Bön att tacka Gud för hans godhet

3
30312

Idag kommer vi att behandla en bön för att tacka Gud för hans godhet. Det finns så många Guds välsignelser att vi har ansett vara en normal sak. Därför har vi förlorat medvetandet om att tacka för dessa saker. De flesta gånger är vi mer medvetna om de saker vi vill be på platsen för bönen än att tacka Gud. Bara för att de pengar, barnet eller jobbet du bad om som inte kom, betyder det inte att Gud inte lyssnar på dina böner eller att Gud inte har varit bra för dig. Så länge du fortfarande andas som alla andra medel, tittar Gud fortfarande på dig, och han skulle svara dig på sin tid.

Skriften säger att han gör allt vackert på sin tid, vilket betyder att Gud verkligen har sin egen tid. Han skulle inte tvingas arbeta med din timing. Inte undra på att skrifterna säger i Filipperna 4: 6 Var inte orolig för någonting, utan i varje situation, genom bön och framställning, med tacksägelse, presentera dina önskemål för Gud. Vi måste lära oss att tacka Gud. Om han inte har låtit våra liv tas, betyder det att han fortfarande har planer för oss, vilket han kommer att göra på sin egen tid.

Luften vi andas är tillräckligt med anledning att tacka Gud när du tar ett ärligt besök på sjukhuset och ser antalet människor som lever sitt liv på betalt syre, först då kommer du att inse att du har varit en ingrat allt detta medan du inte tackar Gud för livet. Skriften säger att hans nåd varar för evigt, så också hans godhet mot oss. För varje man som fortfarande lever på denna planets yta är Gud god och barmhärtig mot dig. Det är inte att du är den mest rättfärdiga personen, inte att du är den mest ivriga bönen. Det är bara Guds barmhärtighet och godhet som har hållit dig så långt. Därför måste du lära dig att tacka Gud.
Samtidigt låter vi tacka Gud för hans godhet också många välsignelser från Gud. Inte undra på att kung David blev Guds favorit trots hans grymheter på tronen som kung av Guds nation, Isreal. Kung David tar aldrig Guds godhet över sitt liv för givet; det är därför han aldrig missar tillfället att tacka Gud för hans godhet. När vi odlar vanan att tacka Gud för hans godhet, kan det låsa upp välsignelser för oss i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Må Gud acceptera våra tacksägelsoffer till honom och svara på vår tysta bön för oss att vittna mycket om hans krafter i Jesu namn. Den som vet hur man tackar för varje liten välsignelse han får kommer säkert att veta hur man tackar för mer otroliga välsignelser. Tacksamhetens hjärta kommer att kompenseras med en större välsignelse. Jag ber att Gud ska få alla att förverkliga detta i Jesu namn.


Bön poäng:

Fader Herre, först tackar jag dig för denna underbara gåva i livet som du har gett mig att se en ljus ny dag, en dyrbar dag som du har skapat. Herre, jag säger att ditt namn ska upphöjas i Jesu namn. Jag förstorar dig för livets gåva eftersom det ger mig medvetenheten om att du fortfarande tittar på mig och att du kommer att svara mig när det är dags, Fader Herre, låt dig prisas i Jesu namn.

Tack för de många välsignelser som du har gett mig. Välsignelsen från gudfruktiga föräldrar som visade mig vägen till Herren, tackar jag för de goda vänner och kamratgrupp som jag rullar med som hjälper till att främja Kristi kärlek i mitt hjärta. Jag tackar dig för de otaliga välsignelserna och jag tackar dig för de oräkneliga välsignelserna. Fader Herre, jag tackar dig för de välsignelser som är synliga, och jag tackar också de som inte kan ses, far, jag ber att ditt namn är upphöjt i Jesu namn.

Jag tackar dig, Herre Jesus, för luften jag andas, jag tackar dig för din godhet och trofasthet över mitt liv. Jag tackar dig för att du inte lät mig ha anledning att använda syre som andningsmedel, jag upphöjer ditt heliga namn eftersom jag har sund hälsa och sinne, jag tackar dig för att du inte lät mig falla offer för några onda omständigheter, Jag tackar dig för att du inte lät drabbas av farlig sjukdom eller sjukdomar, jag tackar dig för att du inte lät min tro frestas med en obotlig sjukdom, pappa, jag upphöjer din heliga, jag förstorar för att du är Gud över min, låt ditt namn upphöjas i Jesu mäktiga namn.

Herre, jag tackar dig för ditt skydd över mitt liv. Jag tackar dig för att du har varit mitt livs beskyddare. Jag upphöjer dig för att du inte lät mig bli offer för en olycka, kidnappning eller mördande. Jag förstorar dig eftersom dina skyddshänder alltid är över mig. Jag tackar dig för att du har visat dig vara den mäktiga mannen i striden över mitt liv. Jag tackar dig också för att du hjälpte mig att övervinna alla på min väg till framgång. Jag tackar dig för att du har förstört varje demonisk jätte som står i min väg till framgång. Jag upphöjer ditt heliga namn för att du tar bort de onda. Du ger ditt folk rättvisa. Jag förstorar dig på grund av all din godhet över mitt liv. Jag förstorar dig i Jesu namn.

Fader Herre, jag tackar dig för ditt skydd över min familj och vänner. Jag tackar dig för att du inte lät någon av dem falla offer för några onda omständigheter. Jag förstorar dig på grund av din trofasthet. Låt ditt heliga namn upphöjas i Jesu namn.
Amen.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelMorgonbön för ekonomiskt mirakel
nästa artikelBön för min dotter att återvända hem
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.