Bön om hjälp med bibelvers

2
14948

Idag kommer vi att göra med en bön om hjälp med bibelvers. Hjälp är något som varje man behöver för att utmärka sig i livet. Gud har skapat människan och stationerat honom för att alltid vara till hjälp för varandra. Men många gånger lider vissa människor eftersom de inte kunde få hjälp. Vi har publicerat en serie artiklar om hjälp och bön om hjälp, men idag leds vi av Herrens ande att skapa olika innehåll om hjälp. Vi bjuder ut en bön om hjälp med bibelvers. Du undrar kanske varför bibelvers är viktiga i detta sammanhang.

Skriften dikterar Guds ord till människan, och skriften får oss att förstå att Gud hedrar sina ord ännu mer än hans namn. Inte undra på att Bibeln uttryckte det med eftertryck att även himmel och jord övergår utan Guds ord kommer att gå utan att uppfylla det syfte för vilket det har skickats. Så det är viktigt att även om vi ber om hjälp under alla omständigheter som vi befinner oss, måste vi också lära oss att använda Guds ord för honom. Man kunde komma ihåg att när djävulen kom till Kristus för att fresta honom började Jesus inte bara be, utan Kristus använde ordet.

Därför kommer vi inte att göra några misstag, om vi säger Guds ord är som en kula som gör vår pistol, som är bön mycket farlig för fienden. När djävulen rasar mot oss och vi citerar den skrift som den har skrivits, är Herrens röst kraftfull, Herrens röst är fylld med majestät, rösten av delar eldens flamma, rösten från är på många vatten. Även om detta inte automatiskt löser vårt problem, ger det oss modet att möta problemet och erövra det. Herrens ord försäkrar oss om att Gud fortfarande är med oss ​​eftersom han har lovat oss genom sina ord.
I den här artikeln kommer vi att ge några korta böner om hjälp som leds av Guds ande med bibelvers.

Bön poäng:

 • Skriften har lovat att Herren är med och så jag skulle inte vara rädd eller bli bestört eftersom han är min Gud. Jag meddelar dig djävulen att Gud är med, och jag har övervunnit din rädsla och plåga eftersom Gud har lovat att hjälpa mig. Jag får hjälp från Gud, skaparen av himmel och jord, därför kommer djävulen bakom mig innan du står inför Guds vrede. Jag förordnar att djävulen går ur mitt sätt i Jesu namn.
  Jesaja 41:10 - Frukta inte; ty jag är med dig: var inte förskräckt; ty jag är din Gud; jag kommer att stärka dig; ja, jag hjälper dig; ja, jag kommer att stödja dig med min rättfärdighets högra hand.
 • Herre Gud, du har lovat mig i Exodus-boken att du kommer att kämpa för mig, och jag skulle hålla min ro tills du är klar med mina fiender. Fader Herre, jag föreskriver att du kommer att hjälpa mig i Jesu namn. Jag står på förbundet om ditt ord att du kommer att slåss för mig, jag tillkännager för djävulen att ljus har kommit eftersom Herrens ord säger att jag kommer att kämpa för dig, jag förordnar seger över mina problem i Jesu namn.
  14 Mosebok 14:XNUMX - HERREN skall kämpa för dig, och du ska hålla tyst.
 • Lord Jesus, Skriften säger att jag borde lita på Herren av hela mitt hjärta, och han kommer att rikta mina vägar. Herre Jesus, jag litar på dig, låt mig inte skämmas. Låt de som reser sig mot mig förstöras av eld. Lord Jesus, jag ber att du kommer att hjälpa och befria mig från mina motståndare. Låt dem inte få dominera över, låt mina fiender inte segra över mig, resa upp Lord Jesus och ge mig seger för att jag litar på dig och mitt hopp fastnar på korset på Golgata, befria mig, Lord Jesus.
  Ordspråken 3: 5-7 Lita på HERREN av hela ditt hjärta; och luta dig inte till din egen förståelse. Erkänn honom på alla dina vägar, och han ska rikta dina vägar. Var inte klok i dina egna ögon; frukta HERREN och gå bort från det onda.
 • Fader Herre, skriften säger att vi inte har högpräst som inte kan beröras med känslan av våra sjukdomar. Lord Jesus, jag behöver din hjälp vår synd, ge mig din visdom för att besegra synd och orättvisa i Jesu namn. Jag kommer in i nådens tron ​​så att jag kan få barmhärtighet. Jag ber att du kommer att ge mig seger över synd i Jesu namn. Jag ber om nåd att vara död för synd och vara levande för rättfärdighet i Jesu namn.
  Hebreerbrevet 4:16 Låt oss därför med frimodighet komma till nådens tron, så att vi kan få barmhärtighet och hitta nåd som kan hjälpa till i behovstid.
 • Skriften säger att jag kommer att lyfta upp ögonen till de kullar där min hjälp kommer från, min hjälp kommer från Herren, skaparen av himmel och jord. Herre Jesus, skriften fick mig att förstå att när jag ropar till Herren, så kommer han att hjälpa mig. Jag ber att du kommer att hjälpa mig ur min nöd, att du gör plats för mig där det verkar inte vara något sätt. Jag ber att du kommer att skicka mig tröst när jag behöver det, du har sagt till mig i ditt ord att vi i livet kommer att möta förödelser, men vi borde vara i god tro eftersom vi har erövrat. Jag ber att du hjälper mig att övervinna mina problem i Jesu namn.
  Psalms 107: 28-30 Då ropade de till HERREN i deras besvär, och han förde dem ur deras oro. Han gör stormen lugn så att vågorna fortfarande är kvar. Då är de glada för att de är tyst; så han förde dem till deras önskade fristad.

tidigare artikelBön om hjälp med ekonomi
nästa artikelBön för omedelbar hjälp från Gud
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

2 KOMMENTARER

 1. Tack Pastor för din vägledning kan den Allsmäktige Gud välsigna dig och ge dig mer visdom när du fortsätter arbeta för oss.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.