Kraftfull bön i desperata tider med behov

6
17355

I dag kommer vi att ta itu med kraftfull bön i desperata tider med behov. Det finns tider i våra liv som vi kommer att vara i mycket svår situation. Under detta ögonblick kommer det att se ut som allt fungerar mot oss. Det är viktigt att alltid veta, särskilt den här gången, att vi är i livets storm att Gud fortfarande är med oss, och han är någonsin redo att rädda oss från dessa desperata tider. Allt vi behöver göra är att intensifiera vårt böneliv.
Vi måste dock förstå att det är mycket svårt att se Gud i stormen, men det betyder inte att Gud inte lyssnar på oss.

Guds Ande sa till mig att Gud vill befria många människor ur en svår tid, och han vill befria människor från problem. Det är därför jag har leds av Guds ande att skriva den här artikeln. Medan vi förstår att bön är ett kommunikationsmedel mellan de dödliga och de odödliga, är kraftfulla böner i desperat tid av nöd en av de saker som vi behöver för att komma ur en farlig situation. Historien om Jakob lär oss vad kraftfulla böner kan göra, särskilt i tider av svårighet. Esau skulle ha lyckats hämnas sig på Jakob om inte Jakob hade stannat tappert i stället för bön över natten. Jakob visste med säkerhet att hans liv är i fara om Esau skulle träffa honom först innan ett möte med Gud.

Bibeln antecknade att Jakob brottade med en ängel för att hans namn skulle ändras.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Under tiden var Guds förbund, välståndens förbund om Jakobs liv; emellertid kunde han inte uppfylla detta syfte på grund av livsutmaningar. Jacob blev trött på situationen och bestämde sig för att träffa Gud mitt på natten. Mötet som följde mellan Jacob och ängeln var lika mycket fysiskt och andligt samtidigt. Även om det kan se ut som att Jacob brottade fysiskt med ängeln, pågående viktiga förhandlingar i andens rike då striden pågick. Även i våra liv finns det tillfällen som vi måste tröttna på den svåra situationen innan vi kan bli rörda i en anda att säga en kraftfull bön för vår befrielse ur den situationen.


Den här artikeln kommer att ge dig den kraftfulla bönen du behöver för att leverera dig själv i tider av. Jag förordnar att när du säger följande böner, kommer Guds händer att komma över dig. Frihetens ande, frihetens kraft från Gud den Allsmäktige kommer över ditt liv, och den hjälp som du behöver för att komma ur den situationen kommer att komma över dig just nu i Jesu namn.

Bön poäng:

  • Värdsherre, den heliga Isreal, jag kommer före dig denna dag på grund av den fula smärtan och smärtan i livet som jag befann mig. Jag behöver desperat läka innan jag förlorar mig för denna smärta, Jehova Gud, jag ber att du kommer att uppstå och göra det som bara du kan göra i Jesu namn. Fader i himlen, stå upp idag och utför ditt mirakel i mitt liv. Du är mirakelläkaren. Du är den kraftfulla av Isreal, du Messias med den lugnande balsamen för att läka alla sår. Jag ber att du uppstår idag och läker min skada i Jesu namn. Skriften fick mig att förstå att Kristus har tagit på sig alla mina svagheter och att han har botat alla mina sjukdomar. Jag föreskriver dina läkningar i mitt liv idag i Jesu namn.
  • Lord Jesus, jag ber om att mina skulder ska annulleras. Precis som Kristus annullerade vår syndskuld med sitt dyra blod. Jag föreskriver av himmelens myndighet att du kommer att uppstå idag och hjälpa mig att lösa alla mina skulder i Jesu namn. Skriften säger att min Gud kommer att tillhandahålla alla mina behov enligt hans rikedom i härlighet genom Jesus. Precis som ordet har uttalat, slår jag in mitt förbund i mitt liv. Jag förordnar att mina behov tas om hand i Jesu namn. Jag kommer emot varje demon som heter Brist. Jag förstör det under mitt liv i Jesu namn. Jag kommer inte att sakna något bra i mitt liv. Jag ber om tillhandahållande av allt gott i mitt liv i Jesus namn.
  • Fader Herre, jag kommer mot alla fattigdomar i mitt liv. Varje kraft som har lovat att göra all min insats värdelös. Varje kraft som har lovat att förstöra mitt hårda arbete förordrar jag att de konsumeras av eld i Jesu namn. Skriften säger att det inte är av den som vill eller springer, utan av Gud som visar barmhärtighet, jag ber om att din barmhärtighet kommer att vara mitt liv i Jesu namn.
  • Ty du sade i ditt ord att du skulle vara barmhärtig med vem du kommer att vara barmhärtig med och medkänsla med vem du kommer att ha medlidande med. Herre Gud, bland de som du kommer att visa barmhärtighet, bland dem som du kommer att välsigna oerhört Herre räkna mig värdig i Jesu namn.
  • Fader Herre, kärnan i Kristi död är att förstöra det gamla förbundet och lansera oss i ett nytt barmhärtighetsförbund. Herre, alla onda förbund i mitt liv, alla demoniska förbund som jag ärvde, jag förstör dem i Jesu namn. Jag nycklar in i det värdefulla blodet från Kristus som utgjutits på Golgata korset och jag förordar med himmelens myndighet att det onda förbundet över mitt liv förstörs i Jesu namn. Evil Covenant som sa att jag inte skulle lyckas, ett ondt förbund som har lovat att förkorta mitt liv på samma sätt som det gjorde för människor framför mig, himmelsfader, den Gud som inte underkänner sitt förbund, du har ett fredsförbund och lugn för mitt liv. Du sa att du känner till dina tankar gentemot mig, de är tanken på det goda och inte på det onda för att ge mig ett förväntat slut. Herre, på detta förbund står jag när jag förstör alla onda planer över mitt liv i Jesu namn.
  • Jag går emot alla former av implikationer som kan leda mig till fängelse och jag förstör det i Jesu namn. Herre, jag ber att du kommer att stå upp och bekräfta mig i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

6 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.