Bön Pekar på att vänta på Herren

0
13747

Idag kommer vi att ta itu med bönpunkter om att vänta på Herren. Ofta, när Gud lovar att ge oss något, är manifestationen av dessa saker inte spontan. Många gånger är det ett test för vår tro på Herren. Rita en hänvisning från berättelsen om Abraham efter att Gud hade instruerat honom att lämna sin fars och mors hus till en plats som kommer att visas för honom. Därefter bad Gud honom att gå inför honom och vara fullkomlig, och han kommer att upprätta sitt förbund med Abraham.

Det största av Guds löften till Abraham var att göra honom till fader för många nationer, medan Abraham och hans hustru Sara var oförskämda. Och trots Guds löfte och förbund om Abrahams liv förblev han oförskämd. Det finns tillfällen då Gud vill att vi ska visa en god karaktär när vi väntar på honom. I Guds struktur finns det en plats som kallas väntrummet. När vi inte har fått uppfyllandet av löftet kommer vi att vara i väntrummet. Vårt uppförande i den väntan kommer att avgöra hur snabbt den välsignelsen skulle komma. Historien om israeliterna är ett perfekt exempel. Gud lovade att ta dem med till Kanaans land, och han har lovat att resan skulle gå i fyrtio dagar och natt, men på grund av deras dåliga uppförande blev resan till fyrtio år.

Vi kommer också vid ett tillfälle att vara i väntrummet. Vi måste be för att Guds nåd ska visa en god karaktär medan vi väntar. Vissa så många människor har vid ett tillfälle missat Guds välsignelser eftersom de blir otåliga medan de väntar på Herren, deras otålighet fick dem att prata tillbaka på Gud och be om försäkran om han fortfarande kan göra det han lovade dem. Jag förordnar att du inte kommer att missa Herrens välsignelser genom Gud, den Allsmäktige nåd. Nåden att upprätthålla en god karaktär medan du väntar på Herren och nåd aldrig att förlora hoppet på alla hans löften, jag ber att Gud kommer att ge det till dig.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

När du läser den här artikeln, kan du finna modet att vänta tills Gud svarar på bönen i Jesu namn? Ta dig tid att studera dessa böner effektivt, säg dem oftare för styrka, och Gud kommer att ge det till dig.


Bön poäng:

  • Herre Jesus, jag tackar dig för dina löften till mig. Jag tackar dig för att du ansåg mig värdig att ta emot från dig. Jag tackar dig för välsignelsen du lovade mig i skrifterna, jag tackar dig för dem du lovade mig genom din profet, och jag tackar dig för dem du själv berättade för mig. Herre, låt ditt namn upphöjas i Jesu namn. Fader Herre, jag vet att jag för närvarande är i mitt väntrum, Herre, snälla ge mig nåd att visa god karaktär medan jag väntar på dig. Ge dem styrkan att alltid ge mig nåd att aldrig tappa hoppet på dig. Och tills du kommer med dessa löften, ge mig nåd att vänta i god tro.
  • Fader Herre, jag kommer emot alla former av distraktion, jag lägger alla former av frestelser under kontroll i Jesu namn. Varje och djävulens agenda för att få mig att flytta blicken från dig. Varje fiendens plan för att få mig att sortera genombrott någon annanstans, Lord Jesus, jag förstör sådana planer i Jesu namn. För jag vet att de lidanden och svårigheter jag möter nu är ingenting jämfört med de välsignelser och ära som du har i lager för mig, Herre, snälla hjälp mig att inte förlora det i Jesu namn. Jag vill inte missa dina välsignelser eftersom jag inte kunde vänta lite längre, ge tålamod att fortsätta vänta på dig. Precis som de tre hebreerna lovade att inte förneka Gud trots den brinnande ugnen, ge mig nåd att aldrig böja min tro för livets tryck.
  • Herre Jesus, jag vet att det kan vara ganska frustrerande att vänta på dig, hjärtans bitterhet och de otäcka fördömningarna från människor kan göra att alla människor kan återkalla. Men Gud, jag ber om styrka att vara stadiga i din närvaro, nåd att ständigt vänta på, nåd inte att bli distraherad av fördömning av människor, nåd att inte bli överväldigad av andras framgång, jag ber att du kommer att ge mig detta nåd i Jesu namn.
  • Fader Herre, jag ber att du genom din nåd ska påskynda manifestationen av dessa välsignelser. För skriften säger att varelsen är allvarliga förväntningar väntar på Guds söner. Herre, människor tittar upp mot mig, de tittar kraftfullt på mig för att sjunga min beröm när jag vinner och fördöma mig när jag misslyckas. Fader, varelseens framgång, väntar på mitt manifestation som din son, far. Jag ber att du kommer att uppfylla alla dina löften över mitt i Jesu namn. Jag gråter inför dig idag, jag vädjar med Kristi värdefulla blod som talar rättfärdighet än Abels blod, jag ber om att genom din barmhärtighet som är evigt kommer du inte att låta mig missa det innan du uppfyller dina löften om mitt liv i namnet av Jesus.
  • Lord Jesus, en människas tro kvarstår i molnet när hopp och förväntningar är för långa. Far, genom din barmhärtighet vet jag att du inte är en man som ljuger; inte heller är du en människoson att omvända dig. Jag vet säkert att du kommer att uppfylla dessa löften i mitt liv. Med din barmhärtighet ber jag om en snabb uppfyllande av de välsignelserna i Jesu namn. Herre hjälper mitt hopp, stärker min tro genom manifestationen av dessa välsignelser i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön om hjälp och vägledning
nästa artikelBefrielsebön från spelande
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.