Urgent bön för att läka

0
360

I dag kommer vi att ta itu med en brådskande bön för läkning. Det finns tider i våra liv att det vi behöver för att överleva vid den tiden är Guds snabba händer. Under denna tid kanske vi inte ens har mycket att säga i stället för böner eftersom vi har varit oroliga, och det är därför vi måste bygga oss upp på platsen för bön och i stället för att studera ordet.

När vi är i ett kritiskt tillstånd är det ofta vanligt bland människor att prata tillbaka mot Gud för att låta en sådan katastrof hända dem, men vad vi behöver på den tiden är inte att skylla Gud, vi måste prata med Gud med hans ord, ihåg honom om sina löften och alla våra offer inför honom. Kom ihåg historien om kung Hiskia när Guds profet förde ett dödsbudskap till honom att han skulle dö. Vid det kritiska tillståndet som var i sjukdom kunde kung Hiskia inte göra mycket snarare än att prata med Gud i böner. Han påminde Gud om alla sina löften till honom och påminde Gud om alla sina offer till Guds saker. Gud förändrade sitt sinne och ökade till sina år.

På samma sätt finns det några ögonblick i våra liv som i stället för att prata tillbaka till Gud, fråga om han var blind eller döv för att ha tillåtit att det onda händer oss, vad vi behöver är att prata med Gud i böner. Vi måste lära oss att påminna Gud om hans löften för oss. I den här artikeln kommer vi att utforska en brådskande bön om läkning, som kommer att stödjas med Guds ord eftersom vi också behöver Guds ord. Under tiden kommer Guds ord i detta sammanhang att vara några av Guds löften till mänskligheten för att ge oss god hälsa. Många gånger undrar dessa ords vrede; det får Gud att ändra sitt sinne och rädda oss. Bibeln får oss att förstå att Gud hedrar sitt ord ännu mer än hans namn. Skriften säger att även himlen och jorden kommer att passera, ingen av hans ord kommer att gå utan att uppfylla det syfte som det sändes för.

Detta får oss att veta att ett av de bästa sätten att få Gud att arbeta är genom hans ord. Låt dig snabbt bromsa dig igenom några av de akuta bönerna för läkning som du behöver när du är i kritiska situationer.

Bön poäng:

Skriften säger att jag inte kommer att dö utan att leva för att förklara Herrens verk i de levande land. Jag bestrider varje dödsform i Jesu namn. Jag förordnar genom himmelens myndighet att jag är botad i Jesu namn. Herre, för din barmhärtighet som varar för evigt ber jag att du ska läka mig i Jesu namn. Jag tror att du kan befria mig från dessa sjukdomar, jag vet att när du rör mig, kommer allt om min hälsa att förändras, Lord Jesus, jag behöver din touch, din gudomliga touch Lord Jesus.
Läk mig, Herre, så kommer jag att bli läkt; rädda mig, och jag kommer att bli frälst, för du är den jag berömmer. ” Jeremia 17:14

Fader Herre, jag vet att det inte finns något omöjligt för dig att göra. Jag ber att du kommer att bevisa din överlägsenhet över min hälsa. Du sa att du är alla kötters Gud, och det finns inget omöjligt för dig att göra. Du som talade till det torra benet, och det får liv igen, du som talade till det torra bladet, och det blev levande igen, jag vet att när du håller i mina händer blir allt möjligt, Lord Jesus, jag ber att du kommer att röra mig i Jesu namn.
Var inte rädd, ty jag är med dig; bli inte förskräckt, ty jag är din Gud. Jag kommer att stärka dig och hjälpa dig; Jag stöder dig med min rättfärdiga högra hand. ” - Jesaja 41:10

Fader i himlen, jag stöter på all sjukdomskraft i mitt liv, alla demoniska medel som har tilldelats mig av fienden för att frustrera min helande, varje förfäderkraft som har tilldelats mig för att bromsa min läkningsprocess, jag kallar Guds eld på dig idag i Jesu namn. Må Jehovas förbrukade eld släppas ut på er alla i Jesu namn.

Fader Herre, jag släpper mig fri från alla och krossar av sjukdom. Skriften säger att genom smörningen ska varje ok förstöras. Jag stöter på alla ock av sjukdomar och sjukdomar i mitt liv, och jag förstör dem genom att smörja i Jesu namn. Ty det har skrivits att min kropp är den levande Gudens tempel. Därför bör ingenting ont ha en plats i det. Jag skickar dig som packar dig sjukdomskraft i mitt liv och jag förstör dig i Jesu namn.

För det har skrivits, varje träd som min far inte har planterat ska upphävas, varje sjukdomsträd, varje sjukdomsträd, jag förordnar att du tappar ditt liv i Jesu namn. Jag tillkännager min frihet från sjukdomens kraft, jag förklarar att jag är fri från sjukdomens smärta i Jesu namn.

Skriften säger att Kristus har blottlat på sig själv alla våra sjukdomar och att han har botat alla våra sjukdomar. Jag förordnar i Jesu namn att alla mina plågor är läka i Jesus. Jag står i linje med Guds ord som säger att han känner till de planer han har för mig; de är planen för det goda och inte det onda för att ge mig ett förväntat slut. Herre Gud, otydlig död är aldrig ett förväntat slut. Jag vet att det aldrig är dina planer för mitt liv att bli sängliggande av en sjukdom som vägrat att gå, jag ber att av kraften i Jesu namn är sådan sjukdom död. Jag återfår min frihet från sjukdomens kraft i Jesu namn.

annonser

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här