Andlig krigföring böner mot fiender

2
3254

Idag kommer vi att hantera andliga krigsböner mot fiender. Från skapelsens tid har fienden uppstått mot människan och du fram till nu rasar fienden fortfarande med full kraft och letar efter vem man ska sluka. Det är inte så att Gud har slutat skapa människor med stora öden; det är fiendens arbete att förstöra folks öde. De fiende förorsakade Job med allvarlig sjukdom i ett försök att pröva sin tro och få honom att förneka Gud.

Jag talar som ett orakel av Gud; fienden som tilldelats ditt liv kommer att falla och dö idag i Jesu namn. Fienden kan gå i vilken längd som helst för att förstöra en individs liv. Ofta kan fienden utgöra sig som en vän för att lura människan. Tjuven som nämndes i Johannes bok, kapitel 10, vers 10, står som fienden. Skriften säger att tjuven kommer bara för att stjäla och döda och förstöra; Jag har kommit att de kan få livet och ha det till fullo. Tjuven i sammanhanget förklarar vad fienden har kommit att göra i en människas liv.
Det kommer att intressera dig att veta att en fiende tilldelas varje människa på jorden för att få dem ned. Det beror på mängden nåd som är tillräcklig i en sådan individs liv och hur ivrig en sådan person är på platsen för bönen. Jag har leds av Guds ande att skriva dessa andliga krigsböner mot fiender eftersom Gud vill befria människor från sina fienders bojor. Jag föreskriver i Jesu namn, och du kommer att befrias idag, den fiende som har tilldelats att förstöra ditt öde kommer att dö i dag i Jesu namn.

En del människor har fått fruktansvärt sjukdomar av fienden. En del har varit besatt av en fruktansvärd demon som har gjort det omöjligt för dem att gå vidare i livet; en del människors sinne har blivit fördärvat mot Guds saker. Detta förklarar varför du ser människor som inte vill höra något om Guds saker.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Men idag måste Gud rädda människor, när du studerar detta böneord kommer din befrielse att komma. Du kommer att befrias från den jätten som har vägrat att släppa dig.

Bön poäng:

  • Fader Herre, jag kommer inför dig idag på grund av mina motståndare, många är de som letar efter mitt fall. Herre, jag ber att du ska rädda mig. Jag är vid din räddande högra hand i Jesu namn. Varje demonisk fiende i min fars hus i min mors hus som planerar att få ner mig, jag förordnar att du faller och dör just nu i Jesu namn. Jag kallar Guds eld den Allsmäktige, står i skrifterna, eld går inför Herren och förtär alla Herrens fiender. Fader, jag ber att eld ska gå före mig idag och förstöra alla mina fiender i Jesu namn.
  • Varje förfäder som har tilldelats att plåga alla i min släkt, jag förordnar att du faller och dör i Jesu namn. Låt Guds eld stiga nu och förstöra alla förfäder i min släkt i Jesu namn. Varje generationens fiende som fortsätter att övergå från en generation till en annan, tillkännager jag Guds dom över ditt liv just nu i Jesu namn.
  • Varje fiende av framsteg som har tilldelats för att frustrera mina ansträngningar med framgång, varje fiende av genombrott som alltid frustrerar människors kamp vid framgångskorsningen, tillkännager jag Jehovas dom över ditt liv i Jesu namn. Varje anda av mörkhet som vill göra mig karg av allt gott, jag förordar att Guds allsmäktige eld kommer över dig just nu i Jesu namn.
  • Varje makt och furstendömen som har lovat att göra mitt öde värdelöst, varje demon som tilldelats från mörkerriket för att få mig att misslyckas, låt Guds, den Allsmäktige, åska komma över dig just nu i Jesu namn. Jag möter varje man och kvinna som älskar på ett sätt som kommer att skada mitt öde. Jag ber om gudomlig åtskillnad mellan oss i Jesu namn. Jag förordnar i Jesu namn, varje man och kvinna är för närvarande i mitt liv för att skada mig och mitt öde, varje man som döljer att vara min vän medan de är min fiende, jag ber att Gud avslöjar dem just nu i Jesus namn.
  • Jag uppmanar himlens här mot fiendepaketet i mitt liv, låt Herrens ärkeänglar stå upp i strid och föra krig mot fienderna i mitt liv i Jesu namn. Jag uppmanar dödens budbärare, den typ som Gud skickade till Egypten och förstörde egyptiernas första frukter, jag uppmanar den budbäraren över mina fiender, jag ber att dödsängeln besöker dem idag i Jesu namn.
  • Varje fiende som har jagat mig till ett fel, varje fiende som vägrat att släppa mig i fred, meddelar jag Guds dom över er alla idag i Jesu namn. Skriften säger, och ljuset lyser skarpt i mörker och mörker förstod det inte, låt Guds ljus skina i mitt liv idag i Jesu namn. Varje demonisk agent i mitt liv, låt dem avdunsta vid synen av ljuset i Jesu namn. Varhelst fienden har bundit mig, meddelar jag min frihet i Jesu namn.
  • För det har skrivits att vi har fått ett namn som är framför alla andra namn att nämna namnet Jesus, varje knä måste böja sig och varje tunga måste erkänna att han är Gud. Jag talar med er fiender idag i Jesu namn, gå ur mitt liv och öde idag i Jesu namn.

 


2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här