Befrielsebön från spelande

0
4555

Idag kommer vi att göra med befrielsebön från spelande. Människor ser spel som något normalt, och de tror att människor har fri vilja att delta i spel och gå ur det. Vi har emellertid hört och sett fall av rika män och rika kvinnor som gick sönder på grund av deras beroende av spel. Du måste förstå att det finns en ande bakom för allt som en man blir beroende av. Precis som hor och hor har en ande bakom sig, så är också spel.

När andan av spelande har en individs liv, kommer en sådan person inte att ha någon annan sak att spendera pengar på förutom att spela. Och för att tjuven inte kommer för att stjäla och förstöra, kommer en sådan person att fortsätta så tills de blir värdelösa av den anden. Precis som vi har publicerat en bönartikel om att befria män från spelande, den här gången, vill Gud rädda alla som har plågats av spelandan. Jag föreskriver genom Herrens barmhärtighet; oavsett om det är du eller personen nära dig, ska du befrias från andan av spel i Jesu namn. Genom himmelens auktoritet meddelar jag din frihet från sådana andar i Jesu namn. Från och med idag kommer de inte att ha mer makt över dig och din existens genom kraften i Jesu namn.

Anden av spel förstör människors ekonomiska framgångar för att de kommer att få spendera de pengar de inte har på spel. Många av dem kommer att vara dåligt skuldsatta i spelets namn. När fienden vill förstöra Guds planer i en människas liv, är en av de saker de skickar till honom andan att spela, och när denna ande väl har en individ är deras ekonomiska liv i stor fara. Det krävs Guds kraft att befria en man från andan av spel. Jag ber att Guds kraft i dag kommer att hitta dig. Eftersom många av er som är trötta och vill komma bort från spelande, föreskriver jag att kraften från den Allsmäktige Guds kraft kommer att falla ner på er, och genom den makten kommer ni att befrias från den onda andan av spel som är iscensatt för att förstöra ditt liv och Öde.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Ta dig tid att studera den här böneartikeln. Jag tvivlar inte på att Heliga av Isreal kommer att göra stora underverk genom denna bön.

Bön poäng:

  • Jag förstör varje demon av spel som har placerats i mitt liv för att förstöra min ekonomi. Jag förordnar att Gud, den Allsmäktiges eld, kommer att falla ner och konsumera dem i Jesu namn. Herre, jag frigör mig från varje bondage av spel, jag ber att Gud, den Allsmäktiges kraft, kommer att gå ner till mörkrets Bitterroot där jag har kedjats ned av spelande, jag ber att Guds händer som utför underverk kommer att befria mig idag i Jesu namn.
  • Fader Herre, för det har skrivits att den som sonen har frigjort är verkligen fri. Jag tillkännager min frihet från spelandan i Jesu namn. Jag ber att den Allsmäktige Guds kraft kommer att komma över mitt liv och ge mig styrkan att övervinna alla eller uppmana att gå tillbaka till den i Jesu namn. Fader Herre, jag ber att du kommer att sätta en vägg mellan mig och spela idag i Jesu namn.
  • Fader Herre, jag föreskriver att i Jesu namn, varje makt och furstendömen som har gjort människorna framför mig värdelösa på grund av spel, den kraft som besitter dem med spel i min fars hus, de demoniska krafterna som äger ödet barn med spel i min mors hus bestämmer jag att du under mitt liv kommer att förlora din kraft idag i Jesu namn. Jag fördömer min trohet till dig idag, genom Kristi dyrbara blod över mitt liv, jag föreskriver att jag är fri från dig i Jesu namn. Varje demonisk makt som har skickats från mörkerriket för att förstöra mitt öde, varje makt som har skickats för att förstöra Guds planer och dagordning angående mitt liv, varje negativt som har sagts över mitt liv som påverkar mitt öde, Jag kommer emot dig i Jesu namn.
  • Skriften säger: Stå upp Gud, och låt dina fiender spridas. Låt dem som står emot dig i dom fördömas inför dig. Herre, jag ber att du kommer att uppstå för min skull, jag ber att du inte ska tysta om mitt liv, förrän jag är fri från slaveriets slaveri som spel har hållit mig, Herre, jag ber att du inte ska vila. Jag ber att du genom din barmhärtighet återställer glädjen över din frälsning och upprätthåller mig med en fri ande. Fader i himlen, jag ber om min befrielse idag från spelets kraft. Jag föreskriver att Guds heliga ande kommer att falla ner i mitt liv och sanera min anda. varje ond besittning i mitt hjärta och sinne förstörs av eld i Jesu namn.
  • Jag kommer mot alla slaveriets kraft över mitt och öde. Jag höjer mig högt över spelande. Jag förordnar att den inte ska ha makt över mig längre i Jesu namn. Från och med nu börjar jag gilla mig i nöjdhet, den onda begäran i mitt öga tas bort av lammets blod, jag badar i min frihet från spelande i Jesu namn.
    Jag ber för varje man och kvinna vars liv och öde har störts av denna stora spelaemon. Jag förordnar att Guds händer kommer att befria dem just nu i Jesu namn.

 


tidigare artikelBön Pekar på att vänta på Herren
nästa artikelBön för mannen att sluta spela
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.