Mirakelböner för att gifta sig snart

0
4181

Idag kommer vi att önska mirakelböner för att gifta oss snart. Predikarboken kapitel 3 förklarade att det finns en tid för allt under solen. Så det finns en tid för förbindelse för. Det finns en viss ålder som när man når, blir en sådan individ att gifta sig. Det blir ett problem när man inte kan slå sig ner när man kommer till den åldern.

Det behöver inte sägas att i den åldern kommer det att finnas tryck från familjen, vännerna och samhället i stort. Frustration kommer att sätta sig i luften, och en sådan person kommer aldrig att hitta lycka förrän de blir bosatta i en partner under tiden. Samtidigt innebär den afrikanska ideologin att en sådan person kan påverkas av vissa osynliga andar, vilket gör det svårt för en sådan att gifta sig. Men andra faktorer kan hindra en att gifta sig, lite pengar. När en individ, särskilt en man, inte har ett stabilt jobb som ger en stadig inkomst, blir det ganska svårt för en sådan man att tänka på äktenskap. Det är roligt fantastiskt att kvinnor ofta tycker att män inte vill höra någonting om äktenskapet, medan den bittra sanningen är att de flesta av dessa män knappt kan mata sig ensamma och låta sig kämpa för en familj.

Det är därför dessa mirakelböner för att gifta sig snart kommer att vara till stor hjälp. Det är värt att notera att dessa böner inte automatiskt kommer att tvinga en person att gifta sig; emellertid kommer det att hjälpa erövra alla i vägen för en sådan person som kan hindra dem från att gifta sig. Om du befinner dig i ett äktenskapligt stadium och det verkar som att det blir svårt för dig att få ordning kommer dessa böner att hjälpa dig att erövra din rädsla och problem.

KTitta PÅ INLÄGGEN VARJEDAGSSPELBILD-TV PÅ YOUTUBE
PRENUMERERA NU

Bön poäng:

Lord Jesus, jag kommer före dig i dag för att registrera smärtan i mitt hjärta, jag har blivit ett skrattande lager i samhället, många människor har taggat mig en gammal last, vissa var till och med trubbiga till en viss grad de sa till mig att jag kommer att bli singel för livet. Men Herre Jesus, du läker alla slags sår och skador, jag ber att du kommer att svara på mina böner och ge mig enligt mina hjärtans önskningar i Jesu namn.

Fader i himlen, jag ber för en påskyndad förbindelse mellan mig och personen som jag har haft för avsikt att gifta mig med, jag ber att du ska koppla ihop oss, jag ber att du genom din kraft kommer att bryta alla hinder på vårt sätt. Varje form av hinder som kan hindra oss från att mötas, jag bryter ner dem genom kraften i Jesu namn. Herre Gud, jag ber att när jag träffar mannen eller kvinnan som jag är avsedd att gifta mig, ska du göra mig acceptabel för dem i Jesu namn.

Jag motsätter mig alla fiendens planer för att förstöra mitt äktenskap, alla makter och furstendömen som sitter på soffan i mitt äktenskap som har fått mig att bli en iso för dem som jag ska bosätta mig med, jag förstör sådana planer över mitt liv i Jesu namn.

Fader Herre, stå upp o Herre och låt dina fiender spridas. Varje demonisk sammankomst som lovat att jag aldrig kommer att gifta mig eller varje makt som kanske vill förlänga dagen för min konjugala salighet, far jag förstör dem genom Guds förbrukade eld i Jesu namn. Inkomster mot varje makt som kanske vill göra mig singel för livet, varje makt som kanske vill göra mig oskadlig för dem som är tänkta att bosätta sig med, jag kommer mot dem med lammets blod.

Jag förstår att äktenskapet är en union som ordnas av Gud själv och det är därför vi fick befallning att föröka och underkasta jorden. Varje plan som kan orsaka att Guds uttalande manifesteras i livet förstörs av lammets blod. Jag står emot varje demoniskt protokoll som har lovat att göra mig singel för livet. Jag är för tecken och under och det är Herrens befallning att vi förökar oss och underkänner jorden, jag står mot varje makt som kanske vill göra mig ensam för livet, jag förstör dem genom makten i Jesu namn.

Skriften säger att en ska dra tusen och två ska dra tio tusen, detta förklarar makten i unionism. Jag står emot varje makt, vare sig från fars hus eller mors hus som gör allt för att säkerställa att äktenskapets välsignelser inte kommer till mig, jag förstör dem med lammets blod. Varje förfäderprotokoll som har gjort folket före singeln till döden förstör jag dig med lammets blod.

Ty det har skrivits som förklarar en sak och det ska fastställas. Jag förordnar att min man eller kvinna springer fram i Jesu namn. Jag föreskriver att min livspartner släpps varhelst djävulen och hans änglar har hållit dem fångade. Psalmboken sade när jag uppmanar Herrens namn, mina fiender kommer att avstå, varje fiende som har stoppat mig och min livspartner från att träffas hela tiden, alla krafter som har orsakat en åtskillnad mellan mig och min livspartner, Jag förstör dig genom himmelens eld i Jesu namn.

Jag tillkännager mitt äktenskap, direkt från andens rike, jag tillkännager mitt äktenskap och jag förordnar att den dagen ska vara härlig. Oavsett vad som är fiendens plan att förstöra den dagen eller hindra den från att komma i manifestation, avbryter jag den planen i Jesu namn. Skriften säger, de kommer säkert att samlas men min skull kommer de att falla, varje sammankomst som inte är av dig Herre över mitt liv och mitt äktenskap, jag förstör dem i Jesu namn. Skriften säger och de övervann honom med lammets blod och med sina vittnesmål säger jag över alla krafter som vill göra mig till en ungkarl eller spindel för livet i Jesu namn.
Amen.

 


tidigare artikelFörbön för bön för kyrkor
nästa artikelBön för skuldlösen
Mitt namn är pastor Ikechukwu Chinedum, jag är en Guds man, som brinner för Guds rörelse under de sista dagarna. Jag tror att Gud har bemyndigat alla troende med konstig nådesordning att manifestera den Helige Andens kraft. Jag tror att ingen kristen bör förtryckas av djävulen, vi har makten att leva och gå i herravälde genom böner och ordet. För mer information eller rådgivning kan du kontakta mig på chinedumadmob@gmail.com eller chatta med mig på WhatsApp och Telegram på +2347032533703. Jag kommer också att älska att bjuda in dig att gå med i vår kraftfulla 24-timmars böngrupp på Telegram. Klicka på den här länken för att gå med nu, https://t.me/joinchat/RPiiPhlAYaXzRRscZ6vTXQ. Gud välsigne dig.

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

Den här sidan använder Akismet för att minska spam. Läs om hur din kommentardata behandlas.