Bön för mannen att sluta spela

0
21466

Idag kommer vi att behandla en bön för mannen att sluta spela. Enligt ordboken definieras spelande som att spela för insatser med hopp om att vinna. Ofta innebär spel att betala med pengar, och män gör det oftast. Några så många män är fortfarande anslutna till spelkedjan. Det skulle intressera dig att veta att spel är ett av de sätt som djävulen håller människor till lösen för. Många liv har förstörts på grund av spel; många människor har sålt sin förstfödslarätt på hasardspelet.

Det blir en fråga som är mycket oroande när mannen i huset blir beroende av spel. Som hustru skulle du inte ens njuta av din mans inkomst på grund av spelande. Detta har gjort att många män är arbetsoförmögna i huset. I dag vill Gud ta bort missbruket och hjälpa män att lämna spelvanan. För skrifterna säger att alla träd som inte har planterats av Gud ska dras från roten. Idag kommer vi att lyfta våra röster till himlen för total frigörelse av våra män från spelets träldom. Oavsett hur högt en man tjänar, om han är beroende av spelande, kommer det alltid att se ut som om han är en fattigperson eftersom spel är ett diande glödtråd som sväljer människors ekonomi.

I den här bönartikeln kommer du att få en bön som behövs för att mannen ska sluta spela. Många av dem ville stoppa handlingen, men de är svaga, precis som aposteln Paulus sa att anden är villig, men köttet är mjukt. De behöver Guds hjälp för att sluta spela. När du säger dessa böner, må Gud uppstå och rädda din man från spelets bojor. Må han finna styrka och mod att lämna spel för alltid i Jesu namn. Jag tror på Gud den Allsmäktige att du kommer att dela ditt vittnesbörd efter denna bön. Du kommer att ha en anledning att tacka Gud för hans trofasthet över din familj, särskilt över din make.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

  • Universumets mästare, den Gud som var och kommer att komma. Rosen av Sharon, den stora befriaren. Jag ber att du ska sträcka ut dina räddningshänder och rädda min man från spelets grop. För han har hittat tröst i spelandet och många gånger kan han inte vänta med att spela högt med hopp om att vinna. Jag vet att detta är en av djävulens planer att göra honom värdelös ekonomiskt, far Lord, jag ber att du kommer att få honom att sluta spela idag i Jesu namn.
  • Fader Lord, min mans hjärta har tagits av spel, och han hittar inte ens den typ av tröst och lycka som han ser när jag spelar hos mig sin fru. Spel har blivit en ny källa till hopp och glädje. Fader, jag ber att du får honom att möta dig, ett möte som han inte skulle återhämta sig i bråttom. Den typ av möte som kommer att förändra honom för livet, far Herre, jag ber att du får honom att få det i Jesu namn.
  • Herre Jesus, du är skaparen av allt genom en källa till ljus och visdom, fader Herre, du är ursprunget till allt varelse. Jag ber att du kommer att låta ditt kunskaps ljus jaga ut mörkret i hans förståelse. Jag ber att du kommer att röra vid hans hjärta och ändra hans åsikt mot spelande, jag föreskriver att du ska ge honom en bättre förståelse för dig Jesus. Och när jag förstår att det kommer att förändra hela hans väsen, säger jag att du ska ge det till honom i Jesu namn.
  • Fader Herre, jag föreskriver att du från och med idag kommer att få honom att förlora intresset för spel. Jag föreskriver att du kommer att skapa skillnader; du kommer att få en mur att byggas mellan honom och spel. Från och med idag föreskriver jag med himmelens befogenhet att han avskyr spelande, och han kommer aldrig att gå tillbaka till det i Jesu namn. Fader Herre, jag ber att du ger honom styrkan att gå vidare utan att spela i Jesu namn. Jag ber att du ska ge honom nåd att inte minnas det längre i Jesu dyrbara namn.
  • Herre Jesus, jag ber att du ska fylla honom med din kraft och nåd, den nåd som är tillräcklig för att han ska ta farväl för att spela, jag ber att du ska ge honom den nåd i Jesu namn. Herre Jesus, jag föreskriver genom din makt att du kommer att befria min man från spelandens demon, jag förordnar att du ska frigöra honom från det träldom som spelandet har hållit honom, jag meddelar att han befriats från spel i Jesu namn .
  • Fader i himlen, jag ber att du ska skapa ett nytt hjärta i min man. Ett hjärta som är rent och rent, ett hjärta som känner dig Jesus och förstår Kristi natur, jag ber att du ska skapa det i honom i Jesu namn. Herre Jesus, jag ber att du också skapar en helig ande i honom, säger varelsen om den kraft som uppväckt Jesus Kristus från Nasaret från de döda bor i oss, kommer det att påskynda vår dödliga kropp. Jag föreskriver att Guds heliga ande som kommer att snabba upp hans dödliga kropp, kraften från den högsta som kommer att stärka hans mänskliga natur att avstå från alla onda laster, jag föreskriver att du ska ge den till honom i Jesu namn.
  • Herren Jesus, säger skrifterna, förkunna en sak, och den skall fastställas. Jag föreskriver att min man från och med nu är fri från spel i Jesu namn. Jag föreskriver att speldemonen förlorar sin makt över min mans liv i Jesu namn.


KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBefrielsebön från spelande
nästa artikelAndlig krigföring böner mot fiender
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.