Bön för skuldavbrott och ekonomiskt genombrott

0
409

Idag kommer vi att ta itu med bön för skuldavskrivning och ekonomiskt genombrott. Dessa två faktorer är orsaken till många människors bakslag i denna moderna värld. Några så många människor är i skulder eftersom de inte har upplevt en ekonomiskt genombrott. De har problem med att ha ett stabilt inkomstmedel, och det är därför de inte har råd med saker själva om de inte kommer i skuld. Samtidigt är det inte Guds plan för människor att vara skuldsatta, det är aldrig en del av Guds plan att människor ska uppleva ekonomiskt misslyckande.

Det är planen för Gud att vi alla lever ett bekvämt liv. Även om det inte är möjligt att alla blir rika lika vill Gud fortfarande att vi ska leva ett väldigt bekvämt liv där vi har råd att köpa saker av oss själva, ett liv där vi kommer att arbeta och skörda belöningen för vårt arbete rikligt. Det är därför skriften säger i boken Psalm 37:21: De ogudaktiga lånar men betalar inte tillbaka, men de rättfärdiga är generösa och ger. Det är bara de ogudaktiga som lånar som tänker aldrig betala tillbaka, men det är Guds vilja för de rättfärdiga att vara generösa och ge människor istället för att låna.

Emellertid väntar fienden många gånger vid korridoren för ekonomiskt genombrott för att hindra människor från att njuta av Guds planer för sina liv. Fienden tar bort en mans ekonomiska frihet och kastar därmed mannen i skuld. Gud vill återställa ekonomisk frihet för människor, och han vill hjälpa människor att lösa sina skulder. Det är därför Guds ande har lett oss att rensa bönen för skuldavskrivning och ekonomiskt genombrott.

Oavsett om du känner att du behöver dessa böner eller inte, försök att ta dig tid att studera det, känn dig fri att dela med dem du älskar och bryr dig så mycket om deras ekonomiska genombrott.

Bön poäng:

Lord Jesus, Skriften säger att de rika reglerar över de fattiga, och låntagaren är en långivares slav. Jag vägrar att vara slav, Herre Gud. Jag förordnar att jag är fri från skulder i Jesu namn. Fader Gud, det är aldrig din vilja för mitt liv att styras eller vara ett ämne; du har ordinerat mig kungar bland människor, jag kan inte vara en slav för en annan. På den här noten ber jag Herre Gud att du kommer att betala alla mina skulder i Jesu namn.

Fader Herre, du sa i ordet att så som vi är så är vi, och jag vet med säkerhet att du inte var skuldsatt för någon. Herre Gud, jag ber att du genom himmelens myndighet kommer att befria mig från slaveri av skulder i Jesu namn. Jesus Kristus från Nasaret, jag ber att du genom din barmhärtighet kommer att avbryta alla mina skulder med ditt heliga namn. Varje som jag är skyldig i den fysiska världen och varje skuld jag är skyldig i andens områden, ber jag att du kommer att avbryta dem i Jesu namn.

Fader Herre, hur kan jag vara fri från skuld när jag inte har ekonomiskt oberoende. Jag ber Lord Jesus att du kommer att lära mig att tjäna pengar. Skriften fick mig att förstå att alla goda idéer kommer från dig Gud, jag ber att du kommer att ge mig den idé som jag måste använda för att göra en omätbar rikedom i Jesu namn.

Fader Herre, jag har förstått att vi inte blir rika av den summa pengar vi tjänar. Vi får inte ekonomisk dominans av hur enorma våra inkomster är. Vi får ett ekonomiskt genombrott med den grad av nåd vi får från Gud. Herre, jag ber att din nåd kommer att vara över mitt liv från och med nu i Jesu namn.

Varje makt och fyrstendighet som har kedjats genom genombrott till en insats, jag kallar Gud, den Allsmäktiges eld på höger, börjar brännas till aska i Jesu namn. Jag förordnar i namnet som är över alla andra att du tappar din makt över mitt liv i Jesu namn.

För det har skrivits, han som sonen har frigjort är verkligen fri. Jag tillkännager med frihet från andan av ekonomisk fattigdom, varje makt som frustrerar människors ansträngning med misslyckande, varje makt som smutsar människors ansträngningar att göra rikedom, jag förstöra sådana andar i Jesu namn.

Skriften säger, och de övervann honom med lammets blod, och med deras vittnesbörd uttrycker jag att jag är fri från ekonomisk dekadens. Jag tillkännager min frihet från ekonomiska problem, och jag föreskriver att jag i Jesu namn blir fri från ekonomiska problem i Jesu namn.

Varje makt som kanske vill kasta mig i skuld varje makt som lovat att jag inte kommer att bli ekonomiskt fri, varje makt som lovat att jag aldrig kommer att uppleva ett ekonomiskt genombrott. Jag förordnar att du förlorar dina krafter i Jesu namn. Alla er generationskraft och fyrstendigheter, alla demoniska och förfäderna som har tilldelats att göra alla mina ansträngningar värdelösa, alla krafter som har tilldelats mig för att få mig att fungera som en elefant och skörda som en myra, jag kommer mot dig i Jesu namn.

Jag höjer en standard mot alla er marina makter, alla er förfäder och alla er landmakter som gör att människors liv och öde ödeläggs genom skuld och ekonomisk olycka, jag sätter dig i brand vid den Helige Andens eld i Jesu namn.

Jag ber för varje man och kvinna som behöver ett ekonomiskt genombrott. Jag ber att hjälp kommer för dem i Jesu namn. De kommer att hitta hjälp där de minst förväntat sig. Ekonomiskt stöd kommer att öka för dem på platser som de inte förväntar sig, och du kommer att krona deras ansträngningar kommer att bli riklig framgång i Jesu namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här