den nåd som kommer att hindra den från att försämras. Jag ber att du ska ge det till mig i Jesu namn. Jag stöter på alla former av gräshoppor och demonisk kankerorm som har skickats från helvetets grop för att förstöra min ekonomi. Jag förstör dem genom kraften i Jesu namn. Herre Jesus, när ekonomisk hjälp kommer, den nåd som kommer att upprätthålla den hjälp Herren låter den komma i Jesu namn.

Jag föreskriver med himmelens auktoritet att allt bra som mina kompisar gör på ett bekvämt sätt, jag ber om att du kommer att hjälpa mig att göra det bekvämare i Jesu namn. Allt som jag ska ha förvärvat, varje bra prestation som jag ska ha täckt, men jag har blivit handikappad av brist på ekonomisk hjälp. Jag föreskriver som hjälper mig att hitta mig idag i Jesu namn.

Herre Jesus, jag stöter på alla former av hinder och hinder på min väg och den person du Gud har bestämt att hjälpa mig. Jag förstör varje fäste som hindrar min hjälpare från att nå mig i Jesu namn. Herre Jesus, precis som du skickar hjälp till ängeln som har skickats för att leverera Daniels böner, ber jag att du skickar hjälp till mig idag i Jesu namn.

Herre Jesus, jag ber om den hjälp som kommer att hålla mig igång, den hjälp som kommer att rädda mig från att sjunka, jag föreskriver att du ska skicka den min väg i Jesu namn. Herre, jag ber att ängeln som öppnar dörren till den här nya dagen ska rikta alla välsignelser och rikedomar på dagen att komma min väg i Jesu namn.

Herre Jesus, jag överlämnar mitt liv och hela varelse åt dig. Jag erbjuder min handväska till dig; Jag ber att du tar kontroll över det. Jag föreskriver att du ska vara barmhärtig över mig och skicka hjälp på min väg i Jesu namn. Jehova, jag ber om ekonomisk stabilitet. Jag vill inte hitta hjälp och vara stabil en liten stund. Jag vill bli stabiliserad, jag vägrar att gå tillbaka till fattigdom, jag ber för nådens beständighet, den nåd som kommer att stabilisera det fria flödet av min inkomst, jag föreskriver att du ska skicka det på min väg i Jesu namn.

Herre, jag vill inte vara fattig i livet, jag ber att du ska välsigna mina händer för att göra rikedom, och jag föreskriver att allt jag lägger händerna på från och med nu ska blomstra. Om jag handlar, Herre, låt mig göra vinster rikligt, när jag arbetar i en organisation, låt företaget blomstra, låt mitt företag välsignas i Jesu namn. Varje form av förtärare föreskriver jag att Guds Allsmäktige eld kommer över dig just nu i Jesu namn. Till och med på den plats där jag minst väntade mig, låt hjälp uppstå för mig i Jesu namn.
Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön för skydd av hemmet och familjen
nästa artikelMorgonbön för ekonomiskt mirakel
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

  1. Vilken fantastisk bönpunkt. Må Gud välsigna dig och utvidga din kust i Jesus namn -Amen.
    Jag vill verkligen att Gud ska välsigna mig ekonomiskt och hjälpa mig med Grace att upprätthålla den.

  2. ,,,
    Você ganha com criptografia? Se não, então eu acredito que esta é uma oportunidade de mudança de vida que permite que você fique em casa e ganhe dinheiro sem dar um passo ou mover-se um centímetro, aprenda sobre investimento em criptografia e faquevoc mais em imaginar casa, entre em contato com Carlos no Whatsapp 🙁 +447915609731]

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.