Bön för att läka med bibelvers

1
362

Idag kommer vi att göra med en bön för läkning och bibelvers. Gud har lovat att läka oss av alla våra sjukdomar och sjukdomar. Det vi behöver göra är att be och tro att Gud kan läka oss. Detta är en period då hela världen genomgår en besvärlig situation. Många är till och med skeptiska till att besöka hälsocentraler eftersom de fruktade att folk skulle tro att den dödliga Covid-19 smittar dem.

Så mycket som viruset har vägrat att evakuera planeten Jorden, måste vi förstå att Gud fortfarande är på tronen, och hans öga är fortfarande tittade på jorden för att rädda världen från denna pandemi. Ett av sätten som Gud vill läka världen är genom de heliga bönerna. Det är därför denna bön för läkning och bibelvers är mycket viktig. I den här artikeln kommer vi att ta itu med helande böner för oss själva, vårt land och världen i stort.

Healing var en av de viktigaste aktiviteterna för Kristi missionär på jorden. Han gick från en plats till en annan, botade alla slags sjukdomar och kastade ut demoner. Det är inte konstigt att Skriften säger att Herrens ande är HERREN på mig eftersom HERREN har smord mig för att predika de goda budskapen. Han har skickat mig för att läka de trasiga hjärtan, för att förkynna fångarnas frihet och fängelsets öppning för dem som är bundna. Precis på samma sätt som Kristus skickades för att väcka de döda, läka de sjuka, så har vi också kraften att be om läkning, och det kommer att ske, för skriften säger, som han är så vi är. Vi kommer att hålla lite bön om läkning med bibelvers för vårt bruk.

Bön poäng

Lord Jesus, jag tror att du är den stora helaren och att du kan läka alla slags sjukdomar. Jag ber till dig idag att du genom din kraft kommer att läka mig från all min sjukdom i Jesu namn. Jag ropar till dig idag angående denna cancer, hjärntumör, diabetiker och allt för att jag tror att ditt namn är starkare, större och kraftfullare än alla dessa sjukdomar, och skriften säger att namnet Jesus, varje knä måste böja sig. Varje tunga ska erkänna att han är Gud. Jag förordnar i Jesu namn att gripandet av cancer, diabetiker och hjärntumör förstörs.
7 Mosebok 15:XNUMX, "Och HERREN kommer att ta bort all sjukdom från dig och inte lägga någon av de onda sjukdomarna i Egypten, som du känner, på dig; men lägger dem på alla som hatar dig.

Herre Jesus, jag står i springan för varje man och kvinna som för närvarande är sjuk, alla som genomgår smärta till följd av en eller annan sjukdom. Skriften säger att den rättfärdiga verkliga bönen utnyttjar mycket. Jag ber att Gud genom din barmhärtighet ska läka deras sjukdomar i Jesu namn. Skriften fick mig att förstå att Gud kommer att ta bort tårar från människors ansikten; han kommer att ersätta smärta med lycka och tårar med skratt. Herre, på dina löften står jag när jag förordnar att du läker mig av min sjukdom i Jesu namn.
James 5:15, "Och troens bön ska rädda den sjuka, och Herren kommer att upprätta honom; och om han har begått synder, kommer de att förlåtas honom.

Bibeln säger att om mitt folk som heter mitt namn kan ödmjuka sig inför mig, om de kan vända sig från sin synd, kommer jag att höra deras böner från himlen och jag ska läka deras land. Fader Herre, jordens jord är sjukt och hela världen genomgår ett ögonblick av turbulens, Herre vi ber att du ska ha barmhärtighet över världen i Jesu namn. Herre Gud, vi förstår att även i din vrede kommer du att vara barmhärtig, särskilt när du ser blodet som rinner på Golgata kors. Du är en nådig Gud, och vi ber att du kommer att utplåna denna pandemi från jordens yta i Jesu namn.
2 kronik 7:14 Mina människor som kallas med mitt namn kommer att ödmjuka sig och be och söka mitt ansikte och vända sig från deras onda vägar, då kommer jag att höra från himlen och förlåta deras synd och läka deras land

Herre Jesus, Skriften förmanar att vi ber om freden i Jerusalem och de som älskar den ska blomstra. Lord Jesus, vi förordnar dina läkningar på jorden, din fred i Afrika, din fred i Asien, vi förordnar din fred mot Europa, vi förordnar din fred på, Sydamerika, din fred mot Nordamerika, vi förordnar Guds fred på Australien, i Jesu namn. Vi ber att helande ängel, ängeln av god hälsa, kommer att besöka jordens fyra hörn idag i Jesu namn.
Psalm 122: 6 Be om fred i Jerusalem: ”Må de blomstra som älskar dig.

Skriften fick mig att förstå dina planer för mig. Den säger att det är planerna för det goda och inte det onda att ge mig ett förväntat slut. Lord på detta löfte jag står, jag vägrar att bli avskuren av min malaria, jag vägrar att hindras av njursvikt, jag vägrar att bli stoppad av hjärtsvikt. Jag ber att i Jesu Kristi namn från Nazareth förstörs alla former av sjukdomar eller sjukdomar i mig i Jesu namn. Jag förordnar att händerna på Guds Allmäktiga helande ska ligga på mig just nu i Jesu namn. Allt som behöver beröras i min kropp, allt som behöver fixas, jag förordnar att du genom Gud, den Allsmäktige, ska börja fixa dem i Jesu namn.
Matteus 10: 8, "Läka de sjuka, rena de spetälska, höja de döda, släng ut djävlar: fritt har ni fått, fritt ge

annonser

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här