Bön mot skuld och fattigdom

0
15983

Vi har blivit ledda av Guds ande att hantera bön mot skuld och fattigdom. I ett land som kännetecknas av en hög fattigdomsnivå kommer det att vara ganska svårt att undkomma skuld och fattigdom. Om du är en vanlig följare eller läser vår, är det möjligt att du läser en av våra bloggar på Bön för Nigeria. I artikeln fick vi veta att Nigeria är ett av de mest underutvecklade länderna i Afrika, och att många av hennes medborgare lever under fattigdomsgränsen.

Efter att ha beväpnat med denna information kan vi se varför bön mot skuld och fattigdom är mycket viktigt. Det som är värt att notera är att även om Nigeria är ett underutvecklat land så finns det så många nigerianer som lever bra. Det finns ett stort antal nigerianer vars framgångar inte hindras av det faktum att Nigeria är ett outvecklat land. Det är därför det är viktigt att be mot fattigdom. Landets situation avgör inte vilken rikedom du kan få när Guds nåd är över dig.

Du måste förstå det fattigdomen är en cankerworm. Det påverkar sinnet och hjärnan samtidigt, och när en man är i fattigdom har en sådan person ingen karaktär. Hur Obed-Edom var så fattig att till och med kungen av Isreal erkänner honom som den fattigaste mannen i riket. En man vars liv har störts av skuld och fattigdom kommer att ha ett trotsigt beteende, och de är den typ av människor som skulle lyda regeringens politik genom att göra några olagliga företag bara för att överleva.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Samtidigt måste vi veta att Gud vill att vi ska tjäna honom bekvämt. Det är aldrig Guds plan för mänskligheten att tjäna honom i smärta eller träldom. Det var därför Gud gjorde en plan för att befria Isreals barn från faraos bondage så att de kan tjäna honom väl. Det var också anledningen till att Gud skickade sin son Jesus Kristus att dö för att befria människan från bondage av synd. Gud vet att en man inte kan tjäna honom väl när han är i någon form av träldom. Och idag vill Gud befria vissa människor från trällden av skuld och fattigdom.


Vi har sammanställt en lista med böner mot skuld och fattigdom för att hjälpa människor att befria från denna två cankerworm som har förstört många liv och öde.

Bön poäng:

Herre Jesus, skrifterna säger att vi inte kan vara i synd och be att nåd kommer i överflöd. Av denna anledning ber jag om förlåtelse för alla mina synder och missgärningar. På alla sätt som jag har syndat och saknar Guds härlighet ber jag att du förlåter mig alla i Jesu namn. Ty det har skrivits att den som döljer sin synd inte ska lyckas, men den som bekänner dem ska finna barmhärtighet, Herre mot dig ensam har jag syndat och gjort det ont i dina ögon. Jag ber att du ska tvätta mig noggrant från mina synder och missgärningar i Jesu namn. På grund av det blod som utgjutits på Golgata kors ber jag att du ska utplåna min synd i Jesu namn.

Herre Gud, skuld är en fiendens pil för att skämma en ekonomiskt eftersom den kan bryta en persons öde i partiklar. Fader i himlen, jag ber att du tar ut alla demoniska skuldpilar som har skjutits in i mitt liv av fienden, jag ber att du ska ta ut med elden i Jesu namn. Ty skriften säger att inget vapen som är modet mot mig ska blomstra, jag stöter på varje skuldpil som har skapats i mitt liv, jag förstör det i Jesu namn.

Herre, genom din kraft bryter jag ihop varje förbannelse av fattigdom över mitt liv. Skriften fick mig att förstå att Kristus har befriat oss från varje förbannelse i lagen, för förbannad är han som hängs på trädet. På grund av Kristi död på korset bryter jag varje förbannelse av fattigdom över mitt liv och mitt öde. Varje förbannelse som vill göra mig värdelös, varje förbannelse som kanske vill förstöra mitt öde, kommer jag mot dig med lammets blod.

Jag står högt mot varje stark man som kallas fattigdom i mitt liv, jag tillkännager att min erfarenhet och öde nu tillhör Gud den Allsmäktige, därmed varje demonisk starkman i mitt liv, jag motarbetar dig i Jesu namn. Jag frigör mig från er fästning i Jesu namn. Och de övervann honom med lammets blod och med deras vittnesbörd. Jag förordnar att lammets blod gör mig hel igen. Jag förordnar att Jesu blod gör mig fri i Jesu namn.

Herre Gud, varje demoniskt märke som fienden har satt på mitt liv. Varje generation märke som har placerats på mig för erkännande, jag förstör sådana märken i Jesu namn. Jag raderar det med lammets blod.
Jag förstör varje slaveriets ok i mitt liv, skriften säger att genom smörningen ska varje ok förstöras, jag förstör varje slaveriets ok på mitt liv i Jesu namn.

Varje skuldanda som tilldelats av fienden för att göra mitt liv värdelöst, tillkännager jag din pension i dag i Jesu namn. Bibeln säger att jag är för tecken och under, alla onda fiender över mitt liv för att förstöra min ödesskuld och fattigdom, jag förstör deras planer i Jesu namn. Herre Jesus, jag ber att du ska komma och ta över mitt liv och hela varelse att allt ont som inte ska vara i mitt liv kommer att förstöras av eld och jag kommer att ha min dominans och leva upp till den fulla potential som Gud har bestämt för mitt liv i Jesu namn.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU
tidigare artikelBön poäng för liv partner
nästa artikelKort bön för läkning och återhämtning
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse i dessa sista dagar. Jag tror att Gud har bemyndigat varje troende med en märklig nådordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen ska förtryckas av djävulen, vi har kraften att leva och vandra i herravälde genom böner och Ordet. För ytterligare information eller rådgivning kan du kontakta mig på everydayprayerguide@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp And Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24 timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ . Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.